SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavebniny se širokým sortimentem stavebního materiálu. Vlastní autodoprava. Stavební práce - novostavby, rekonstrukce, vestavby. Výstavba a rekonstrukce domů, bytů, nebytových prostor. Certifikace ISO. Autorizovaný technik v oboru pozemní stavby.

Prodej, montáž: -dřevěná okna, eurookna -plastová okna -dveře-plast, dřevo, hliník -střešní okna -rekonstrukce a zateplení budov -opravy panelových domů.

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Stavby: -vodohospodářské -vodojemy, vodovody, kanalizace, ČOV -jezy, úpravy vodních toků, kamenné dlažby -odbahňování rybníků, nádrží, revitalizace vodních toků -protipovodňová opatření -čerpací stanice -beranění a vytahování stětových stěn -beranění ocelových profilů, dřevěných pilot -protlaky do průměru 1200 mm -demolice ...

Provádění výstavby a rekonstrukce železničního svršku a spodku. Rekonstrukce mostů a propustků. Likvidace, čištění travnatých porostů. Pronájem mechanizace.

Stavební firma: -novostavby -obchodní činnost -rekonstrukce -ekologické stavby.

Stavební firma: -výstavba bytů, domů -modernizace a rekonstrukce staveb i bytových jader -telekomunikační stavby -zemní práce -výstavba stožárů -zabezpečovací a požární signalizace. -výstavba řadových domů -výroba plastových oken a dveří -stavby na klíč.

Tesařské práce: -dřevostavby -krovy -nízkoenergetické domy -střechy na klíč -nadkrokevní izolace -pergoly, garážová stání.

Práce: -truhlářské -výroba oken, dveří, podlahy -stavební konstrukce -zakázkové truhlářství -krovy -altány -chatky -nábytek z masivu a lamina -schodiště -balkony dřevěné.

Stavební firma: -stavební práce -kompletní stavby na klíč -rekonstrukce a zateplování objektů -drobné stavební práce.

Stavební práce: -sádrokartonové konstrukce -minerální podhledy -půdní vestavby -střešní okna.

Stavební činnost: -dřevostavby -stavební tesařství -střešní konstrukce -dodávky a montáž střešních vazníků -pilařská výroba -zemní práce, demolice -kanalizace, vodovody -chodníky, pokládka zámkových dlažeb Prodej: -stavební řezivo-střešní latě.. -lehké dřevěné haly, chaty, zahradní domky, prodejní stánky. Půjčovna lešení.

Na stránkách veselský .cz naleznete ukázky prací, řešení vašich interiérů a exteriérů. Rádi Vám pomůžeme s vhodným výběrem materiálů . Provádíme práce velkého i malého rozsahu. Zaručujeme kvalitu, časovou flexibilitu (po domluvě soboty, neděle a práce přes noc). Dlouholeté zkušenosti předáváme z generace na generaci. Naší předností je flexibilita, ...

Stavby: -komplexní práce -průmyslové objekty -novostavby -rekonstrukce kulturních památek.

Pokládka chodníků a silnic.

Poradenství, stavební práce: -zednické -obkladačské -vodo a elektroinstalační -rekonstrukce stavebních objektů -úpravy bytů -rekonstrukce a výměna bytových jader -novostavby -zateplování fasád.

Veškeré zemní práce: -inženýrské sítě -terénní úpravy -komunikace -odbahňování -dekontaminace zeminy -bazény, jímky, studny -bourací práce -betonáže -základové desky -hrubé stavby -zateplování budov -zámková dlažba.

Služby: -zastoupení firmy BAUER GmbH, VOITSBERG AUSTRIA pro ČR a SR. Služby: -projektová činnost ve výstavbě včetně realizace staveb.

Služby: -projektování dopravních a inženýrských staveb -dopravně inženýrská opatření -dopravní průzkumy -inženýrská činnost pro zajištění povolení -autorské a technické dozory

Stavební práce: -zemní práce -zateplování budov -zednické práce. Půjčovna lešení.

Kompletní střešní konstrukce, dřevěné domy - střechy na klíč, opravy krovů, pokrývačské, tesařské, klempířské práce, střešní okna, nadkrovní tepelné izolace. Nabízíme roubenky, roubené stavby, dřevostavby, rodinné dřevěné domy a chaty, altány, pergoly, garážová stání…. Provádíme zateplování střech, půdní vestavby, rekonstrukce podkroví. Dodávky a ...

Stavební firma: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů -výstavba skladových a výrobních hal -půdní vestavby a nástavby -kovové konstrukce -projektová dokumentace -novostavby, rekonstrukce, opravy -demolice, běžná údržba objektů.

Stavební práce: -kompletní střešní konstrukce -rekonstrukce plochých střech -opravy teras, balkonů -zateplování fasád -montáž hromosvodů -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních oken -montáž sádrokartonů. Pronájem: -lešení PERY. Prodej: -střešní krytiny všeho druhu (betonové, pálené, živičné) -střešní ...

Provádění výkopových, stavebních a zemních prací pomocí mechanizace.Nákladní autodoprava vozidly Tatra, Avia.Dále provádíme výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov, průmyslových a zemědělských objektů. Provozujeme vlastní skládku zeminy a stavební sutě.Vrtání otvorů pro plotové sloupky, zavrtáváme zemní vruty.

Služby: -zemní a výkopové práce -hrubé terénní úpravy -velkoobjemové přesuny zeminy -skrývky, výkopy -inženýrské sítě -lesní komunikace -vodohospodářské stavby -čištění, odbahnění -hutnění -demoliční práce -meliorační sítě. Prodej: -sklápěcí hlavy na bagry.