SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Architektonický projektový atelier a stavební firma, engineering. Návrhy, projekty: -koncepce, urbanismus -studie, návrhy exteriérů, interiérů -projekty (projekce) pro Územní rozhodnutí, Stavební povolení -prováděcí projekty -vypracování rozpočtů staveb -návrh interiérů včetně zakázkového nábytku. Inženýrská činnost: -obstarání a ...

Prodej pozemků včetně inženýrských sítí. Výstavba samostatných i řadových rodinných domů.

Stavební firma. Práce: - stavební práce - zednické - sádrokartonářské, sádrokartonové příčky, sádrokartony - obkladačské, obklady stěny, pokládka dlažby. Výstavba, realizace: - novostavby. Rekonstrukce: - rodinné domy - byty, bytová jádra.

Čistírny odpadních vod Stavební činnost, poradenství, pojekce, údržba, kontrola, oprava, servis, dodávka, stavba, přestavba, modernizace: -čístírny odpaních vod OMS pro střední, malé obce -diagonální provzdušňování OMS -plošné provzdušňovače OMS -čistící centrum OMS-KLÄRCENTER -kyvadlové provzdušňování OMS -zařízení k odstraňování ...

Stavební činnost, obchodní činnost: Projekce, výstavba, dodávky, montáž: -byty, domy, inženýrské sítě -stavby na klíč -opláštění budov, zateplování -hliníkové konstrukce -vytápění a klimatizace -protihlukové stěny.

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej, montáž: -dveře, okna, nábytek, schodiště -nábytek na zakázku -interiérové i venkovní obklady stěn, stropů, podlah -stavby příček a podkroví -prodej materiálu -ploty, pergoly -zahradní domky, altány -kuchyňské linky -vestavěné skříně.

Stavby a rekonstrukce: -mosty všech typů, tj. ocelové, spřažené, železobetonové, předepnuté a monolitické.

Rekonstrukce koupelen a bytových jader. -stavby koupelen včetně návrhu, realizace, rekonstrukce, instalatérských a topenářských prací, izolací, zavlažování a připojování praček a myček.

Výstavba bytových i nebytových objektů na klíč. Zednické, obkladačské, instalatérské, malířské, natěračské a truhlářské práce.

Nabízíme práci traktorbagrem NH 110. Provádíme bourací, demoliční a stavební práce.

Přístřešky. -balkonová, lodžiová a terasová závětří a zastřešení -vchodová závětří a markýzy -bazénové kryty odsuvné i pevné, popř. kombinované -přístřešky, zastávky, čekárny, přístřešky kol a kočárků -chodníková zastřešení -boxy na nákupní vozíky, jak venkovních ploch, tak i krytých a garážových prostor -stojany na kola, zařízení pro ...

Správa budov a revize, elektroinstalace, vodoinstalace, plynoinstalace, topenářství, servis a údržba bazénu, střechy a fólie, truhlářství.

Developersk éprojekty, stavebnictví, reality, nanotechnologie a investiceme. Poskytujeme také služby bytového designéra a hypotečního poradce, zpracování projektové dokumentace, architektonických studií, vizualizací přes vyřízení stavebního povolení se zajištěním veškerých specializací a rozpočtu až po samotnou realizaci stavby.

Stavební činnost, oprava, rekonstrukce, stavby na klíč: -generální a vyšší dodávky pozemních staveb, novostavby, rekonstrukce budov, včetně historicky významných objektů -monolitické konstrukce, stavby -administrativní budovy -průmyslové stavby -sklady a haly výrobního charakteru -bytové domy a střešní nástavby -památkově chráněné ...

Vodoinstalatérství, topenářství. Rekonstrukce bytových jader a zařizovacích předmětů. Výměnu ležatých rozvodů a stupaček. Opravuji splachovací baterie.Nonstop pohotovost.

Stavební a zednické práce, zateplování fasád, montáže obkladů a sádrokartonů.

Provádíme veškeré instalatérské a výkopové práce. Za rozumnou cenu Vám opravíme prasklý kohoutek, ucpaný sifón nebo postavíme či zrekonstruujeme Vaši koupelnu. Nabídky a prohlídky provádíme zdarma. Veškeré materiály bereme přímo od výrobců a proto si můžeme dovolit přívětivé ceny.

Inženýrská činností v investiční výstavbě. Stavím kanalizace, plynovody a vodovody. Provádíme zemní práce.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2011, enviromentálního managementu ISO 14001 a systému BOZP 18001:2011. Realizace novostaveb na klíč, výstavba průmyslová, bytová a občanská. Rekonstrukce staveb a objektů. Dodávka a montáž: -developerské projekty -ocelových konstrukcí (OK) -střešních a obvodových pláštů i ...

Zemní, stavební a výkopové práce. Provádíme realizace staveb, výkopy, kanalizace, údržbu silnic a chodníku. Výstavby budov. Bezpečnostní práce, ostraha.

Výstavba bytových a nebytových budov, Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, kromě strojů a zařízení.

Stavební činnost: -komplexní práce -stavby na klíč obytné domy, průmyslové, občanské a bytové stavby -sádrokaronové podhledy, obchody, prodejny, rodinné domy -energokanály. Řemeslo: -truhlář -tesař. Výroba: -pila -dřevovýroba.

Firma JOYCE ČR, s.r.o. byla založena v roce 1996. Hlavními obory činnosti jsou komunikační technologie a alternativní zdroje energie s působností v České i Slovenské republice. Naše vize: JOYCE = symbol kvality a trvalé hodnoty. S námi budete Jedineční, Originální, Y:-)novativní, Celosvětoví, Ekologičtí. Jsme držiteli certifikátu Top Czech ...