SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Stavíme sruby z masivní kulatiny o průměru 30-50 cm a roubené hraněné dřevostavby. Naše sruby a roubenky slouží jako rodinné domy, rekreační a komerční objekty. Dodáváme hrubé stavby i stavby na klíč. Nabízíme projekt zdarma v rámci stavby.

Nabízíme veškeré instalatérské práce v Sezimově Ústí i v okolí. Pokud plánujete rekonstrukci koupelny, můžete se s důvěrou obrátit na naše instalatérství. Našim standardem je kvalitní odvedená práce. Máme bohaté zkušenosti s komplexní rekonstrukcí bytových jader. Provádíme montáž rozvodů SV a TUV, vyměníme Vám domovní odpadní stoupačky.

Pozemní, vodohospodářské a zemědělské stavby

Výroba: -železobetonové monolitické konstrukce -stavby zemědělské -stavby vodohospodářské -stavby průmyslové -stavby občanské.

Služby: - návrhy a projektování staveb - zakládání staveb - dřevostavby - zděné stavby - stavební poradenství

Stavební truhlářství: -dřevostavby -dřevěné konstrukce -dřevěné nosníky -schody, dveře.

Činnost: - stavební činnost v zemědělství - projektové studie zemědělských objektů - výstavba zemědělských objektů - technologie pro živočišnou výrobu.

Služby-řemesla: -stavební práce -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -sanace objektů -statické zajištění objektů -štukatérské práce -zateplování budov -sádrokartony a podhledy -zemní práce -pilařská výroba -truhlářství -tesařství -zámečnictví -klempířství -autoopravna -vnitrostátní doprava.

Činnost: - stavební práce - nový výstavba - rekonstruce - stavební dozor - přípravné stavební práce. Prodej: - stavební laserové měřící přístroje

Služby: -stavební a sanační práce -stavby na klíč -zámkové dlažby -omítky fasád -vnitřní omítky -sanační omítky -sádrokartony -zateplení fasád -obklady a dlažby -betonové potěry -zdiva Ytong a Porotherm -podkladní betony -veškeré další drobné stavební práce -odvoz suti.

Stavební práce: -stavby na klíč -střechy, krovy -klempířské práce. Služby: -práce zednické, lešenářské, obkladačské, malířské, topenářské, instalatérské, pokrývačské, tesařské, zámečnické, elektrikářské.

Služby: -opravy plochých střech -izolace spodních staveb SARNAFIL, Alkor, PROTAN -izolace střech -rekonstrukce střešních plášťů -klempířské práce -halové systémy -ocelové haly -Haironville -Lindab, CUPROSAN -zateplení budov - polystyren, Orsil, RIGIPS -střechy a fasády -aplikace polykarbonátových desek -světlíky ...

Služby: -kompletní dodávky staveb -inženýrská činnost -poradenství.

SOSTŘECHY Tesařská výroba: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -střešní okna -zateplení střechy -montáž krovů -dřevostavby.

Stavba a speciální úprava vozovek. Služby, práce: -výstavba a oprava lesních a místních komunikací: -rovádění živičných penetrací včetně konstrukčních vrstev -provádění udržovacích živičných nátěrů na komunikacích -provádění nestmelených kalených vozovek -provádění zemních prací včetně drobných staveb a odvodnění -provádění ...

Projektová činnost ve výstavbě Inženýrská činnost Autorizace v oboru pozemní stavby Zpracování kompletní projektové dokumentace včetně vyřízení úředních formalit (územní rozhodnutí, stavební povolení...) Novostavby, rekonstrukce, přístavby Rodinné domy, občanská výstavba, provozovny

Elektroinstalační práce: Dodávka a montáž: -kuchyně. Zateplovací práce. Zemní a výkopové práce. Obkladačské práce. Kompletní stavební činnost: -výstavba RD. Zednické práce. Vodoinstalační práce.

Služby: -rekonstrukce a novostavby rodinných domů, chat a chalup -projektová činnost ve výstavbě -nákladní silniční doprava s kamionem.

Rekonstrukce a renovace - krovy, - pergoly, - altány. Rekonstrukce a renovace - střechy.

STAVEBNÍ PRÁCE: -výstavba rodinných domů na klíč -výstavba, rekonstrukce, modernizace, opravy průmyslových objektů -zemní a výkopové práce -zakládání staveb s dodávkou a montáží inženýrských sítí -dokončovací práce při výstavbě rodinných domů ( ploty, brány, podezdívky, terenní úpravy ) -rekonstrukce koupelen -rekonstrukce bytů ...

Stavební a obchodní firma. Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Služby: -restaurátorství památkových objektů -rekonstrukce -stavební práce -podlahářské práce -vodoinstalatérské práce -pokrývačství -klasické i ploché střechy -tavné pásy, polomodifikované a plněmodifikované folie VEDAG -klempířské, zednické, ...

Výroba: -svařované a vázané armokoše do monolitických konstrukcí -stavby průmyslové-sklady, haly -nová nebytová výstavba -stavební ocel Služby: -střih, ohyb, ukládka betonářské oceli a montáž kari sítí o průměru 6-32mm -výroba a montáž betonářské výztuže -železářské práce -stavebně zámečnické práce.

Služby: -výstavba nových bytových jednotek a jejich následný pronájem, nebo prodej.

Prodej, montáž: -podlahové krytiny -bytové doplňky -PVC, koberce, korek -plovoucí podlahy laminát i dřevo -dlažby z přírodního kamene -parkety. Služby: -kompletní rekonstrukce bytových jader -obklady, dlažby.

jsme specialisté na rekonstrukce bytového jádra a rekonstrukce koupelen. Obecně jsme výhradně stavební firma se zaměřením na rekonstrukci bytového fondu a řemeslné práce, s důrazem na keramické obklady a dlažby. Zajistíme Vám vše potřebné i na stavebním úřadu včetně stavebního povolení, včetně projektu a statického posouzení. Na hotové práce ...