SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Realizace: -developerské projekty. Zajišťujeme: -přestavby domů, bytů, kanceláří.

Projekce, architektonická činnost, stavební činnost: -výstavba rodinné domy -individuální zástavba.

Poradenství, studie, projekce, inženýring vodohospodářských a ekologických staveb: -kanalizační sítě -čistírny odpadních vod -čistota vod (pasportizace, intenzifikace, rekonstrukce, provozní řády) -řešení složitých hydrotechnických a technologických výpočtů pomocí software.

Stavební společnost, činnost: -stavby na klíč -stavby domy, pozemní a občanské stavby.

Pozemní a průmyslové stavitelství: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Stavební práce: -tesařské -železářské -betonářské -zednické. Zprostředkování obchodu a služeb.

Projektová a inženýrská kancelář, autorizované pracoviště: -stokové sítě -odvodnění měst podle principů udržitelného rozvoje -ostatní vodohospodářské stavby -posuzování hydraulických parametrů objektů na stokových sítích -hydrotechnické výpočty programem MOUSE.

Provádění a rekonstrukce staveb. Stavební činnost, stavby: -monolitické ŽB stropy a konstrukce -rodinné domy vč.základových konstrukcí -půdní vestavby, nástavby -rekonstrukce bytových jader Elektroinstalace NN do 1000V. Oprava a montáž hromosvodů. Výměna nebo oprava domovních rozvaděčů. Elektro revize zajistíme.

Stavební činnost: -realizace -stavby inženýrské, průmyslové, bytové, občanské.

Diagnostika, defektoskopie: -mosty -průmyslové, pozemní, bytové, občanské stavby -mostní konstrukce -pravidelné prohlídky -specializované prohlídky mostů. Výroba, montáž: -kotvení do betonu speciálními hmoždinkami OMO. Zesilování betonových konstrukcí externí, ocelovou, lepenou výztuží (mnohem levnější než uhlíkovými ...

Zakázková výroba vnitřních i venkovních finských saun, infrakabin a kombisaun i pro komerční účely. Dále stavíme pergoly, altány, zahradní domky a dřevěné a wpc terasy.

Společnost provádí stavební činnost v oblasti rekonstrukcí a výstavby občanských a průmyslových staveb. Výroba, práce: -bytové stavby -občanské stavby.

Výroba, práce: -izolace objektů -zateplení objektů.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2000, 14001:2004, 18000:1999. Dodávky investičních celků čistíren odpadních vod a úpraven vody: -generální dodávky staveb na klíč -rekonstrukce, intenzifikace a rozšíření staveb, opravy technologických zařízení -kompletní realizace technologických částí staveb -dodávky technologických ...

Vodohospodářská technologie. Poradenství, projekt, výrobní dokumentace, výroba, montáž, předání do provozu, dodávky na klíč: -technologické celky pro úpravu pitných, průmyslových a odpadních vod, -rekonstrukce a inovace úpraven vod i atypických zařízení -separační reaktory: -spojení koagulace s čiřením nebo usazováním: ...

Stavební činnost: - architektonická a proječkní kancelář - navrhování designu - stavby průmyslové, bytové, občanské - údržba - rekonstrukce - bourání, demolice.

Společnost je certifikována dle ISO 9001:2008 a enviromentální audit ISO 14001:2005 Stavební firma, dodávky na klíč: -projektová činnost ve výstavbě -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -pozemní stavby, novostavby, rekonstrukce, rodinné a obytné domy, občanské stavby, domy s pečovatelskou službou, školy, školky, divadlo vč. jevištní ...

Práce, výroba: -zemní práce -stavební práce.

Dodávka, montáž: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -kazetové podhledy AMF, ROCKFON -obložkové komponenty (zárubně, plovoucí podlahy) -střešní okna VELUX -zateplovací systémy.

Stavební firma. Statika - statické zajištění konstrukcí. Zapouzdřený, jednolanový systém Dywidag. Sanace vlhkého zdiva, odstranění vlhkosti a ochrana proti vodě. System Baumann, nerezové desky . Chemická injektáž. Mosty - zvyšování zatížitelnosti dodatečným předpětím. Tenkostěnné, plechové, obloukové mosty. Konstrukce-řezání a vrtání ...

Projekce, dodávky na klíč, demolice, rekonstrukce, opravy, údržba: -stavby občanské (obchody, sklady, haly) -přestavba interiéru (obklady, dlažba, podhledy, sádrokarton) -půdní vestavby, nastavby. Práce: -bourací -zámečník -truhlář -zedník -malíř, natěrač. Zastoupení firmy REFAX. Velkoobchod, dovoz, import, prodej, rozvoz: ...

Komplexní stavební služby: -dopravní, inženýrské stavby -pozemní stavitelství. Výroba: -asfaltové směsi.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce průmyslových, stavebních a bytových objektů - zateplování - revitalizace bytových domů - zakázkové stolařství.

Výroba, dodávka: -dětská hřiště na klíč, víceúčelová dětská hřiště, hrací zábavná centra, provazové a síťové prolézačky, skluzavky a další herní prvky.