SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební firma MISAD - Miroslav Kubeš provádí kompletní stavební práce. Zaměřujeme se na opravy a rekonstrukce domů, bytů a paneláků, zateplení, opravy koupelen, montáž sádrokartonu, opravy střech a mnoho dalších stavebních prací. Sídlíme v obci Lišov, okres České Budějovice. Stavební činnost, práce: - rekonstrukce, stavební úpravy (domy, ...

Ryze česká společnost IZOLTECHNIK CZECH s.r.o. se zabývá výstavbou administrativních budov a občanských staveb (jídelny, školky, školy). Dále revitalizací a rekonstrukcemi zděných a panelových bytových domů. Sídlíme v Praze a Českých Budějovicích, působíme tedy ve Středočeském a Jihočeském kraji a především v Praze. V našich službách naleznete ...

Stavební činnost - bytová výstavba - nebytová výstavba - inženýrské stavby - průmyslové stavby.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader - zateplování - zednické práce - půdní vestavby - zemní práce.

Dodávka, montáž - fotovoltaické elektrárny - tepelná čerpadla - LED osvětlení - zabezpečovací systémy. Činnost - elektroinstalace.

Stavební firma Zbyněk Pícha provádí veškeré stavební práce. Zabezpečíme stavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a koupelen, půdní vestavby, zateplení fasád, obkladačské práce i pokládku zámkové dlažby. Sídlíme ve městě Trhové Sviny, okres České Budějovice. Stavební firma, stavební práce: - výstavba rodinných domů - půdní vestavby ...

Stavební činnost - výstavby rodinných či bytových domů - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader - jádrové a sanační omítky - obklady, dlažba - sádrokartonářské práce.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - rozvody vody - rekonstrukce bytových jader.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - rekonstrukce bytových jader - podlahové vytápění - solární systémy - tepelná čerpadla.

Vyrábíme a montujeme dřevěné domy, sruby, víkendové a rekreační chaty, hobby včelíny zahradní chatky a srubové garáže. Dále prodáváme kvalitní levné palubky a řezivo. V našem sortimentu najdete též špičkové české gelové lazury Tixodecor pro ochranu dřeva.

Montáž, výroba: -ocelové atypické konstrukce hal -sklady, tribuny -autosalony -benzínová čerpadla -železobetonové konstrukce -opláštění hal a objektů materiálem HAIRONVILIE. Demolice objektů. Protipožární systémy.

Stavební firma: - zednické práce - fasády - sádrokartony - obklady, dlažby - revitalizace panelových domů - půdní vestavby.

Zakázkové truhlářství: -výroba nábytku -schody -pergoly a přístřešky -ploty -dřevěné podlahy -zahradní domky -kotce pro psy -dřevěné WC.

Služby: - developerská činnost - bytová a nebytová výstavba

Stavební činnost - zednické práce - základové desky - hrubé stavby - zateplování - sádrokartonářské práce.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce a modernizace budov -zateplování fasád -sanační omítky.

Firma Jiří Smirnov provádí stavební, zednické, fasádnické, obkladačské a vodoinstalatérské práce. Dále nabízím i rekonstrukce koupelen, interiérů a dokončovací stavební práce v oblasti jižních Čech. Stavební práce: - zednické práce, zedník - fasádní práce - opravy fasád - interiérové stavební rekonstrukce - rekonstrukce interiérů ...

Společnost KL trading s.r.o. se zabývá prodejem zimních zahrad, zastřešení bazénů či skleníků. Nabízíme bezplatné poradenství, vypracování návrhu, dodávku i montáž. Prodej, montáž: - zimní zahrady - zastřešení bazénů, polykarbonátové výplně, různé tvarové varianty - světlíky - polykarbonáty - zasklené lodžie, balkony - zastřešení ...

Výroba, dodávka, výstavba: - nízkoenergetické dřevostavby - dřevěné rodinné domy, chaty, pergoly.

Stavební činnost: - zateplování - revitalizace - opravy historických fasád

Stavební firma, centrála společnosti: - silniční stavby, mosty - vodohospodářské stavby - železniční stavby.

Projekce, montáž, servis: - solární elektrárny.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - opravy střech. Výroba, montáž: - pergoly, zahradní domky.