SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Služby: -výstavba, rekonstrukce koupelny -realizace kuchyně. Prodej: -bytové zařízení a doplňky -dveře, rolety a žaluzie -podlahové krytiny. Výroba: -nábytek na míru -vestavěné skříně -dětské pokoje -jídelní kouty -pracovny.

Stavební firma: -novostavby -rekonstrukce -fasády -zateplování -zemní práce -doprava materiálu a veškeré ostatní stavební práce -půjčujeme lešení, kontejnery, výtahy a stavební mechanizaci.

Stavební projekce zaměřená na: -rekonstrukce památek -komplexní rekonstrukce vč. architektonických návrhů -projekty statického zajištění nosných konstrukcí -klenby, krovy -projekty obnovy plášťů a interiérů budov -projekty konzervace a restaurování památek -zaměření stávajících stavů -průzkumové práce a posouzení ...

Služby: -výstavba nových bytových jednotek a jejich následný pronájem, nebo prodej.

Výroba: -bazény -brouzdaliště -bazénová chemie -čistírny odpadních vod -kontejnery na sběr tříděného odpadu -pařeniště -plastové sudy -vodoměrné šachty.

Činnost: -stavební práce -rodinné domy na klíč -návrhu domu -zhotovení projektové dokumentace.

Vodoinstalace: -rozvod vody a odpadu z plastu -revize, údržba, rekonstrukce -havárie do 24 hodin -čištění odpadů -rekonstrukce bytových jader.

Provádíme: -pokrývačské a klempířské práce -izolace -fasády -zateplení. Služby: -půjčovna lešení.

Činnost: -zemní práce -realizace venkovních sportovišť -stavební práce -domy na klíč -rekonstrukce bytvých jader -úprava zeleně -těžba dřeva -čištění lesních porostů -oplocování objektů, pastvin, sadů a zahrad.

Stavby: -inženýrské -dopravní -průmyslové.

Prodej, montáž: -podlahové krytiny -bytové doplňky -PVC, koberce, korek -plovoucí podlahy laminát i dřevo -dlažby z přírodního kamene -parkety. Služby: -kompletní rekonstrukce bytových jader -obklady, dlažby.

Služby-řemeslo: -stavby na klíč -občanské, průmyslové -továrny, průmyslové haly -zateplování objektů -historické objekty -rekonstrukce -opravy fasád -půdní vestavby -sádrokartony -zemní práce -doprava nákladní -IFA, valník, sklápěčka.

Stavební firma: -komplexní práce -opravy, údržba -zateplování fasád -dlaždičské a obkladačské práce -sádrokartonářské práce -elektromontážní práce -vodoinstalatérské práce, plyn, topení -stavební truhlářství -revize elektro -projektová, inženýrská činnost. Prodej: -obklady, dlažby -keramické, přírodní kámen -betonové ...

Stavební práce: -zateplení budov -rekonstrukce -rodinné domy na klíč -výměnu balkónů -sádrokartonářské práce -výměna oken a dveří.

Služby: -stavební práce -inženýrské stavby -průmyslové stavby -projektová činnost ve stavebnictví -rekonstrukce -tesařské práce -obklady, dlažby -zemní práce -stroje MF860, MF960 -práce jeřábem AD28.

Stavební firma: -komunikace -mosty a opěrné zdi -dopravní značení -zábradlí.

Služby: -topení, plyn, zateplování v rodinných domcích, bytech -projektování -vložkování komínů -revize -komíny, plyn, elektro -záruční a pozáruční servis -možnost úhrady kompletní realizace na splátky -příprava projektu. Prodej, montáž, servis: -izolační materiál CLIMATIZER PLUS -záruční a pozáruční servis.

Montáž technologií a staveb pro zemědělství.

Prodej, velkoobchod, maloobchod a montáž: -poradenství, konzultace -sádrokartony RIGIPS včetně příslušenství -tepelné izolace -střešní okna VELUX -podhledy stropní kazetové -fasádní zateplovací systémy. Služby: -stavební úpravy bytů -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader -dřevostavby -nízkoenergetické domky.

Stavební firma: -komplexní stavební práce -výstavba hypermarketů, supermaketů -průmyslové stavby -dopravní stavby.

Stavební práce: -rekonstrukce historických objektů -zemědělské, průmyslové a občanské stavby -velké projekty -benzínové pumpy, supermarkety -rodinné domy na klíč. Služby: -jeřábnické práce.

Služby: -kompletní stavební práce -rekonstrukce objektů -drobné stavební úpravy -inženýrská činnost -poradenství.

Služby: -obkladačství -kamnářství -stavby krbů -návrhy, projekce -krby -kachlová kamna -kompletní rekonstrukce bytových jader.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce, opravy - zateplování budov - montáž sádrokartonu - elektroinstalace - telekomunikační montáže a opravy - zemní práce. Doprava: - nákladní. Prodejna: - stavebniny Vimperk - ul.Špidrova tel/fax:388411441.

Stavební práce: -zateplování fasád -zateplení budov a domů -tepelné izolace -ploché střechy -zednické práce -rekonstrukce a přestavby staveb -bytová jádra. Půjčovna, pronájem: -lešení.