SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme stavebnicový systém výstavby rodinného domu. stavebnicový systém rodinného domu s krátkou dobou výstavby, příznivou cenou a vysokou užitnou hodnotou.

Provádíme služby v oblasti suchého stavebnictví.

Zahradní design. Projektování, realizace. Prodej a montáž dřevěných zahradních altánů. Zajištění a zprostředkování - automatické závlahové systémy, dřevěné stavby na míru a kamenické práce.

Naše stavební firma nabízí stavební práce, výstavba rodinných domů, ošetřování fasád proti sprejerům na bázi nanotechnologie, rekonstrukce bytů a bytových jader i půdní vestavby, včetně zateplování domů a opravy fasád, montáž euro oken, dveří, terénní a drenážní práce, obklady, dlažby, chodníky.

Stavební firma Brno. Rekonstrukce, novostavby, sanace vlhkého zdiva: -půdní vestavby -rodinné domy -hrubé stavby -podřezání zdiva -anhydritové podlahy. Autodoprava kontejnerová. Zemní práce UNC 750. Realitní činnost.

Stavební práce, stavební činnost. Výstavba rodinných, bytových a administrativních domů. Novostavby na klíč. Rekonstrukce bytových a nebytových prostor. Rekonstrukce a opravy fasád: -zateplování fasád vč. izolací a nátěrů. Střechy sedlové i ploché: -realizace -rekonstrukce a sanace poškozených. Půdní vestavby: -včetně zateplení ...

Revitalizace panelových domů, zateplení rodinných domů a veškeré stavební práce s tím související.

Poskytování služeb v oblasti stavebnictví a dodávek technologických celků pro čištění odpadních vod. Zemní práce, stavební činnost. Sluneční elektrárna.

Stavební činnost. Projekce, inženýrská činnost, stavby na klíč, rekonstrukce, adaptace: -rodinné domy -půdní vestavby, nadstavby -sádrokartonové konstrukce -koupelny, bytové jádro -obklady, dlažba -zateplovací fasády -zakládání staveb -statické posudky -tesařské, pokrývačské práce -oplocení objektů. Maloobchod, prodej, ...

Zabýváme se lesnictvím, zemědělstvím a stavební činností.

Realitní kancelář: prodej, výkup bytů a nemovitostí. Stavební činnost: komplexní stavební činnost výstavba RD a bytů na klíč včetně zajištění pozemků rekonstrukce bytů a bytových jader zpracování projektové dokumentace pro provádění staveb inženýrská a poradenská činnost ve stavebnictví.

Zahradní chatky a domky srubovitého vzhledu z frézované půlkulatiny.

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce staveb - rekonstrukce bytových jader - rodinné domy na klíč - zateplení budov - půdní vestavby a nástavby - bytova jádra - vyřezávání nosných panelů.

Přistavení a pronájem - kontejnery. Nákladní autodoprava, odvoz a dovoz - suť - zeminy - komunální odpady - stavební materiál - sypké materiály - písek - štěrk. Výstavba a rekonstrukce - inženýrské sítě. Zemní práce Výstavba a rekonstrukce - komunikace Revitalizace - bytové domy Zednické práce Výstavba a rekonstrukce - ...

Koupelnové studio. Práce, rekonstrukce, renovace: -koupelna -zednické práce -stavby na klíč -sádrokartonářské práce -vodo-instalatérské -topení-plyn, včetně revize -obkladačské práce -malířské, natěračské práce -zemní práce-mechanizace -tesařské a pokrývačské -elektro-včetně revize -dodání a montáže oken, plast dřevo ...

Firma H-Building provádí kompletní stavební činnost. Nabízíme zajištění Vaší stavby od samého začátku, od projektové dokumentace, provedení samotné stavby až po úplné dokončení a uvedení do užívání. Ať už se jedná o drobnou stavební úpravu nebo velkou komerční výstavbu.

Komplexní služby vlastními pracovníky v oblasti dodavatelství i engineering průmyslových, inženýrských a občanských staveb. Technologie: -kotelen a výměníkových stanic včetně MaR (měření a regulace) -zásobování teplem, rozvodů vzduchu a plynu -předizolovaného bezkanálového potrubního vedení -pro měření průtoků veškerých ...

Zabýváme se měřením a regulací, automatizací a řízením technologických procesů v různých odvětvích průmyslu. Realizace: -čistírny odpadních vod komunálních -čistírny odpadních vod průmyslových -úpravny vod -čerpací stanice odpadních vod -vodní hospodářství pro průmysl -vodojemy, tlakové stanice pitné vody -dispečerská pracoviště.

Developerské projekty, developer: - výstavba rodinné domy, bytové domy i na klíč.

Stavba, prodej a pronájem různých velikostí mobilních montovaných hal, -mají využítí jako skladové haly, jezdecké haly, sportovní haly či výrobní haly.

Stavebnictví, truhlářství.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava, stěhování Pravidelné trasy Česká republika - Německo - Nizozemí Finanční služby Realitní činnost - prodej a pronájem bytových i nebytových prostor Stavební činnost - výstavba na klíč, rekonstrukce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.