SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Realizace, dodávka, montáž: - hřiště pro posilování vlastní váhou - street workoutové hřiště.

Výroba, instalace: - žárotechnika Výstavba: - pece - komíny

Stavební práce: - zedník, zednické - rekonstrukce - hliněné omítky

Stavební práce: - rekonstrukce panelových, rodinných domů - rekonstrukce průmyslových budov - půdní vestavby - rekonstrukce interiérů - sanace, drenáže.

Výroba: - dřevěné střešní konstrukce - střešní vazníky - dřevostavby.

Činnost, práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - motáž WPC teras a plovoucích podlah - zakázková výroba nábytku

Služby - oceňování nemovitostí, zpracování znaleckých posudků - inženýrská činnost a stavební činnost - facility management, efektivní snížení nákladů, vedení účetnictví - property management, plánování investičních záměrů.

Stavební činnost - výstavba, provádění a rekonstrukce budov - zateplování - stavební dozor.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby

Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce bytových jader - zateplování rodiných domů - sadrokartonářské práce - pokládka zámkové dlažby.

-Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb -Činnost odborného lesního hospodáře -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba motorových a přípojných vozidel a ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - výstavba rodinných domů - zemní práce

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - zateplování fasád - revitalizace panelových domů - rekonstrukce střech.

Práce: - podlahářské - montáž sádrokartonů - rekonstrukce bytových jader - malířské.

Stavební firma: - zateplování budov - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - opravy střech - ploché střechy.

Stolařství, truhlářství, výroba: - nábytek z masivu i lamina - dřevěná okna, dveře - obložení - pergoly, přístřešky. Prodej: - stavební řezivo.

Stavební práce, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce rodinných domů typu OKAL - rekonstrukce koupelen - pergoly, přístřešky.

Tesařství, práce: - tesařské. Výroba, stavba: - dřevěné domky - altány - přístřešky.

Stavební práce: - zateplování budov - stavba plotů - rekonstrukce koupelen - pokládka zámkové dlažby.

Stavební firma: -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce staveb. -rekonstrukce bytových jader. -půdní vestavby. -malířské práce. -dlaždičské, obkladačské práce. Videostudio, výroba, natáčení: -svatební video. -videoreportáže. -videoklipy.

Stavební společnost, výstavba: -průmyslové stavby. -vodohospodářské stavby. -rodinné domy. -komunikace. -rekonstrukce budov. -zateplování fasád. -železobetonové konstrukce. -zemní, výkopové práce. -pokrývačské, tesařské práce. -sádrokartonářské práce. -podlahářské práce.

Práce: -topenářské. -vodoinstalatérské. -montáž podlahové vytápění. -rekonstrukce koupelen. -rekonstrukce bytových jader. -plynařské. Montáž: -solární systémy pro ohřev vody.

Řemesla, služby, výroba - stolařské práce - truhlářské práce Výroba - dětský a kancelářský nábytek - kuchyňský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice - vestavné skříně - nábytek na míru - vybavení provozoven, restaurací a barů - pergoly, altány

Řemesla, služby, výroba - tesařské práce - altány - bednící práce