SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Izolační práce Stavební práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Izolační práce Sádrokartonářské prácemontáž - příčky - podhledy - minerální podhledy Rekonstrukce - bytová jádra - půdní vestavby

Malování bytů Zateplování fasád. Veškeré stavební práce - sádrokartony. Plovoucí podlahy - obklady - dlažby (i zámkové) Veškeré stavební práce - novostavby - rekonstrukce Veškeré stavební práce - rekonstrukce bytů.

Natěračské práce Malířské práce Výroba - altány, pergoly. Truhlářské práce Sádrokartonářské prácemontáž - příčky - předsazené a šachtové stěny - podhledy - kazetové podhledy Rekonstrukce - bytová jádra.

Čištění: - čalouněný nábytek - koberce. Pokládka, renovace: - parketové a prkenné podlahy, parkety - schody. Kompletní rekonstrukce domu, bytu.

Stavební firma: -stavby a jejich změny -domy na klíč -rodinné domy -půdní vestavby -zelená úsporám.

Stavební firma: - novostavby, rodinné domy - rekonstrukce staveb - zateplování fasád - projektová dokumentace vč. stavebního povolení, projekce - statické posudky - bourací a demoliční práce - veškeré zemní práce - vodoinstalace, elektroinstalace.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2009 a ISO 14001:2005 a OHSAS 18001:2008. Prodej byty: -včetně kompletního finančního a právního servisu (hypotéka, zápis do katastru, aj.). Činnost DEVELOPERA, pronájem nemovitostí tel.543235502: -p.Pavla Průšová, lokality Brno Řehořova -p.Jiřina Kropáčková, tel.543235507 Kanice-rodinné ...

Dodávka, instalace: - fotovoltaické elektrárny, systémy (FVS) - systémy ohřevu TUV Výroba: - ocelové a ocelohliníkové konstrukce.

Stavební činnost, stavební firma: - rekonstrukce bytů, rodinných domů, budov - půdní vestavby - zateplení fasád - rekonstrukce bytových jader - stavby na klíč.

Výstavba: - rodinné, bytové domy. Rekonstrukce a zateplování. Zemní a výkopové práce.

Projektování, projekce, realizace: - stavby, novostavby, rekonstrukce.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Realitní činnost. Výstavba: - rodinné domy - půdní vestavby a návstavby - bytové domy.

Kompletní zateplení budov. Omítkářské práce.

Stavba - pergoly Prodej: - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - žaluzie všechy typů - sítě proti hmyzu Prodej a montáž - koupelnový nábytekvýroba - restaurační nábytek.

Společnost INKOS CZ je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000, obhájen v roce 2009. Vývoj, výroba, dodávky, poradenství, návrh řešení, prodej, zprovoznění, rekonstrukce, repase, modernizace, dodávky nových zařízení na klíč: -zařízení pro čištění odpadních a průmyslových vod* -investiční celky: -čistírny odpadních, průmyslových vod* ...

Instalatérské a topenářské práce, rekonstrukce bytových jader. Nabízíme instalatérské i topenářské práce od výměny vodovodních baterií až po rekonstrukce bytových jader, rozvodů vody či výměny otopných těles a kotlů. Veškeré služby jsou určeny pro Brno i okolí.

Výstavba: -rodinné domy na klíč -komerční objekty - rekonstrukce, přístavby, vestavby a ostatní stavební práce.

Příprava a řízení staveb investičních celků. Realitní činnost: - pozemky - komerční objekty. Stavební dozor a poradenství: - stavební a technický dozor - finanční dozor - vady a poruchy staveb, sanace - zjišťování technického stavu objektů - organizace a řízení staveb - úspory staveb - řešení problémů dodavatelů. Realizace: - ...

Výroba-nábytek, nábytku. Kompletní rekonstrukce interiérů, jejichž součástí může být i nábytek na míru. Poskytujeme kompletní servis od poradenství, grafický návrh, dovoz a montáž, včetně dodání kuchyňských spotřebičů. Renovace bytových jader, kuchyní i předsíní, ostatní interiéry a firemní prostory, jako jsou kanceláře a recepce.

Autodoprava, nákladní doprava, -odvoz stavebních sutí -dovoz sypkých materiálů -stavební činnost -kontejnery -autodoprava -kontejnerová doprava -výkopové práce -recyklace -pronájem strojů. Okruh pozemního stavitelství -opravy a rekonstrukce staveb -chodníky, parkoviště a komunikace -stavby rodinných domů, bytových ...

Stavební činnost, stavební práce: -stavby, stavba -pozemní stavitelství -generální dodávky na klíč -byty do osobního vlastnictví. -bytová výstavba -výstavba rodinných domů, rodinné domy, dům -projekční a inženýrská činnost.

Dodávka, výstavba, servis, revize: - elektronické zabezpečovací a docházkové systémy - systémy elektrické požární signalizace - elektroinstalace. Rekonstrukce: - bytová jádra.

Stavební firma: - výstavba domů, bytů, půdní vestavby - sádrokartony - práce ve výškách - malířské, natěračské práce - obkladačské, zednické práce.

Kompletní stavební činnost. Zateplení fasád. Montáž - sádrokartony.