SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -pracovny, kanceláře, knihovny -jídelny a drobný nábytek -zahradní pergoly, dřevěné okrasné truhlíky.

Stavební firma. Stavby: -pozemní -komplexní práce.

Služby: -stavební práce -rekonstrukce -stavby na klíč -stavby inženýrské -stavby občanské -technické vybavení.

Stavby: -inženýrské -průmyslové -bytové a občanské -zateplování budov. Prodej, montáž: -zařízení pro bezdotykové spouštění vody-vodovodní baterie, sprchy, pisoáry.

Stavby: -rekonstrukce komunikací, parkovišť -zemní práce -realizace venkovních plynovodů -venkovní vodovodní řady -kanalizační sběrače -čistírny odpadních vod - ČOV.

Stavební činnost: -rekonstrukce -zateplování staveb -zemní práce -odvoz sutí kontejnery. Ubytovna: -Plav 3, tel.:387988982.

Stavební činnost: -občanské stavby -průmyslové stavby -vodohospodářské stavby -inženýrské stavby. Servisní služby: -elektromontážní práce -opravárenská činnost -dodávka a montáž lešení -pronájem kontejnerů -pronájem a servis bednění -půjčovna drobné mechanizace -opravy zemních strojů, drobné mechanizace.

Služby: -tesařství -stavební práce -dřevěné haly -výkup smrkové kulatiny -odvoz z lesa zajištěn.

Tesařské práce: -opravy stávajících krovů -realizace nových krovů -laťování -pokládka paropropustné fólie. Pokrývačské práce: -pracujeme se značkami Bramac, Tondach, KM Beta, vše dle moderních technologických postupů. Truhlářské práce: -pergoly, altány -zahradní domky -ploty, vrata, brány -střešní okna -masivní ...

Stavební firma: -železobetonové stropní konstrukce -stavby na klíč -rekonstrukce bytových jader -půdní vestavby -sádrokartonářské práce -pokládka dlažby -zámková dlažba -vymývaná dlažba do terčů. Stavebniny: -veškerý stavební materiál -obklady a dlažby -sanitární technika -nářadí pro stavebníky -nátěrové hmoty, ...

Chov: -skot -býčci, jalovičky, březí jalovice, selata, jatečné vepřové, jatečná drůbež. Pěstování: -hrách. Dřevovýroba: -volné kapacity pro spolupráci v dřevovýrobě.

Poskytujeme kompletní dodávky zábradlí - poradenství, rozpočty, realizace. Dále poskytujeme elektroinstalační práce, elektronické zabezpečovací systémy, výstavbu fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Práce: -zednické -rekonstrukce kulturních památek -stavby na klíč -vodoinstalační práce.

Stavební firma: -kompletní střešní systémy -zateplení budov -stavební práce -instalatérské práce -dřevěné a kovové pergoly.

Stavební společnost. Stavby: -komunikace, dopravní stavby -živičné práce -novostavby silnic -opravy a rekonstrukce povrchů, sanace silnic, lesních a polních cest -výstavba parkovišť, ploch areálů, letištních drah -zemní práce a hrubé terénní úpravy -dlažby pěších zón -výstavba cyklostezek a cyklotras -pozemní ...

Služby: -odstraňování vlhkosti zdiva materiálem Hyseal -měření radonu v součinnosti fy BEKEREL -výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce stávajících objektů.

Služby: -stavební práce -oceňování staveb.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -zemní práce.

Služby: -výstavba vodovodů, kanalizací, vodních nádrží, revitalizací vodních toků, meliorací a čistíren odpadních vod -výstavba komunikací a chodníků včetně jejich oprav -výstavba a rekonstrukce teplovodních rozvodů -veškeré zemní práce včetně odvozu zemin,

Služby-řemeslo: -strojní vrtání studní, podvrty -vrty pro tepelná čerpadla -inženýrskogeologický a hydrogeologický průzkum -podzemní sanační práce, piloty a podloží -vyhledávání a průzkum ložisek nerostů a vodních zdrojů -zemní práce pomocí srojů a výbušnin -speciální trhací práce a destrukce -hloubkové zakládání staveb včetně ...

Stavební práce: -rekonstrukce -zateplování budov.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce staveb -zateplovací systémy -vnitřní a venkovní štukové omítky -jednovrstvové strojní zpracování -sádrokartonové konstrukce -vnitřní nátěry, malby fasád. Pronájem, půjčování. -lešení. Velkoobchod: -stavební materiály.

Výroba: -dřevostavby -krovy, střechy, zahradní domky, pergoly, balkóny. Stavební činnost: -výstavba pozemních a inženýrských staveb. Služby: -pokládka podlahových krytin -obkládání stěn.

Obkladačské práce, koupelny, bytová jádra s možností dodání obkladů, dlažeb a stavební chemie.

Zakázková výroba bazénů. ČOV-čistírny odpadních vod TOPAS. Úprava bazénové vody-bazénová chemie. Zakázková výroba z polypropylénu: -odpadní,vyvážecí jímky -septiky dvou-tří komorové -domovní čistírny odpadních vod Topas 5-100 EO -nádrže na kapalné i sypké látky -recyklační,sběrné a expanzní nádrže -odlučovače tuku ...