SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební firma Vítězslav Štencel provádí stavební práce jako je výstavba domů, rekonstrukční práce, fasády, zateplování, obkladačské práce, pokládka dlažby a zednické práce.

Sun Riders s.r.o. se specializuje na instalaci fotovoltaických elektráren pro rodinné domy a firmy. Postarají se Vám o vyřízení dotace a zajistí poprodejní servis.

David Přívětivý provozuje na webu společnosti Vorkstav. Je to firma specializující se na rekonstrukci bytových jednotek a domů.

TPP Design and Building s.r.o. je společností, která se specializuje na návrh a realizaci: - sportoviště - hliněný a asfaltový pumptrack - trail

Působíme v celém Moravskoslezském kraji i v Olomouckém kraji. Stavební činnost: - bytová výstavba, novostavby na klíč - rekonstrukce nemovitostí, přestavby - projekční a přípravné práce pro projekty staveb - návrh a realizace interiérů - návrh a realizace exteriérů Činnost: - zemní práce, terénní úpravy - demolice, bourací ...

Stavební firma. Stavební činnost: - rekonstrukce, modernizace objektů, bytů - rekonstrukce bytových jader, koupelen, ústředního vytápění, zdravotechniky - výstavba: - nové objekty, kanalizace, komunikace, chodníky, ploty - zateplování.

Voda, topení, plyn. Práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Stavební práce. Rekonstrukce koupelen na klíč. Montáž: - solární systémy - ústřední topení, zdravotechnika - výměny bojlerů, průtokových ohřívačů, kotlů na plynná i tuhá paliva - plynofikace RD, komerčních budov.

Revitalizace, zateplování, rekonstrukce interiérů, půdní vestavby, rekonstrukce podkroví, elektroinstalace, malby a nátěry.

Služby v oblasti elektro. Elektromontáže. Elektroinstalační práce na klíč: - projektování, montáž, opravy, revize. Veřejné osvětlení: - správa, údržba, pasportizace, nahlášení poruch. Fotovoltaické elektrárny: - komplexní služby při realizaci FVE na klíč, fotovoltaické panely. Smluvní partner: - ČEZ Zákaznické služby s.r.o.

Rekonstrukce, stavební činnost, bourací práce

Provádíme zemní a výkopové práce, základy rodinných domů, jímky, čističky, přípojky, výstavbu a opravy lesních a polních cest, cyklostezek, zpevněných ploch. Upravujeme vodní toky, stavíme gabiony, inženýrské sítě, autodoprava, stabilizace zemin hydraulickými pojivy, recyklujeme lesní a polní cesty.

Společnost HAZEKO - STAVBY s.r.o. se sídlem v okrese Opava se zabývá komplexními stavebními pracemi. Realizujeme výstavby, modernizace a rekonstrukce stavebních objektů, rodinných a bytových domů a také stavební i technologické dodávky. Součástí naší činnosti jsou především výstavby novostaveb na klíč, rekonstrukce bytových jader, zateplování ...

Společnost KAMENSKÝ - stavby a konstrukce s.r.o. se sídlem v okrese Brunál se zabývá činností v oblasti vzduchotechniky, výroby a montáže ocelových konstrukcí a staveb. Vzduchotechnika - provádíme vypracování projektové dokumentace, výrobu a montáž vzduchotechniky.  V rámci stavební činnosti nabízíme například stavby a rekonstrukce na klíč, ...

Výroba: - sruby. - dřevostavby Stavební a tesařské práce. Doplňky: - altány - terasy - dětská hřiště - stolařské práce - roubený nábytek.

Zabýváme se službami v oblastech pozemní stavitelství, rekonstrukce a modernizace, stavby na klíč.

Výhradní zastoupení, dovoz, distribuce, export, import, velkoobchod, prodej: -ukončovacích profilů (profily) pro obklady a dlažby firmy PAWOTEX (vnější a vnitřní rohy, přechodové, schodové, vanové), lišty z materiálu (PVC, hliníku, mosazi).

Outdoor Naplno, s.r.o. je mladá firma v oblasti poskytování služeb pro veřejnost, školy i firmy. Provozuje dva lanové parky, Outdoor centrum Helfštýn a Opičárna. Realizuje školní výlety, letní tábory a různé druhy firemních akcí. Jako specialista v oblasti práce ve výškách nabízí také revize OOPP, stavbu lanových parků apod. Popis ...

Kompletní stavební činnost: - pronájem systémového lešení včetně montáže - opravy a rekonstrukce bytů, domů, fasád, střešních plášťů, balkonů, bytových jader - prodej palivového dříví vč. dopravy

Technický dozor investora Kompletní stavební činnost stavby na klíč - pozemní stavby

Kompletní dodávky, montáž, servis, revize vzduchotechnických systémů všech typů vč. chlazení. Realizace, revize silnoproudé elektroinstalace do 1 000 V. Rekonstrukce, výstavba objektů. Zateplování budov. Prodej a realizace zateplovacího systému OMLUX.

Řemeslo: - stavební práce a řemesla. Realitní činnost, finanční poradenství. Rekonstrukce bytů a interiérů.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy.

Stavební činnost: - inženýrské sítě - zpevněné plochy. Komplexní zemní práce. Řízené vrtané protlaky pomocí optického navigačního systému s CCD kamerou do průměru 500 mm. Řezání asfaltu a betonu. Vrtání soupravou HILTI: - otvory kruhového průřezu do 250 mm do jakéhokoliv materiálu.

Firma Protocol CZ spol. s r.o. provádí: -hydroizolace plochých střech z folií i asf.pásů -opravy i pokládka nových střech z plechových velkoplošných krytin -dodávky dřevokonstrukcí -dřevěné fasády, terasy a obklady -instalace záchytných systémů proti pádu osob -stavebnice tesařských konstrukcí pro montáž svépomocí -dřevěné přístřešky z ...

Výstavba: - montované dřevostavby na klíč - nízkoenergetické stavby - dřevěné domy. Program Zelená úsporám.