SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce. Zednické práce. Stavby: - rodinné domy na klíč.

Stavby: - vodohospodářské - dopravní - inženýrské - průmyslové - občanské.

Výškové práce. Projekční činnost. Stavební práce: - zateplování fasád - rekonstrukce.

Koupelny na klíč. Koupelnové studio. Návrhy a realizace koupelen včetně grafického zpracování. Maloobchod, prodej: - obklady - dlažby - sanitární keramika - vybavení koupelen.

Stavební práce. Zateplení fasád s certifikátem.

Výměna: - stoupací rozvody (stoupačky) vody a odpadu v domech a bytech. Rekonstrukce: - koupelny a WC. Práce: - drobné instalatérské, topenářské a plynařské.

Montáž, dodávka, revize: - solární systémy - rozvod vody, kanalizace, plyn, elektro. Rekonstrukce koupelny, bytových jader. Instalatérství. Topenářství.

Zakázková výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky, kuchyně - jídelní a konferenční stoly - obývací sestavy - dětské pokoje - ložnice, postele - vestavěné skříně - pergoly - dřevěné schody, schodiště. Práce: - truhlářské - stolařské.

Rekonstrukce: -koupelny. Práce: -sádrokarton. Kazetové podhledy-THERMATEX. Půdní vestavby. Izolace: -tepelné, zvukové.

Truhlářství, truhlářské práce, stolařství, stolařské práce. Zakázková výroba: - okna, dveře, zárubně - zahradní nábytek - altánky, zahradní domky, pergoly - podhledy - garážové stání, garážová vrata - schody.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy, domky - inženýrské sítě - kanalizace a vodovody - kanalizační, vodovodní řády.

Stavební práce: - domy na klíč - rekonstrukce.

Návrhy, výstavba, realizace: - zahradní dřevostavby - dřevěné altány - dřevěné pergoly (i zatřešené) - stavebnice altánů a pergol - garážová stání - dřevěné terasy. Práce: - pokrývačské - tesařské - stavebně truhlářské.

Kancelář společnosti: - Středulinského 26, Ostrava - Vítkovice. Stavební a montážní práce: - revitalizace panelových domů - zeteplení rodinných domů.

Klempířské práce: - střechy na klíč - stavby rodinných domů - pasivní domy.

Kontejnerová doprava AD 5t. Odvoz stavebních a jiných sutí včetně uložení na skládku. Dovoz štěrků, písků a jiných materiálů. Provádění stavebních prací, stavební práce. Novostavby - rekonstrukce. Zateplování budov. Rekonstrukce bytových jader.

Montáž: - sádrokartonové konstrukce - minerální podhledy - okna Velux. Provádíme: - půdní vestavby - sádrokartonové příčky, podhledy - podkrovní rekonstrukce včetně tepelných izolací, parozábran - podlahy - rekonstrukce bytových jader. Práce: - sádrokartonářské - zednické - podlahářské.

Frézování: - živičné a betonové povrchy (povrchy: asfalt, asfalt-beton, beton, cementové stabilizace). Speciální jemné frézování betonových a živičných povrchů (dálnice, komunikace). Stabilizaci a zlepšování mechanických vlastností zemin pomocí zemní frézy.

Zednické a obkladačské práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - montáž sádrokartonových systémů - koupelny na klíč.

Pokrývačství, klempířství, tesařství. Dodávka a stavba střechy na klíč. Rekonstrukce všech typů střech. Klempířské práce. Tesařské práce. Hydroizolace. Izolace teras a balkónů. Montáže sádrokartonů. Hydroizolační nátěry. Montáže hromosvodů. Stavební práce. Zateplování staveb. Elektroinstalace.

Stavební práce: - zateplování budov - montáž sádrokartónů - rekonstrukce budov - přestavby - tapetářské a malířské práce.

Stavební firma: - zateplení - výměna oken a dveří.

Provozovna. Rekonstrukce a modernizace bytů. Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Zateplování domů.