SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební činnost - výstavba z ekopanelů - návrhy a realizace interiérů - montáž zemní vruty - prodej, montáž stínící technika, rolety, žaluzie.

Rodinná firma STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. je spolehlivých dodavatelem veškerých stavebních prací. Provádíme výstavbu občanských, bytových a průmyslových staveb, rekonstrukce budov i restaurování historických objektů. Sídlíme ve městě Hluboká nad Vltavou. Stavební firma, stavební práce, stavitelství, výstavba: - občanské stavby - ...

Zemní práce - zemní práce strojem Caterpillar 302.5C - demoliční práce, demolice - hloubení základů staveb - terénní úpravy. Nákladní autodoprava - odvoz suti, odvoz zeminy a stavebních materiálů.

Služby - projekční práce, projektové dokumentace pozemních a vodohospodářských staveb - stavební dozor - planografické práce.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů, bytů - inženýrské sítě - sádrokartonářské práce - zemní práce.

Služby: -stavební činnost -projektová činnost.

Práce: - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce.

Činnost: - štukatérství - rekonstrukce historických fasád a interiérů.

Kominictví, stavitelství. Práce - kominické. Stavební činnost: - rekonstrukce bytových jader - hrubé stavby - zámková dlažba - základové desky Internetový obchod, e-shop: - krby, kamna.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce bytových jader.

Rekonstrukce - Realizace staveb. Dodáváme stavby s veškerým servisem.

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - rekonstrukce - obklady a dlažby

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - skříně - dveře, vrata - pergoly, altány

Stavební firma, výstavba: - dopravní stavby - vodohospodářské stavby - pozemní stavby - zemní práce.

Stavební společnost: - rekonstrukce a modernizace - sanace - kotvení - hřebíkování svahů - mikropiloty - zpevňující a těsnící injektáže - izolace-akustické, tepelné - odvlhčování zdiva injektáží. Pronájem: - ruční pěchy - AVIA s kontejnerem a hydraulickou rukou - drobná stavební mechanizace - štípačka na dřevo.

Stavební firma: -zateplování budov -řešení termoregulace -rekonstrukce -stavby na klíč od návrhu až po stavbu -výměna oken.

Služby: -montáž sádrokartonových konstrukcí -dodávka materiálu -kazety -podhledy -příčky -půdní vestavby -tepelná a akustická izolace -malířské a natěračské práce -drobné stavební práce -podlahy -zateplování budov -poradenství.

Výstavba, rekonstrukce: - historické budovy - rybníky - nebytová výstavba Služby: - správa objektů - realitní činnost

Služby: - stavební činnost

Návrh, instalace, servis energetických zařízení - tepelná čerpadla - fotovoltaické elektrárny.

Stavební práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování - fasády - zednické práce - obkladačské práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných ...

Stavby: -inženýrské -průmyslové -ekologické, ČOV -vodní a zemědělské -silniční -skládky odpadů -občanské stavby a rekonstrukce -výroba ocelových konstrukcí.

Zemní práce, zakládání staveb, autodoprava, pronájem stavebních strojů.

Výroba, montáž: - halový program - montáž vlastních i nakupovaných halových systémů, ocelových konstrukcí - smluvní partner firmy ASTRON - ocelové halové systémy na míru - balkonový program - závěsné balkony pro panelové domy - demontáž starých balkonů - ochrana celé nosné konstrukce proti povětrnostním vlivům-zinková lázeň a ochranná ...