SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Doprava - mezinárodní - vnitrostátní Výroba - bytové doplňky Stavební činnost.

Detektivní služby, ochrana osob a majetku. Stavební firma: -rekonstrukce budov, stavby rodinných domů -demoliční práce.

Dodávky a montáže: - ocelové konstrukce - opláštění hal a budov včetně zhotovení realizační dokumentace Výrobní a sportovní haly

Montáž: - vodovodní potrubí a rozvody topení. Nabídka: - menší stavební práce včetně realizace plynovodu - rekonstrukce bytových jader.

Stavební firma: - tepelné izolace obvodových plášťů objektů - výstavba rodinných domů - výstavba, rekonstrukce a opravy objektů. Prodej: - stavební materiál, stavebniny. Půjčovna: - lešení.

Stavební firma: - specialista na inženýrské sítě a dopravní stavby.

Stavební a řemeslné práce: - zednické - zateplovací, zateplování - tesařské, - obkladačské - natěračské - vodoinstalační - elektroinstalační - sádrokartonářské. Výstavba nových bytů, novostavby. Rekonstrukce starých domů a bytů.

Instalatéři - voda, topení: - veškeré instalatérské práce - rekonstrukce starých rozvodů - rekonstrukce koupelen a bytových jader - instalace vodovodních baterií, van, WC, umyvadel, dřezů - výměny ohřívačů, kotlů ....

Výrobce, výroba: - zděné rodinné domy na klíč, každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Služby: - příprava individuálního projektu - vyřízení stavebního povolení - zajištění nejvhodnějšího financování - realizace stavby.

Topenářské práce Servis - plynové spotřebiče - kotle DESTILA Rekonstrukce - bytová jádra Vodoinstalační práce.

Architektonická kancelář Stavební firma

Výstavba fotovoltaických elektráren.

Natěračské práce Malířské práce Elektrikářské práce Topenářské práce Poskytování - finanční poradenství Výroba - kuchyně na míru Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - vily - pozemky Prodej a pronájem - komerční objekty - komerční prostory Stavba - rodinné domy na klíč Vodoinstalatérské práce.

Dodávka, montáž: - prefabrikované železobetonové skelety - prefabrikované železobetonové stropní konstrukce - protihlukové stěny - prefabrikované železobetonové nádrže. Hrubá stavba vč. základových konstrukcí. Stavby na klíč.

Stavba: - rodinné domy na klíč - zateplování - inženýrské sítě.

Projektové práce, projekce. Stavby na klíč: - rodinné domy - rekonstrukce.

Nabídka stavebních prací, stavební firma. Inženýrská činnost PRO investory.

Stavební činnost: - rodinné domy na klíč - ekologické stavby - bytové domy - rekonstrukce větších stavebních celků - projekce - poradenství.