SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební firma: - stavby na klíč - komplexní stavební práce - inženýrská činnost ve výstavbě. Služby: - stavební dozor - stavební projekce.

Montáž, demontáž a pronájem lešení. Stavby RD, dřevostavby. Tesařské práce, výškové práce, zateplování. Výroba-dřevěné podlážky. Stavíme lešení i pro přehrady a vodní nádrže. Montáž-ploty. Prodej a montáž plastových oken.

Stavební firma. Renovace, výstavba: - zděné rodinné domy na klíč. Kompletní dodávky staveb. Demolice budov. Projekce. Lité podlahy. Stavebniny, e-shop: - Opava, Lukášův mlýn - tel.: 775604353.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy, domky na klíč - rekonstrukce, modernizace obytných staveb, objektů Řemeslnické práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - zednické - stolařské - zemní a výkopové práce.

Vyrábíme ocelové montované haly a konstrukce.

Výstavba, výroba: - sruby, srubové domy - roubené domy - chaty, rekreační objekty - zahradní domky - altány, pergoly - zahradní nábytek, prolézačky, houpačky. Stavby na klíč.

Stavby, rekonstrukce. Návrhy a realizace interiéru na klíč. Návrhy a realizace atypických nábytkových sestav a jednotlivých kusů.

Stavební firma: - komplexní stavební práce - rekonstrukce.

Provádíme zhotovení krovů, altanů, pergol. Bednění.

Tesařství. Stavba: - roubenky - altány - krovy - pergoly. Rekonstrukce: - dřevěné stavby. Práce s kamenem.

Stavební firma: - výstavba - rodinné domy - rekonstrukce, zateplování - montáž, výměna, dodávka - okna, dveře, garážové vrata - topenářské, vodoinstalatérské, malířské, plynařské práce.

Stavební práce: - úpravy bytových jader - pokládání podlahy - rekonstrukce koupelen a dalších prostor - venkovní úpravy domů - výkopové práce.

Zednické a obkladačské práce. Zateplování fasád. Přestavba bytových jader.

Stavební a nábytkové truhlářství. Tesařská a stolařská výroba. Výroba: - nábytek - dveře - schodiště - zahradní altány - bytové a nebytové doplňky pro rodinné domy, byty, obchody, restaurace. Maloobchod, prodej: - dřevoprodej - potřeby pro stolaře (kování, zámky, vruty, hmoždinky, šrouby, matice).

Stavební činnost: - revitalizace panelových domů - novostavby - střešní konstrukce, rekonstrukce - výměna oken a dveří - bytová výstavba.

Stavební a obchodní činnost. Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava.

Stavební firma. Provádění veškerých stavebních prací.

Montáž, opravy a servis: - topení - plynu - vody. Provádění rekonstrukce, výstavby a renovace koupelen.

Stavební firma. Stavba: - rodinné domy.

Stavební práce: - zateplování - rekonstrukce balkónů a lodžií, bytových jader - montáž sádrokartonu, garážových vrat - výměna oken a dveří - elektroistalační, topenářské, vodoinstalatérské práce.

Rekonstrukce koupelen. Stavební úpravy interiérů. Dřevěný program (pergoly, zahradní domky). Drobné zahradní stavby či chodníky.

Stavební firma. Stavby, stavební práce, projekce: - stavby na klíč, komplexní práce - ležaté kanalizace - fasády (včetně výměny oken) - opravy, oprava střechy.

Veškeré zednické a obkladačské práce, rekonstrukce bytů a bytových jader, zeteplování, zednické úpravy a opravy interiérů a exteriérů, pokládka dlažby a obkladů - porcelán, granit, keramika, mramor. Veškeré nátěry, fasády a omítky.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - bytová a nebytová výstavba - bazény - průmyslové stavby - komplexní dodávka staveb - rekonstrukce historických objektů - projektová dokumentace - dokumentace pro zelenou úsporám.