SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Řemeslo: - instalatér - plyn, voda, vytápění. Renovace: - bytová jádra, koupelny, ústřední vytápění. Montáž: - solarní kolektory pro ohřev vody, montáž kotlu na peletky a uhlí fy Rojek, Benekov, OPOP. Práce se všemi dostupnými materiály. Rozvody v kovu plastech a mědi. Kontrola technického stavu a provozu spalovacího stacionárního ...

Ing. Jaroslav Dorda je provozovatelem internetového portálu oborově zaměřeným na fotovoltaiku.

Společnost FiS Express, s.r.o. se zabývá: - silniční nákladní doprava - pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí - shromažďování, sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití

Pozemní a inženýrské stavitelství, stavby. Stavební projekce, projektování staveb. Projekční služby: - vypracování návrhu - studie, prováděcí projekt. Projektová dokumentace: - územní, stavební řízení - skutečné provedení stavby - provedení stavby. Pasportizace, zaměření stávajících objektů. Hrubé propočty stavby, položkové a slepé ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen

KS Energy Morava s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren s akumulací do baterií a na tepelná čerpadla.

Jan Dyl se zaměřuje na topenářské, vodoinstalační práce, tepelná čerpadla, rekuperaci vzduchu, plynové kotle a solární systémy.

Prodej, dodávka: - tepelná čerpadla - kompletní kotelny - klimatizace - solární systémy.

Firma se zabývá montáží fotovoltaických elektráren. Instalaci provádíme do 60 dní. Zajistíme vyřízení dotací. Poskytujeme kompletní záruční i pozáruční servis. Instalace solárních systémů na míru.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - typové cihlové rodinné domky. Stavební projekce. Provozovna: - Kaminského 586/119, Ostrava - Nová Bělá.

Architektura, projekční činnost. Realizace-interiéry. Montáž: - sádrokarton - plovoucí podlahy. Rekonstrukce: - byty - rodinné domy - bytová jádra - koupelny. Výstavba: - podkroví.

Realizace dřevostaveb z masivních dřevěných panelů a poskytování poradenství. Prodej velkoformátových masivních panelů. Sídlo firmy: - Čeladná 229.

Stavební firma: - rekonstrukce - stavby na klíč - zateplení fasád.

Fasády - Zateplení Kwaczek, s.r.o. se zaměřuje na realizaci fasád rodinných, panelových a bytových domů.

Stavební firma, výstavba: - zateplování foukanou izolací CLIMATIZER PLUS - nízkoenergetické rodinné domy - nebytové prostory - rekonstrukce interiéru. Výroba: - recyklovaný stavební materiál Flexibuild.

Naše stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce a realizaci zakázek, jako je stavba rodinných domů, rekonstrukce a opravy staveb, opravy a zateplování fasád. Zaměřujeme se také na malířství a nátěry fasád domů a dveří v okolí Opavy i Ostravy.

Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.

Moderní energie s.r.o. se zaměřuje na realizace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a wallboxů pro úsporu nákladů na energie.

Obchodní zastoupení a vzorový dům. Výroba a stavby na klíč: -montované rodinné domy.

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Elektro Premium s.r.o. se zaměřuje na návrh a realizace fotovoltaiky pro rodinné a bytové domy, firmy, na tepelná čerpadla a rekuperace.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a ...

Jsme stavební firma s mnohaletými zkušenostmi. Hledáte firmu, která se věnuje výstavbě rodinných domů i průmyslových staveb? Potom se na nás neváhejte obrátit. Naše portfolio služeb nabízí výstavbu zděných domů, nebytovou výstavbu, průmyslové stavby, rekonstrukce i realizace interiérů. Vaší stavbě se budeme věnovat od povolení až po ...

Stavební činnost, rekonstrukce inženýrských sítí, výkopové, demoliční a zemní práce, úpravy terénu, realizace zámkových dlažeb. Stavby pro energetiku, liniové stavby (vodovody, kanalizace, komunikace a další). Certifikace podle normy ISO9001.

Pracoviště v Krnově spravuje vodní toky v západní polovině povodí. Jejich délka přesahuje 1 500 km – z toho 630 km protéká Chráněnou krajinnou oblastí Jeseníky. Významnými toky z hlediska velikosti povodí jsou Střední, Černá a Bílá Opava, Opavice, Podolský potok, Vražedný potok, Vrchovištní potok a Javornický potok. Na pracovišti je zaměstnáno ...