SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Malování, tapetování: - byty - nebytové prostory - radiátory - okna. Škrábání barvy, natahování omítky. Nátěry, zateplování: - fasády. Lepení IPY na střechy a garáže. Drobné zednické práce. Rekonstrukce: - koupelny. Obklady, dlažby. Pokládka: - plovoucí podlahy - lišty.

Stavební firma, stavební práce. Těžba,prodej štěrkopísek, štěrkopísku-Jižní Morava. Tříděný i netříděný štěrkopísek, kamenivo různých frakcí, kopaný písek a kameny na skalky,kačírek,recykláty(stavební suť). Půjčovna stavební mechanizace a lešení -JM -vybrační pěchy a desky -přívěsné vozíky -lešení rámové a HAKI -míchačky,zednické ...

Stavby na klíč. Kompletní rekonstrukce rodinných domů a bytů ( byt. jádra, koupelny, kuchyňské linky, vody-topení-plynu, elektřiny). Výměna: - okna - dveře. Pokládání podlah.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce, zateplování, revitalizace - podlahářské práce, pokládka podlahových krytin - malířské, natěračské práce - rekonstrukce - koupelny, kuchyně, bytová jádra.

Stylová restaurace: - stravování - klasická kuchyně - denní menu - pizzerie (pizzeria): - pizza z originální pizzapece vytápěné dřevem. Celkový počet míst - 100. Letní terasa. Salónek: - možnost pořádání společenských a rodinných akcí - kapacita 25 míst. Připojení WIFI zdarma. Velkoplošná projekce. Bowling: - 4 dráhy - ...

Stavebnictví: - rekonstrukce - modernizace - zateplování.

Stavební firma: - revitalizace objektů, zateplování - dodávka, výměna - plastová okna - generální dodavatel staveb - pozemní stavby - průmyslové haly - elektroinstalace.

Stavební práce, výstavba: - rodinné domy.

Stavby: - komplexní práce - na klíč.

Pobočka. Stavební práce, výstavba: - pozemní komunikace, chodníky, cesty.

Výstavba, stavby: - silnice (komunikace, vozovky), kruhové objezdy, chodníky, obslužné plochy, parkoviště s povrchem živičným, betonovým, dlážděným, prolévaným asfaltem. Opravy: - lokální i plošné opravy vozovek a ploch s krytem živičným nebo prolévaným asfaltem. Údržba: - silnice, příkopy, propustky, dopravní značení, zimní údržba ...

Stavební a obchodní firma: - kompletní dodávky staveb - stavby na klíč, novostavby - bytové a rodinné domy - haly - altány, zahradní domky - garáže - penziony, restaurace, hotely - rekonstrukce objektů - půdní vestavby - sádrokartony - ocelové konstrukce - elektroinstalace - vodoinstalace - zámečnické práce. Bufet U ...

Pobočka. Technické a inženýrské služby a dodávky pro vodohospodářskou výstavbu: - projekce - kanalizace - vodovody - vodní elektrárny.

Stavební projekce: - vodovody - kanalizace - čističky odpadních vod. Stavební práce, stavby: - vodovody - kanalizace - čističky odpadních vod. Výkopové a zemní práce.

Pobočka. Výstavba, rekonstrukce, oprava: - silnice, dálnice, zpevněné plochy - kanalizace, ekologické stavby - dopravní a inženýrské stavby.

Rekonstrukce bytových jader a koupelen na klíč. Pokládka obkladů a dlažeb. Zateplení rodinných domů. Zateplení a úpravy soklů. Povrchové úpravy fasád. Provádění strojních omítek. Stavební práce a rekonstrukce.

Stavební činnost. Komplexní stavební práce: - pozemní - inženýrské - vodohospodářské - podzemní.

Stavební firma, výstavba: - ekologické stavby - podzemní a průmyslové stavby - stavební projekce.

Správa a údržba silnic: - opravy komunikací - zimní údržba komunikací.

Stavební činnost: - komplexní stavební práce - zemní práce. Řemeslnické práce: - zednické, betonářské práce.