SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Středisko stavební výroby: - rekonstrukce a výstavba komunikací - výstavba kanalizací, vodovodů a ČOV - výstavba a rekonstrukce mostů Středisko oprav komunikací: - pokládka asfaltových směsí - vodorovné a svislé dopravní značení - svodidlové systémy - frézování trhlin a opravy spár v komunikacích - strojní dosýpání krajnic - ...

Stavební firma: -kompletní stavební činnost -veškeré stavební práce, rekonstrukce a demolice. Převažuje profese: -zedník a stavební dělník -ostatní řemesla -obkladač, zámečník, -instalatér, pokrývač -tesař atd. Specializace firmy jsou: -zemní a výkopové práce -likvidace kontaminované zeminy.

Služby. -zdrsňování komunikací -řezání stěnovou pilou -betonové a cihlové zdi, jakýkoliv otvor -frézování, broušení -tryskání a čištění všech povrchů -vrtání betonu.

Služby: -design nábytku a ostatního zařízení interiéru -architektura a koncepce uspořádání interiéru obytného i profesního -konstrukční práce, příprava pro výrobu -stavební a řemeslné úpravy -zařizovaného objektu, stavební příprava -stavební projekty.

Montáž: -voda, plyn, topení -kompletní montáž vodoinstalace a zdravotní instalace -plynoinstalace -dodávky kotlů -revize plynu -topení. Prodej: -instalační materiál -topenářský materiál. Stavební činnost: -zateplování budov -rodinné domy na klíč.

Služby: -stavební práce -montáž sádrokartonu -nátěry (thermoshield) -zednické práce -zateplování.

Stavební, vodoinstalační práce: -instalatérské práce, rozvody vody -výměny van, umyvadel -výměny a rekonstrukce odpadů, potrubí -rekonstrukce bytových jader včetně obkladů a dlažeb -rekonstrukce a zateplování budov -novostavba rodinných domů.

Stavební firma: -bytové a občanské stavby -zateplování budov -výměna oken.

Dodávka, montáž: -čistírny odpadních vod -domovní a bytové ČOV -ČOV pro restaurace, motely a čerpací stanice -septiky, nádrže, jímky, sudy -bazény -oválné bazény -kruhové bazény -zastřešení bazénů -příslušenství k bazénům -bazénová chemie.

Výroba, montáž: -rodinné domy -montované domky -dřevostavby -novostavby -chaty -dřevěné domky. Služby: -doprava vnitrostátní -práce autojeřábem. Prodej: -stavebniny -hutní materiál -doprava do domu.

Stavební firma: -stavby na klíč -inženýrské stavby -opravy památek.

Služby-řemeslo: - kompletní rekonstrukce objektů na klíč - truhlářská výroba - kompetní opravy plášťů budov, fasád, střech a výplní otvorů - přístavby, přestavby a novostavby - státní zakázky.

Služby: -stavební práce -rekonstrukce budov -novostavby -rekonstrukce střech -bytová jádra. zemní práce bagrem

Služby: -komplexní stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce a opravy památkových objektů, občanských a bytových staveb -novostavby -výstavba firemních objektů -haly, administrativní budovy -stavby na klíč -zateplení budov -půdní vestavby. Prodej, montáž: -plastová okna a dveře systém SALAMANDER.

Služby-řemeslo: -zednické práce -sádrokartonářské práce -rekonstrukce koupelen.

Služby: -stavby na klíč -rekonstrukce -demolice -realitní činnost -projektová činnost ve výstavbě. Sídlo: -389 01 Vodňany -Palackého 1231 -tel./fax.:383383053 -mailvodnany@isas.cz.

Služby: -stavební činnost -kompletní dodávky stavebních prací -průmyslové, občanské a inženýrské stavby na klíč -vnitrostátní a mezinárodní doprava. Prodej: -veškerý stavební materiál, stavebniny.

Dodávka a montáž solárních systémů pro ohřev TUV a vytápění, LED žárovky a ostatní zdroje, dotace a financování.Poradenská činnost v úsporách energií.

Stavební firma: -stavební práce -opravy na klíč -rekonstrukce -fásády.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -modernizace -veškeré stavební práce.

Stavební firma. Práce: -projektová a inženýrská činnost -dodávky staveb na klíč -rekonstrukce, modernizace -zateplování budov -zemní práce -nákladní doprava -specializace na realizaci lékáren -projekt, realizace, vybavení interiérů. Stavební materiály STO: -malty a lepidla pro pokládání, lepení, obkládání -hydraulické malty ...

Služby: -stavební práce -zámečnické práce -jeřábnické práce -práce s vysokozdvižnou plošinou -odvoz suti - kontejnerová doprava -výstavba chladíren, mrazíren -průmyslová výstavba -doprava.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce všech druhů staveb -zemní práce strojem UNC 750 -sádrokartonové práce -střešní konstrukce. Nákladní doprava.

Stavební práce: -rekonstrukce -novostavby -obklady.

Služby: -stavební práce -vnitrostátní a mezinárodní autodoprava.