SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Stavební práce: - omítky - obklady, dlažby - montáž sádrokartonů - zateplení fasád - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce domů, bytů - zednické práce.

Projekce, výstavba: - kořenové čističky odpadních vod.

Rekonstrukce bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - pokládání dlažeb - montáž sádrokartonů.

Výroba solárních panelů pro ohřev vzduchu nebo vody s využitím sluneční energie.

Práce, řemeslo: -zedník -rekonstrukce -rekonstrukce koupelen, bytových jader -obkladačské, sádrokartonářské.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Stavební firma. Stavební práce.

Řemeslnické práce: - zednické, stavební, výkopové a pozemní práce.

Stavební firma. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě Projekce. Poradenství: - podnikatelské, organizační - ekonomické v oblasti strojírenství.

Znalecké odhady - nemovitosti. Právní servis a poradenství. Dodávka - káva. Pražení - káva. Rodinná kavárna. Komplexní geodetické práce.

Stavební práce: - obklady, dlažby - zateplování, fasády - kompletní rekonstrukce koupelen.

Rekonstrukce - rehabilitační bazény. Architektonický ateliér. Rekonstrukce - historické objekty, RD, domy pro seniory.

Rekonstrukce bytů, bytových jader a koupelen. Návrhy interiérů, realizace - kuchyně - 3D vizualizace.

Projekce, realizace a servis - pozemní i střešní fotovoltaické elektráreny na klíč. Dodávka - jednotlivé komponenty pro výstavbu fotovoltaických elektráren.

Práce: - přípravné stavební práce - povrchové úpravy - svařování kovů a dalších materiálů - kovoobrábění, obrábění kovů, obráběčství.

Montáž - sádrokarton Pokládka - obklady - dlažba - zámková dlažba Bytová jádra - úpravy - výstavba - rekonstrukce.

Prodej - stříkané tapety VARIOPAINT -oceňování nemovitostí -inženýrská činnost -projektové práce -stavební činnost.

Topenářské práce Obkladačské práce Rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce.

Nátěry fasád Sádrokartonářské práce Stavební činnost - rekonstrukce rodinných domů.

Nabízím elektroinstalační práce, nové rozvody vody a odpadů, nové obklady, dlažba, baterie-sprchová, umyvadlová aj. Standardní služby: -demontování stávajícího jádra vč. odvozu -vyzdění jádra z tvárnic, provedení omítek -rozvod vodo a elektro instalací, odpadů -obklady -dlažba v koupelně a WC -zabudování 3 kusů ocelových zárubní -WC s ...

Lešení, bednění, zateplení. Pronájem, projekce, montáž, demontáž a doprava lešení a bednění. Pronájem: -lešení -bednění -mobilních oplocení. Zateplení: -rodinné domy -bytové domy. Výstavba, rekonstrukce rodinných domů.

Tesařské práce Truhlářské práce Topenářské práce Zateplování fasád Dodávka a montáž - plastová a hliníková okna - eurookna Sádrokartonářské práce Zakládání staveb Pokládka - dřevěné plovoucí podlahy Stavební činnost - rekonstrukce budov Zednické práce.

Stavební firma. Kompletní stavební práce. Rekonstrukce: - rodinné domy - byty, bytová jádra - sádrokartonové příčky, sádrokartony.

Stavební firma. Přípravné a dokončovací stavební práce. Zednické práce. Technické služby.

Inženýrská činnost ve výstavbě projekce - urbanistické studie a obytné zóny Projekční činnost ve výstavbě Výstavba - průmyslové stavby - sportovní stavby - rekonstrukce staveb - rodinné a bytové domy - občanské stavby.