SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Projekční, stavební a developerská společnost - projekty staveb - bytová výstavba - developerská činnost.

Developerská činnost - bytová výstavba - realitní činnost.

Inspekce nemovitostí - kontrola a prověřování technického stavu domů a bytů.

Dodávka, montáž - tepelná čerpadla - fotovoltaika.

Stavební společnost - bytová výstavba - rekonstrukce domů - rekonstrukce koupelen - zateplování fasád

Činnost: - stavební projekce - údržba a regenerace sportovních povrchů

Stavební činnost, výstavba: - dřevostavby - nízkoenergetické domy - rekonstrukce

Stavební společnost - dodávka a rekonstrukce obchodních staveb - realizace obchodních jednotek na klíč - vypracování architektonických návrhů včetně vizualizací - zajištění kompletní projektové dokumentace - rekonstrukce interiérů staveb - výstavba sádrokartonových příček, podlahy, podhledy, malby - výroba, dodávka a montáž nábytku.

Projekční činnost: - pozemní stavitelství. Výstavba - pozemní stavby.

Malířské práce Úklidové práce Čištění - koberece Kompletní stavební činnost Zednické práce.

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce. Prodej, montáž - nábytek Výroba - nábytek. Hodinový manžel - údržbářské práce - malířské, natěračské a tapetářské práce - montáž nábytku - venkovní a výškové práce - stavební a řemeslné práce. Výškové práce. Stavební a řemeslné prácerekonstrukce na klíč - bytová jádra.

Rekonstrukce, novostavby, realizace staveb, studie, projekty pro stavební povolení

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě. Realizace staveb.

Služby: -vnitrostátní autodoprava -správa budov -provádění staveb

Práce: - zednické - malířské - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader

Prodej, pokládka, montáž: -sportovní povrchy REGUPOL -protihlukové izolace -antivibrační izolace -izolace proti vodě -izolace tepelné.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - demolice - zemní a výkopové práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - úklidové práce - malířské práce. Prodej stavebního materiálu.

Stavební práce. Stavby na klíč, půdní vestavby, rekonstrukce, řešení vodoinstalace, výměna oken.

Stavební společnost - bytová výstavba - dodávka staveb - rekonstrukce a revitalizace budov - zemní a výkopové práce.

Kompletní výstavba fotovoltaických elektráren, , na klíč”. Prodej jednotlivých součástí pro fotovoltaické elektrárny. Prodej velkoprostorových svítidel.

Výstavba - nízkoenergetické rodinné domy. Výstavba nízkoenergetických a pasivních domů – dřevostaveb. Výstavbu provádíme tzv. "Na klíč" resp. v provedení "Hrubá stavba". Zdarma vypracujeme předběžnou cenovou kalkulaci.