SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Zajištění stavby od projektu, stavebního povolení, vlastní stavby až po kolaudaci.

Stavební práce, regenerace bytových domů, zateplení. Stavební firma.

Stavební činnost - výměna oken, dveří, vstupů do domů - okna a dveře - plastové, dřevěné, hliníkové - zateplení fasád - SDK konstrukce - rekonstrukce bytových jader. Komplexní správa nemovitostí. Realitní činnost.

Dřevostavby, suchá výstavba. Protipožární systémy. Sádrokartony.

Stavení firma. Dodávky na klíč Hrubé stavby Rekonstrukce Komunikace Ostatní služby.

Koupelnové a podlahové studio Stavební firma

Projekční kancelář s profesí architekt, stavební inženýři, technici, kresliči: - zpracování projektů - vyřízení stanovisek dotčených orgánů, územního rozhodnutí, stavebního povolení - příprava stavby - zajištění dozoru na stavbě a kolaudačního řízení.

Stavební firma. Návrh a realizace staveb.

Nové instalace, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -topení ústřední a etážová, podlahové GABOTHERM -svářečské práce -ohřev teplé užitkové vody (TUV), ohřívače zásobníkové i průtokové, elektrické i plynové (boilery) -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter LAUFEN, JIKA a jiné (vana, umyvadlo, WC, sprchový ...

Pozemní, průmyslové, občanské a bytové stavby Realizace pozemních a průmyslových staveb.

Developer v oblasti obnovitelných zdrojů energie: -plánování, realizace a provoz větrné parky (větrné elektrárny). Služby: -projekt -vyjadřovačky k projektové dokumentaci -výkup nebo nájem pozemků -smlouvy s odběratelem a majitelem rozvodné sítě.

Stavební, projekční práce.

Rekonstrukce, opravy rodinných domů a bytů.

Rekonstrukce: -byty, koupelny, půdní vestavby a veškerá stavební činnost -elektroinstalace -kovovýroba.

Výstavba, rekonstrukce a opravy silnic, dálnic, mostů, podchodů.

Stavební práce. Zemní práce. Demoliční práce (demolice). Vodohospodářské práce. Nakládání s odpady. Stavební stroje - bazar. Velkoobchod, prodej: -motorová nafta.

Stavební firma: -výstavba rodinných domů na klíč -fasádnické práce včetně zateplení -revitalizace panelových domů -rekonstrukce objektů -rekonstrukce památek -řešení půdních vestav a nadstaveb -sanace a hydroizolace staveb -odborná montáž obkladů a dlažeb -suchá výstavba (sádrokartony) -vodo-, topo-, plyno-, ...

Stolařství, truhlářství. Výroba, obchod, prodej, montáž: -montovaný domek z dřevěných dílů pro zahrady, jako altán, dílna u domu, do školních zahrad...., venkovní rozměr 5x3 a 5x4 m. Variabilní systém chatek, chatka o modulu 5m, délka libovolná. Krytina např. onduline a libovolná. Chatky jsou bez podlahy, lze postavit na předem upravenou ...

Tesařské práce Zateplování - rodinné domy Veškerá stavební činnost - rekonstrukce rodinných domů - půdní vestavby Klempířské práce Pokrývačské práce.

Stavební firma: základy a zakládání staveb hrubé stavby přístavby, nástavby a vestavby rekonstrukce bytových jader půdní vestavby izolace fasády a nátěry.

Provádíme stavební práce, rekonstrukce, obklady a pokládku dlažeb.

Údržba kanalizačních sítí: -průmyslové objekty -svislé i ležaté domovní odpady -domovní přípojky -městské stoky. Údržba vodohospodářských zařízení: -jímky, septiky a žumpy -tukové lapoly -odlučovače ropných látek (ORL) -dešťové a silniční vpustě. Čištění potrubí a kanalizací: -odpady, přípojky, kanalizace (čištění elektromechanické ...

Dodávka, montáž: -dřevěné, zděné, montované rodinné domy včetně projekce.

Stavební činnost. Vegetační úpravy. Nákup a prodej nemovitostí.