SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Dodávka, výroba, montáž: - montované nízkoenergetické dřevostavby na klíč.

Stavební a projektová činnost. Výstavba - stavby: - občanské - bytové - průmyslové - inženýrské, vč. sídlištních celků. Stavební projekce.

Výroba, prodej: - dětské prolézačky - dětský zahradní nábytek.

Stavební firma. Pozemní a inženýrské stavby. Instalatérské práce: - voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Projekce, výroba, dodávka: - nízkoenergetické ekologické dřevěné domy (dřevostavby), hrázděné domy - rákosové střechy a krovy, rákosové krytiny a doškové (slaměné) střechy, rákosové altány - dřevěná okna - celoskleněné, dýhované dveře. Prodej: - přírodní včelí produkty - laky ze včelích vosků na dřevo a kůži.

Kompletní střešní systémy s příslušenstvím. Střechy na klíč. Provádíme: - stavby nových střech (ploché, šikmé střechy) - rekonstrukce, opravy. Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - montáže střešních krytin, střešních oken - nátěry. Sídlo firmy: - Pod Lesem 1807, Petřvald.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - eurookna, dřevěná okna - dřevěné dveře - kuchyňské linky, kuchyně - nábytek (restaurace, kanceláře, školky) - koupelnový nábytek - vestavné skříně - postele - skříňky, komody - nábytek z masivu - dřevěné schodiště - pergoly, lávky.

Stavební firma: - výkopové práce - dokončovací práce - zateplování budov.

Stavby, stavební činnost: - rodinné domy - na klíč, projektová dokumentace, stavební povolení. Rekonstrukce, opravy: - stavební objekty. Stavební dozor, inženýrská činnost pozemních staveb, komunikací. Přestavby - vestavby: - byty do půdních prostorů. Chodníky, komunikace - dlážděné, asfaltové.

Inženýrské a pozemní stavitelství Orlová. Stavební projekce. Stavby, stavební činnost. Rekonstrukce a statické zabezpečení staveb. Výstavba: - domy, silnice, mosty, kanalizace a ČOV.

Stavební činnost v oboru dopravního stavitelství: - opravy silničních propastí - výstavba, rekonstrukce opěrných zdí, svodidel - výroba, rekonstrukce - chodníky, parkoviště. Zednické práce. Zemní práce.

Stavební práce. Úklidové práce pro firmy. Technické služby. Správa a údržba nemovistostí.

Práce: - stavební - zednické - zateplovací - sádrokartonářské. Rekonstrukce koupelen. Stavby rodinných domů.

Stavební činnost: - výstavba - rodinné domy na klíč - stavební projekce - stavební dozor. Specializace na dřevěné lepené a vazníkové konstrukce, krovy, střešní krytiny. Pronájem: - nebytové, skladové prostory.

Zednictví. Zednické práce. Zednické úpravy po výměně oken a dveří, usazení vnějšího a vnitřního parapetu. Zateplení vnějších i vnitřních plášťů budov. Drobné rekonstrukce domů a bytů. Izolace proti vodě - drenáže. Půjčovna, pronájem: - trubkové lešení.

Rekonstrukce a výstavba vody, topeni, odpadu Výměna kotlu, bojléru, rozvodu. Rekonstrukce koupelen, wc.

Stavební firma. Stavební, montážní práce, stavby. Montáž: -ocelové konstrukce -potrubní systémy. Oprava: -střechy. Pressbeton: -stavba-cesty, parkoviště, komunikace.

Střechy. Práce, řemeslo: -klempíř -pokrývač. Zateplování: -fasády. Prodej-materiál: -klempířský, izolační.

Řemeslnické práce: - zateplování budov, fasád - pokrývačské práce - fasádní práce (vnější, vnitřní omítky). Zateplovací a izolační práce.

Údržba a provoz komunikací : - výtluky - vysprávka živičnou směsí - asfaltové, betonové plochy - údržba, čištění - odvodnění silnic - zemní práce - sečení - travní porost, ořez keřů a stromů, kácení - dlaždičské práce. Údržba dopravního značení. Doprava: - čištění komunikací - strojově - práce stavebních mechanizmů. Opravy a ...

Práce: - řezání dřeva - řezivo, krovy, trámy, fošny, laťě, desky, hranoly, střešní konstrukce, vše do délky 13m - na zakázku výpočet a kompletní výroba krovů, pergol, dřevěných konstrukcí. Moření dřeva. Dopravu zajistíme.

Stavební činnost. Projekce, výstavba: - rodinné domy s vyhřívanou základovou deskou a systémem podlahového vytápění (ekologické rodinné domy). Postavíme dům za 3 měsíce. Zastoupení polské firmy na území České republiky.