SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Stavební firma: -stavební práce -stavby občanské, průmyslové -stavby na klíč. Prodej: -stavební materiál.

Služby: -stavební práce -oceňování staveb.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -zemní práce.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce staveb -zateplovací systémy -vnitřní a venkovní štukové omítky -jednovrstvové strojní zpracování -sádrokartonové konstrukce -vnitřní nátěry, malby fasád. Pronájem, půjčování. -lešení. Velkoobchod: -stavební materiály.

Výroba: -dřevostavby -krovy, střechy, zahradní domky, pergoly, balkóny. Stavební činnost: -výstavba pozemních a inženýrských staveb. Služby: -pokládka podlahových krytin -obkládání stěn.

Montáž: -voda, plyn, topení -kompletní montáž vodoinstalace a zdravotní instalace -plynoinstalace -dodávky kotlů -revize plynu -topení. Prodej: -instalační materiál -topenářský materiál. Stavební činnost: -zateplování budov -rodinné domy na klíč.

Stavební, vodoinstalační práce: -instalatérské práce, rozvody vody -výměny van, umyvadel -výměny a rekonstrukce odpadů, potrubí -rekonstrukce bytových jader včetně obkladů a dlažeb -rekonstrukce a zateplování budov -novostavba rodinných domů.

Výroba, montáž: -rodinné domy -montované domky -dřevostavby -novostavby -chaty -dřevěné domky. Služby: -doprava vnitrostátní -práce autojeřábem. Prodej: -stavebniny -hutní materiál -doprava do domu.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -modernizace -veškeré stavební práce.

Stavební práce: -rekonstrukce -novostavby -obklady.

Stavební a zednické práce: -rekonstrukce staveb a bytů, koupelen, bytových jader -obklady, dlažby -sádrokartony -tepelné a zvukové izolace -půdní vestavby -zateplování budov -dodávky a montáže střešních oken.

Stavební práce: -tesařské -pokrývačské -kompletní střechy. Pila: -zpracování dřeva -zahradní domky, chaty, pergoly.

Tesařské práce Pokrývačské práce

Kontejnerová doprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 3t - vozy AVIA Tesařské práce Projektování staveb Zemní práce Realizace stavebkompletní stavební činnost - rodinné domy na klíč Rekonstrukce - bytová jádra Klempířské práce Pokrývačské práce - střechy na klíč

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Zateplení budov Dodávka - sádrokartony Stavební činnost,rekonstrukce

Inženýrská činnost Architektonické práce Stavební činnost - domy na klíč

Dodávka - obklady, dlažby včetně stavební chemie Obkladačské práce - obklady koupelenpokládka, obklady a dlažby i pro průmyslové budovy, prodejny, bchody - obložení balkónů, teras, schodišť, kuchyní kámen Rekonstrukce bytových jader Koupelny na klíč - rekonstrukce koupelen

Montáž - minerální podhledy Montáž - podlahy z OSB desek Půdní vestavby Stavby - příčky - stropy i akustické

Tesařské práceopravy, úpravy, konstrukce - krovy

Montážní a technické dokumentace - pro moderní dřevostavby, dřevěné konstrukce - v oboru dřevostaveb a dřevěných konstrukcí, pro veřejnost i realizační firmytechnické poradenství Montážní dokumentace dřevostaveb - projektové práce

Výstavba - solární elektrárna

Prodej - stavební řezivo Tesařské prácemontáž - krovy - dřevostavby Klempířské práce Dodávka - klempířské prvky Pokrývačské práce Dodávka - střešní krytiny

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce - kompletní střechy na klíč