SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Provádí: -montáž sádrokartonu -minerální podhledy -půdní vestavby -sádrokartonové podhledy -sádrokartonové příčky -bezpečnostní příčky -předsazené stěny -akustické systémy -protipožární systémy.

Stavební činnost - rekonstrukce, revitalizace - výstavba rodinných domů - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce.

stavební firma - rekonstrukce rodinných domů, administrativních budov

Společnost Zdeněk Augustin provádí kompletní řemeslné práce v oblasti rekonstrukcí střech a realizace nových střech. Naší specializací jsou izolace střech pomocí PVC fólie. Zakázky realizuji zejména na Brněnsku a Vyškovsku, některé i v zahraničí. Prováděné práce: - realizace nových střech - rekonstrukce střech - izolace střech systémem ...

Výškové práce: - nátěry a opravy fasád - opravy, nátěry, demolice komínů - mytí oken, fasád, skleněných plášťů budov - oprava, čištění, nátěry střech Stavební práce: - renovace, nátěry, čištění, opravy - výroba a rekonstrukce bytových jader - obklady kuchyní, sociálních zařízení - dlažby - základní stavební práce

Diagnostika a posouzení kvality konstrukcí silnic, průmyslových podlah, sportovišť.

Pokládka - podlahové krytiny. Prodej - velkoformátové obklady a dlažby. Dodávka - stavební chemie KEMA. Montáž - obklady, dlažby, pokládka plovoucí podlahy, realizace, velkoformátové obklady a dlažby, obkladačské práce. Drobné stavební práce. Realizace - koupelny na klíč.

Projekt, spolupráce s architektem, montáž, dodávky na klíč, rekonstrukce: -suchá výstavba: -stropní podhledy -kazetové podhledy -sádrokartony KNAUF (podhledy, podkroví i včetně izolace, příčky dělící, obklady stěn, zateplování objektu vnitřní -rekonstrukce bytových jader -střešní okna SOLARA, VELUX. Zajištění v ...

Výroba, instalace, montáž: -plastová okna, dveře -dřevěná eurookna a dveře -rolety, žaluzie, parapety, markýzy -sítě proti hmyzu -izolační skla -GECCO automatické větrání -garážová vrata. Stavba na klíč. Realizace staveb.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - vodoinstalatérské - elektromontážní - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby.

Velkoobchod, maloobchod: -plynové a elektroplynové spotřebiče: -sporáky, ohřívače, topidla, vařiče, vestavné spotřebiče, kotle ap. -topenářský materiál: -kotle, radiátory RADIK -regulace ekvitermní, prostorová, dálková aj. -náhradní díly: značky JUNKERS, MORA, MORA-TOP, KARMA, GAMAT. Výměny a montáže: -kotle, sporáky, ohřívače, topidla ...

Projekce, inženýring, realizace: -projektová a inženýrská činnost pro výstavbu energetických investičních celků v ČR i v zahraničí -průmyslové (elektrárny, biostanice), inženýrské, pozemní stavby -novostavby, občanské stavby -realizace stavebně technických průzkumů a diagnostika materiálů. Společnost je soběstačná v částech: ...

Energetické stavby. Výstavba vodohospodářské, inženýrské, pozemní stavby. Dodavatel investiční celky v energetice. Špičkové technologie a investiční akce v oblasti energetiky a tepelné techniky: technologie pro výrobu, rozvod a výměnu tepla.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - obkladačské práce.

Stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce koupelen.

Stavby: -bytové -občanské -průmyslové. Práce: -obkladačské -pokládání dlažby -zedník, tesař, stavební zámečník, svářeč vodař, topenář, omítkář, fasádník.

Dodávky na klíč, revitalizace panelových domů, realizace, opravy, rekonstrukce: -obvodové plášťě objektů -dodatečné zateplení obvodových plášťů kontaktními zateplovacími systémy -rekonstrukce plochých střech, lodžií a balkónů -výměny zábradlí -zasklívání lodžií -výměny stavebních výplní oken a balkónových ...

Firma patří od roku 2002 do skupiny Tyco. S podporou své mateřské společnosti poskytujeme specializované ekologické služby zaměřené na ochranu životního prostředí a na služby v oblasti zásobování pitnou vodou a čištění odpadních vod. "Společnost je nositelem certifikátů jakosti - ISO 9001, EMS - ISO 14001 a BOZP - OHSAS 18001". Nabídka ...

Stavební činnost - zednické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - výstavba, rekonstrukce bytového jádra - elektroinstalační práce - podlahářské práce.

Práce, služby: - rekonstrukce interiérů, bytů, domů - rekonstrukce koupelen, bytových jader - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - malířské

Služby: - stavební dozor Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - koupelny - vestavby

Činnost: - zednické práce - rekonstrukce koupelen - zateplení

Hodinový manžel - elektroinstalační práce - malířské práce - pokládka podlah - zahradnické práce - rekonstrukce bytových jader.