SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Autodoprava - mezinárodní - vnitrostátní - přeprava strojů a nákladu do 43t Zemní práce - terénní úpravy a čištění smykem řízený čelní nakladač BOBCAT 773, minirýpadla CAT ZRH 14, ZRH 16, širokopásová rypadla CAT 312 CL, 312 C, kráčivé rypadlo SHAEFF HS 41M Vodohospodářské stavby a práce Kanalizace Úpravy - toky Vodovodní ...

Dodávka a montáž - garážová vrata - pergoly - žaluzie (horizontální, vertikální, venkovní) - sítě proti hmyzu - rolety - plastová okna - zimní zahrady -drobná stavební činnost -dodávka a montáž - markýzy.

Rekonstrukce koupelen, WC a bytových jader. Zámečnické práce, kovovýroba. Natěračské, malířské práce. Elektrikářské práce Topenářské práce Sádrokartonářské práce Zednické práce.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - půdní vestavby, rekonstrukce a opravy. Rekonstrukce: - bytová jádra - koupelny - fasády. Izolace proti vodě a tepelné opravy - zateplení.

Malířské práce. Obkladačské a podlahářské práce. Vodoinstalační práce. Zednické práce. Rekonstrukce: - byty - domy - koupelny.

Stavební firma: - novostavby, vestavby a nástavby (podkroví a bytová jádra), - rekonstrukce domů a bytů - zemní práce, hrubé stavby - krovy, střechy, fasády - elektroinstalace, rozvody vody, kanalizace, plynu a topení - obklady, dlažby, sanita - rychlé havarijní opravy.

Výstavba, rekonstrukce bytů, rodinných domů. Zateplování fasád. Pokládka dlažby.

Stavební činnost: -stavba krovů a nosných konstrukcí, GO opravy krovů -pokládka pálených a betonových krytin -pokládka bitumenových střešních šindelů -montáže střešních oken -hydroizolace plochých střech -řemeslné práce s dodávkou střechy spojené (klempířské práce, výstavba a opravy komínů, montáž hromosvodů). ...

Stavebně inženýrská firma: -zajištění stavby od návrhu po kolaudaci: -inženýrská činnost -stavební činnost -elektromontážní práce -eurookna -plastová okna -bazény včetně zemních a stavebních prací -jímky a septiky včetně zemních a stavebních prací -správa nemovitostí.

Montáž, výstavba a rekonstrukce: - trubní systémy, provádění pozemních staveb a zemních prací - tlaková a gravitační kanalizace - nízkotlaké, středotlaké a vysokotlaké plynovody - regulační stanice plynu - parovody a horkovody včetně projektů. Výstavba: - nízkoenergetické dřevostavby. Inženýrské sítě.

Finanční poradenství. Výstavba, prodej, pronájem: - rodinné a bytové domy.

Stavební, developerská společnost s nemovitostmi. Stavební činnost: -nové stavby -rodinné domy -byty, bytová zástavba -stavby na klíč -občanská výstavba včetně komunikací (silnice, chodníky) -inženýrské sítě -investorská činnost.

Zprostředkování: - prodej a nájem nemovitostí. Developerská činnost. Stavební činnost: - výstavba komerční objekty - byty.

Realizace interiérů a staveb (stavební činnost): -kompletní realizace interierů -montáž sádrokartonových systémů -zateplování, stropní podhledy -pokládky podlahových krytin -montáž žaluzie, okenní rolety. Prodej: -stavebniny -asfaltové lepenky, barvy, betonové, cihelné výrobky, desky Cetris, desky dřevotřískové, ...

Účetní a daňové poradenství. Montáž: - sádrokartony - ocelové konstrukce. Drobné stavební práce, rekonstrukce: - byty - domy.

Inženýrská činnost Zemní práce Výstavba a rekonstrukce budov na klíč.

Stavební firma, služby: - inženýrské sítě - komunikace a zpevněné plochy - odvodnění komunikace - demolice - ostatní pozemní stavby - zemní práce - rekonstrukce. Autodoprava: - odvoz suti a písku - dovoz veškerého stavebního materiálu.

Rekonstrukce - sádrokartony v koupelnách Rekonstrukce - obklady a dlažby v koupelnách Rekonstrukce - koupelny (obklady, dlažby, sádrokartony) Prodej - potřeby pro zahrádkáře.

Tesařské prácevýroba - pergoly - dřevěná garážová stání Montáž - sluneční kolektory Sádrokartonářské práce Klempířské práce Pokrývačské práce - střechy na klíč Montáž -střešní okna.

Stavba - energeticky úsporné ocelo - zděné rodinné domy na klíč včetně projektu.

Sádrokartonářské práce Stavební práce i rodinné domy Zednické práce Instalatérské práce.

Výroba - pergoly - altány - přístřešky - kotce Zakázkové truhlářstvívýroba - kuchyně - nábytek - vestavěné skříně Výroba - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek Pokládka - podlahy.

Zateplení-rodinné domy. Zednické práce, rekonstrukce, bytová jádra.