SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební činnost: - rodinné a rekreační domky - dodávky staveb na klíč - rekonstrukce a modernizace - stavby bytové, průmyslové, zemědělské - venkovní dlažby. Práce: - pokrývačské, klempířské - malířské, natěračské - obkladačské.

Činnost, projekce: - projektová - poradenská - inženýrská v investiční výstavbě - kompletní služby v oblasti inženýrských a vodohospodářských staveb. Práce, stavby: - kanalizační sítě, vodovody, odbahnění, potrubní systémy, úprava terénu - výstavba na klíč - výstavba občanských a bytových staveb - výstavba městské infrastruktury ...

Montáž sádrokartonu, sádrokaronářské práce. Rekonstrukce bytových jader, koupelen. Rekonstrukce půdních prostor. Minerální podhledy.

Popis firmy: Jsme profesionální, stavební společností, která klade důraz především na KVALITU. Na naše díla poskytujeme nadstandardní záruky. Veškeré stavební práce provádíme POUZE profesionálními pracovníky. Chcete-li kvalitní práci, obraťte se na nás. Děkujeme.

Nositel Certifikátu pro provádění dopravních staveb, výrobu a zpracování asfaltových směsí a betonů. Stavby: - silniční: - živičné vozovky, parkoviště, chodníky, betonové dlažby, opěrné zárubní zdi - dálnice, silnice, místní komunikace, polní i lesní cesty - zpevněné plochy, včetně navazujících objektů i prací - mostní: - ...

Provádíme: - montáž sádrokartonu - půdní vestavby - sádrokartonové příčky - sádrokartonové konstrukce atypických tvarů (oblouky, světelné rampy a jiné) - podhledy - suché stavby - bytová jádra - minerální podhledy - tepelnou a protihlukovou izolaci - plovoucí podlahy - střešní okna - malířské práce.

Stavební činnost. Stavební firma. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Stavební firma Hűbner Stavební firma. Práce: -střechy -půdní vestavby -dřevěné konstrukce -nové i rekonstrukce -projektové práce.

Truhlářství, sklenářství - sklenařské práce - rámování - paspartování obrazů - broušení a vrtání skel - veškeré truhlářské práce - kuchyňské linky - nábytek - okna a dveře - pergoly

Výstavba a rekonstrukce bytových a nebytových prostor - koordinace staveb - technický dozor investora - inženýrská činnost kontakt: Karel Machalický, Radka Machalická

Tesařství-truhlářství Práce: - truhlářské - tesařské - vazby krovů - letní garáže - pergoly - ploty - zahradní chatky - stoly - lavice - okna i eurookna - interní i vchodové dveře - schody.

Provádíme: - stavba srubových domů - kompletní rekonstrukce a zhotovení nových střech od krovu až po hromosvod.

KOMPLEXNÍ SLUŽBY VE STAVEBNICTVÍ: -poradenská činnost ve stavebnictví -inženýrská činnost ve stavebnictví -projektová činnost -oceňování staveb (tvorba položkových rozpočtů) -provádění staveb -poradenství při získávání finančních prostředků na výstavbu -organizace obchodní veřejných soutěží. kancelář: Husova 161, ...

Projektování a provádění ekologických staveb: -monitoring podzemních vod -kanalizace -vodovody -přírodní bazény bez chemie -sluneční kolektory. Dodávky na klíč: -čistírny odpadních vod. Skládky odpadů. Chemické sklady. Studny (vrtané, kopané ): -projekty -provedení -čerpací zkoušky.

Práce: -tesařské. -truhlářské. -pokrývačské. Stavby ze dřeva: -dřevostavby. -roubenky. Výroba: -nábytek. -dřevěné schody. -dřevěné dveře.

Naše firma se zabývá stavební činností po celé České republice a také na Slovensku. Specializujeme se Dřevostavby, Nízkoenergetické domy na klíč, tesařské pokrývačské práce. Dále provádíme zednické práce, stavby různých altánů, garážových stání a pod.

Veškeré informace o naší společnosti najdete na www.arsadrokartony.cz

Zakázkové truhlářství: - vestavné skříně - pokládka dřevěných podlah - schody - zábradlí - okna špaletová - dveře, zárubně ( vchodové, interiérové, balkónové ) - vrata, výkladce, portály - ploty, pergoly, regály, obklady.

Truhlářství, výroba, prodej: - dřevěná okna, eurookna, dveře - skříně - kuchyně - pergoly.

Stavební firma. Provádíme: -rodinné domy na klíč -stavby občanská bytová výstavba -autodoprava vozidly Liaz (s hydraulickou rukou a sklápěčem) -zemní práce strojem UNC 060.

Stavební a obchodní činnost. Práce: -stavební -ve výškách -zateplování objektů -rekonstrukce interiérů -malování, tapetování včetně úklidu. Opravy, rekonstrukce: -fasády -památkově chráněné objekty.

Stavební firma. Provádíme: - stavby na klíč - rekonstrukce staveb - výroba stavebních prvků z betonu.

Provádíme veškeré tesařské a pokrývačské práce. Výroba krovu, opravy střešních konstrukcí, pokládka střešních krytin, montáž střešních oken apod. Dále se zabýváme stavbou pergol, dřevostaveb a roubenek (i opravy), montáží palubkových podhledů -inteiér + exteriér.

Služby: - projekce pozemních staveb - technický dozor - architektonické a inženýrské činnosti - výstavba pozemních a inženýrských staveb.