SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Montáže: -technologická zařízení -hliníkové konstrukce -fasádní systémy všech typů -ocelové konstrukce -ČOV -věžové vodojemy -uskladňovací a vyhnívací nádrže -technologie pro kalová a plynová hospodářství ČOV -plynojemy -reaktory -vápenné pece a odsíření tepláren.

-Obklady, Dlažba, dovoz ze španělska vizualizace 3D -Přestavby, Rekonstrukce, Bytová jádra -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Vodoinstalatérství, Zednictví, Topenářství Zednictví

Stavební firma: -bytové, rodinné domy -střechy -opravy, rekonstrukce kancelářských místností -sanace, sanační omítky -zemní práce.

Rekonstrukce bytových jader, bytů a koupelen - rekonstrukce a realizace interiérů - přestavby a opravy bytových jader a koupelen - vestavné skříně a kuchyně - elektroinstalační práce - obkladačské práce.

Izolační práce Obkladačské práce Rekonstrukce - koupelny - bytová jádrazednické práce -rekonstrukce - koupelny.

Vodoinstalatérství, topenářství. Montáže, rekonstrukce a opravy vodovodních rozvodů. Montáže, rekonstrukce a opravy ústředního vytápění. Výměny kotlůInstalace podlahového vytápění. Drobné i větší opravy – rekonstrukce. Kompletní rekonstrukce bytových jader. Výměna vodovodních baterií..

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000 Stavebnictví, stavební činnost: -pozemní a bytové stavby -novostavby, rekonstrukce, adaptace -výstavba rodinných domů na klíč -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader, koupelen -pokládka všech druhů podlah (PVC, dřevo, lamino, parkety, plovoucí podlaha) -sádrokartonové ...

Tesařské práce Stavby - rekonstrukce staveb.

Služby, prodej: - ocelovým stavebnicovým systémem Iron Houses - výstavba občanských a průmyslových staveb.

Řemeslnické práce: -instalatér -topení, plyn -renovace koupelen. Instalace, rozvody, revize v oblastech voda, topení plyn.

Společnost S.I.S. spol. s r. o. se sídlem v Brně se již od roku 1992 zabývá stavební a inženýrskou činností nejen v Jihomoravském kraji. Zajišťujeme veškerou stavební činnost od zakládání staveb přes hrubou stavbu až po realizaci interiéru. Při své práci pracujeme pouze s kvalitními subdodavateli a specialisty z nejrůznějších oborů. Dále se ...

Naše firma Albín Lázók sídlící v Brně Židenicích Vám nabízí veškeré služby pro firemní i soukromé klienty. Mezi naše hlavní činnosti patří vyklízecí služby, dlaždičké, malířské, tapetářské práce a omítky a štuky. Nabízíme Vám také výkopové práce, pokládku zámkové dlažby, inženýrské sítě, bourací práce a demolice staveb a další stavební ...

Již od svého vzniku v roce 1993 podniká naše firma v oboru pozemního stavitelství na území České republiky, Rakouska a Německa. Součástí naší společnosti je také vlastní developerský program, který tvoří jeden z pilířů dalšího rozvoje naší činnosti. V oblasti developerských projektů se jedná zejména o výstavby bytů do osobního vlastnictví, ...

Společnost condo4u s.r.o. provádí stavební práce. Zaměřuje se na výstavby půdních bytů, domů a rekonstrukce bytů i domů. Provozovna: Auserwaldova 4, 614 00 Brno

Práce: -rekonstrukce bytového jádra -zednické práce -pronájem lešení

Malířské práce Elektroinstalační práce Bourací práce Sádrokartonářské práce Pokládka - obklady - dlažby Rekonstrukce - bytová jádra - koupelnyzednické práce - koupelny Vodoinstalační práce.

Výměna, oprava a čištění: - odpady Renovace: - koupelny (včetně zednických a obkladačských prací). Vodoinstalatérské práce: - výměna a montáž rozvodů vody.

Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny na klíč.

Řemeslnické práce: -instalatér voda -instalatér topení. Novostavby, rekonstrukce, dodávky na klíč, montáž, servis: -topení (materiál ocel, měď) -vodoinstalace -odpadní potrubí vnitřní v budovách -údržba bytového fondu: -drobné instalatérské práce (výměna těsnění, baterie, umyvadla, WC) -sanitární keramika (ZTI). Rekonstrukce, ...

Koupelny a bytová jádra na klíč: -rekonstrukce bytových jader, obklady, dlažba -práce v co nejkratším termínu, dle přání zákazníka -nízké ceny prací -zdarma zaměření objektu, cenová kalkulace -poradenský servis.

Koupelnové studio. Služby, prodej, servis, montáž: -rekonstrukce koupelny -nová koupelna -sanitární technika.

Sádrokartonové konstrukce a stěny Obkladačské a dlaždičské práce Výstavba - rodinné domy na klíč, rekonstrukce, rodinné domy, byty. Rekonstrukce koupelny, bytová jádra. Rekonstrukce - koupelny.

-Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Obchodní činnost: koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Správa a údržba nemovitostí -Dokončovací stavební práce -Specializované stavební činnosti -Přípravné práce pro stavby

Služby v oblasti stavebnictví: - výstavba a rekonstrukce RD, komerční budovy a byty - zateplení a revitalizace RD a jiných budov - výměna oken a jiných stavebních výplní - projekční a inženýrská činnost - prodej stavebních materiálů. Facility management. Výroba a montáž reklamy, včetně světelné.