SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Výstavba: - rodinné domy . Zateplování budov. Zednické a sádrokartonářské práce. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - postele - garážová vrata - vchodové dveře - interiérové dveře.

Stavební firma: - revitalizace panelových domů - zateplování - výměna oken, dveří - obložení krbů, soklů, fasád dekorativním kamenem. Výstavba: - rodinné domy. Prodej, montáž: - okna, dveře. Zelená úsporám.

Výstavba a navrhování interiérů. Údržba komerčních interiérů. Realizace obchodních jednotek.

Stavební firma. Stavební práce, oprava, údržba: - běžné stavební práce - stavební práce z prefadílců - památky, památkové budovy. Rekonstrukce: - voda, topení, plyn. Řemeslnické práce: - malířské práce (kov, dřevo), malování, malby - natěračské práce, natírání, nátěry - tapetářské práce, tapetování, tapety - klempířské práce, ...

Velkoobchod, malooobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál Maloobchod: - železářství - domácí potřeby - zahradní doplňky a nářadí. Vodoinstalační a topenářské práce. Stavební práce. Rekonstrukce koupelen. Výroba: - ocelové konstrukce - schodiště, zábradlí. Svářečské práce.

Stavební firma. Stavby na klíč, novostavby. Rekonstrukce rodinných domů, hal. Zateplování objektů.

Malířské služby: - malování pokojů - dekorativní nástřiky a malby - tapetování - opravy stěn a stropů. Rekonstrukce umakartových jader. Rekonstrukce koupelen. Zednické práce. Elektroinstalace. Úklidové práce.

Výstavba a opravy: - komunikace - zpevněné plochy - hřiště - chodníky - dlažba zámková - asfaltové povrchy+řezání - kanalizace - propustky - práce s bagrem DH112, LOCUST-bobek - válec 10t - válec 1, 2t - vibrační mechanismy včetně pronájmu.

Montáž rodinných domů na klíč. Pokrývačské práce. Elektroinstalace. Zateplování.

Stavební práce. Rekonstrukce. Terénní úpravy.

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy. Práce: - tesařské - sádrokartonářské - obkládačské. Zateplení budov.

Specializace na rekonstrukce koupelen a interiéru od A-Z za rozumné ceny po domluvě, Sprostředkováváme elektrikářské a instalaterské práce + revize, rozpočty a návrhy vizualizace v ceně zakázek.

Stavební a obchodní práce: - rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen.

Správa objektů. Technické zajištění budov: - vzduchotechnika - vodoinstalace, kanalizace, topení. Projekce: - projektové práce - pozemní stavitelství, novostavby. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce staveb - průmyslové stavby, stavba bytových domů.

Stavba rodinných domů - hrubá stavba, či domy na klíč. Partner Porotherm dům a Zelená úsporám. Projekty pro stavební povolení a prováděcí projekty, statické posudky a rekonstrukce domů a budov. Pronájem lešení Alfix Layher 1600m2.

Stavební a obchodní společnost. Činnost: -provozování drah a drážní dopravy -technický dozor a údržba -odborná poradenská činnost v oblasti železniční dopravy -nákup a prodej železničního materiálu -likvidace nežádoucí vegetace -bytová a občanská výstavba.

Práce: - sadrokartonářské - tesařské. Stavba: - dřevostavby - pergoly - garažové stání - palubky - bednění schodišť.

Stavební práce: - rekonstrukce domů - výstavba domů - příprava stavebních prací - výměna oken, dveří - zateplení fasád - rekonstrukce výtahů - realizace wellnes zahrady.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba: - nábytek - postele - vybavení pokoje - kuchyně - zahradní altány a pergoly - vchodové a interiérové dveře - okna. Použitý materiál: - masiv, lamino, dýha, MDF. Práce: - truhlářské - stolařské - stavebně truhlářské.

Stavební práce: - zateplování fasád - rekonstrukce bytových jader - zednické práce - rekonstrukce střech.

Stavební práce: - rodinné domy - průmyslové stavby - vodohospodářské stavby - inženýrské stavby.

Výstavba: - průmyslové objekty.

Stavební práce, výstavba: - pozemní komunikace, chodníky, cesty, silnice - zemní práce - dlažby - demoliční práce.

Výroba, dodávka: - osvětlovací technika - osvětlení - elektrické zdroje - solární systémy.