SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Stavebně obchodní firma. Výstavba: -rodinné domy, průmyslové a zemědělské objekty -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace -zateplování, sanace -povrchové úpravy stěn -tesařské, pokrývačské, elektromontážní práce -řezání asfaltu, betonu, zdiva.

Stavební firma: -rekonstrukce -stavební práce na klíč -fasády.

Tesařství: -dřevostavby -sruby -krovy, střechy -interiéry -pergoly.

Práce: -výškové -potápěčské -v nedýchatelném prostředí. Stavební činnost: -projekty staveb, interiéry, inženýrská činnost -rekonstrukce, adaptace -stavby na klíč -realizace interiérů, sádrokartony, cetris, dřevo -mozaikové nástřiky JAEGER -instalace protiholubích zábran -demoliční práce -izolace proti radonu, ...

Stavební firma: -stavební práce -stavby občanské, průmyslové -stavby na klíč. Prodej: -stavební materiál.

Práce: -truhlářské. Výroba, montáž: -chaty -palubkové -dřevěné -zahradní domky -rekreační chatky -přístavby -opravy -rekonstrukce.

Služby: -stavební činnost -výstavby inženýrských sítí -výstavba a odbahnění rybníků, vodních toků -dopravní stavby, komunikace a chodníky -zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce parovodů a plynovodů -protlaky a podvrty, štětové stěny -bourání betonových a asfaltových konstrukcí, demolice staveb -výkup a zpracování ...

AUTEX Práce: -elektroinstalační a vodoinstalační -rekonstrukce koupelen -stavební úpravy -montáže sádrokartonů.

Stavební firma. Stavby: -na klíč -rekonstrukce -fasády -zateplování budov -půdní vestavby -zámečnické práce -veškeré zednické práce-obklady, dlažby -sádrokartony -malířské práce -elektro práce.

Stavební firma zajišťující komplexní služby v oblasti bytové, občanské a průmyslové výstavby. Projekce, realizace staveb, dřevostavby, střechy, drobné zahradní stavby. Realizujeme vše od hrubých staveb až po stavby na klíč.

Služby: -zahradní architekt -pergoly -zahradní jezírka -skalky -parky -posouzení kvality dřevin -poradenství v oboru parky-zahrady- zahradní stavby -sadové úpravy -realizace -údržba zahrad -městská zeleň, parky. Prodej: -dřeviny -substráty.

Stavební práce: -vodohospodářské stavby -inženýrské sítě -zemní práce těžkou mechanizací -výstavba komunikací -výstavba veřejných prostor -demolice. Služby: -nákladní doprava.

Stavební práce: -stavby na klíč -modernizace -rekonstrukce -zateplování budov -výměna bytových jader -malířské a natěračské práce -vodoinstalatérské práce.

Výroba, montáž: -střechy a střešní konstrukce -klasické vázané krovy z trámů, příhradové, sponkované vazníky typu gang-nail včetně statického návrhu -tesařské konstrukce, dřevěné haly, půdní nástavby, altány -impregnace a sušení dřeva.

Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader, koupelen -obklady, dlažby -minerální podhledy -strojní omítání -zednické práce - bání panelů a dveřních otvorů v panelech - mřské a natěračské práce - strojní omítání

Služby: -strojní omítání za pomoci omítacích strojů -zateplování fasád cert.system firmy CEMIX a CAPAROL.

Stavební projekce: -rodinné domy -technický dozor. Stavební firma: -kompletní dodávky staveb -vodoinstalatérské a topenářské práce -tesařské a pokrývačské -montáž sádrokartonových konstrukcí -zateplování fasád.

Výroba: -celoročně obyvatelné dřevěné domy.

Stavební firma: -kompletní stavební práce -inženýrská činnost -rozpočty a kalkulace -stavby na klíč -výstavba rodinných domů -půdní vestavby -rekonstrukce objektů -průmyslové stavby (haly, čerpací stanice, atd.).

Stavební práce -zednické -obkladačské -rodinné domy na klíč -rekonstrukce budov, bytových jader.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce a opravy -fasády historických budov -zateplování-systém BAUMIT -mytí fasád. Půjčovna: -kontejnery.

Zemní práce minibagry CAT 302.5: -kompletní realizace přípojek -základy, bazény, septiky, meliorace -čištění potoků a rybníčků -terénní úpravy a svahování -řezání asfaltu.

Topenářské a vodoinstalatérské práce - stavba dřevostaveb Prodej, montáž: - tepelná čerpadla

Služby: -stavební práce -stavby -rodinné domy -občanské stavby -certifikace ČSN EN ISO 9001:2009 -systém řízení jakosti 14001:2005 -provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování -jádrové vrtání od průměru 50mm do 250mm -nákladní doprava.

Stavební práce: -půdní vestavby na klíč -montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -elektroinstalační práce -topenářské a instalatérské práce -podlahářské práce. Truhlářství. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -schody z ...