SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Práce: - opravy asfaltových spár - opravy výtluků - výšková úprava kanalizačních poklopů, vpustí - asfaltování ploch - pasporty místních komunikací

Stavební činnost: - zakládání staveb - monolitické betonové konstrukce - pozemní a dopravní stavby Půjčovna, pronájem: - lešení - bednění, stavební mechanizace

Truhlářství, výroba: - zakázková výroba nábytku - pergoly - zahradní domky

Dodávka a montáž: - zateplovací systémy - zateplovací systémy - foukané izolace - okna - dveře. Sádrokartonářské a kompletní zednické práce.

Opravy asfaltových komunikací technologií SILKOT. Opravy a zalévání spár za horka. Pasporty místních komunikací a dopravního značení.

Tesařské práce: -krovy -pergoly -zahradní domky -stání pro automobily. Drobné stavební práce: -přípravné stavební práce. Pokrývačské práce: -střechy na klíč -kompletní střechypokládka -střešní krytiny. Montáž střešních oken. Klempířské práce.

Kompletní sádrokartonářské práce, minerální podhledy, akustické podhledy a obklady, kovové stropy, rekonstrukce interiérů, půdní vestavby. Poradenství.

Stavební inženýring. Projekce, dodávka, montáž. Činnost: -realitní -stavebně-obchodní -prodej parcel -výstavba rodinných domů -výstavba bazénů -developerská.

Služby, práce: -asfaltování vozovek. -opravy překopů vozovek. -řezání asfaltových, betonových vozovek. -frézování vozovek. -dlaždičské.

Naše firma nabízí stavby na klíč, rekonstrukci domů, zateplování fasád, terénní úpravy, ale také kamenické a klempířské práce, drobné rekonstrukce interiéru, vše dle přání zákazníka.

Práce: - zateplování budov - zasklívání lodžií

Služby: - topenářské a instalatérské práce - opravy kotlů značky Viadrus. - přestavby litinových kotlů Viadrus a Dakon na automatické - montáže tepelných čerpadel od českého výrobce Hotjet - montáže boilerů s tepelným čerpadlem - montáže podlahového topení - kompletní rekonstrukce koupelen.

Služby: -stavby na klíč -rekonstrukce domů -zateplování.

Zemní a stavební práce: -zakládání staveb -pilotáž, mikropiložáží -zemní práce -rekonstrukcemi a budováním komunikací -stavby přípojek plynových, vodovodních, elektrických i jejich dálkových vedení -odbahnění (rekultivace) vodních ploch a toků -stavby bytových a průmyslových objektů -demolice staveb.

Stavební práce: -stavba a projekty nízkoenergetických domků -ploty, kounikace, bazény -izolace -sanace betonových a zděných staveb -průmyslové podlahy -speciální stavební práce.

Zemní práce Čištění - rybníky, vodní nádrže, toky technologií sacích bagrů

Obkladačské práce, rekonstrukce koupelen, elektro i vodoinstalace, sádrokortonové konstrukce.

Rekonstrukce: - rodinné domy - půdní vestavby - střechy.

Stavby: -železniční, železniční, pozemní -železniční propustky, přejezdy, rampy.

Stavební firma: - nízkoenergetické a pasivní domy.

Rekonstrukce rodinných domů. Dodávka a montáž oken a dveří.

Interiérové studio TOFR České Budějovice. Široký výběr dveří, podlah. Realizujeme kuchyně a nábytek na míru. Návrh a montáž Pergol.