SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební firma: - výstavba rodinných domů na klíč - revitalizace bytových domů - dřevostavby - nízkoenergetické domy - rekonstrukce - zateplování - výměna oken - strojní omítky.

Pobočka. Komplexní služby v oblasti revitalizace panelových domů. - stavba a rekonstrukce bytových i rodinných domů. Centrála: - Smetanova 1075, Vsetín.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy, domky - inženýrské sítě - komunikace - betonářské práce. Firma vlastní betonárnu (betonárna) v areálu Zemědělského družstva Frýdlant n. O. Prodej: - sypké materiály - betonové směsi.

Stavební, obchodní a kamenická firma. Výkopové práce. Výstavba: - rodinné domy. Realizace veškerých zpevněných ploch. Práce: - zednické - pokrývačské, tesařské. Zpracování kamene.

Výstavba, stavba: -nízkoenergetické dřevěné rodinné domy. -pasivní rodinné domy.

Stavební činnost: - podzemní stavitelství - rekonstrukce domů, bytů - revitalizace panelových domů.

Dřevovýroba. Kovovýroba. Řemeslnické práce: - kovoobráběčské práce, kovoobrábění - zámečnické práce, zámečnictví - soustružnické práce, soustružení. Výstavba: - dřevostavby - energeticky nenáročné rodinné domky.

Stavba, stavební činnost: - nízkoenergetické a pasívní montované domy na klíč vč základové desky . -Certifikovaná výstavba - Cech suché výstavby - kompletní tesařské a sádrokartonářské práce, zateplení RD.

Tesařské práce. Půdní vestavby. Bytová jádra. Novostavby. Sádrokartony.

Instalatérské práce: - voda - topení - plyn. Drobné stavební práce. Rekonstrukce: - koupelny - sociální zařízení. Plynofikace. Montáž: - vodovody - plynové kotelny na klíč na: - lehké topné oleje (LTO) - propan-butan. Projektové práce.

Dodávka - betonové směsi dle požadavků objednatele - štěrky, písky, kamenivo - polykarbonát a sklo - výrobky z betonu pro dokončovací úpravy – zámková dlažba - stavební dříví. Služby - údržba bytového fondu - dodávky staveb na klíč - úklidové služby - opláštění budov - rozvody vody a odpadu včetně ÚT - zateplování světlíků a bazénů - ...

Plastová okna, stavební práce, výstavba rodinných domu, hydroizolace střech, doplňky k oknům .

Stavební firma, výstavba: - podpovrchové objekty - občanské a průmyslové stavby - opravy komunikací - vodohospodářské stavby - opravy mostních pilířů - rekonstrukce - rodinné domy.

Stavební společnost - bytová výstavba.

Pobočka Ostrava. Truhlářské práce. Výroba: - okna - nábytek - podlahy - dřevostavby.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační ...

Stavební činnost - bytová výstavba - nízkoenergetické moderní domy na klíč.

Developerská činnost - výstavba a prodej rodinných domů - rezidenčního bydlení v lokalitě Slezské Ostravy.

Prodej a montáž fotovoltaických elektráren. Poskytujeme plný servis od prvotní konzultace, přes realizaci až po záruční a pozáruční servis.

Stavební firma. Výstavba a rekonstukce budov. Zateplování. Pokládka zámkové dlažby.

Elektroinstalační práce Demolice - bourací práce Sádrokartonářské práce Zemní a výkopové práce Stavba a rekonstrukce - domy na klíč - byty Stavba a rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Stavba a rekonstrukce - koupelny Vodoinstalatérské práce

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Provádění staveb, jejich změn a odstraňování