SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Práce: -rekonstrukce staveb -zakládání staveb -zemní práce -půdní vestavby -přístavby, nástavby, vestavby

Zabýváme se veškerými stavebními pracemi a provádíme rekonstrukce a modernizace bytových i nebytových prostor, kompletní rekonstrukce koupelen, výstavba domů, zateplení objektů, nátěry fasád, obklady a dlažby. Prodáváme obklady, dlažbu, sanitární keramiku a zařizovací doplňky. Zakázky dohodou.

Rekonstrukce: - bytová jádra - kuchyně - koupelny. Zednické práce. Elektroinstalace. Instalatérské práce: - voda, plyn, topení. Půdní vestavby.

Provádění: - monolitické stavby. Výstavba: - bytové domy - rodinné domy - průmyslové objekty.

Výstavba rodinných domů. Fasády, zateplení. Rekonstrukce, bytová jádra. Provedení zámkové a plošné dlažby, obklady. Oplocení. Sádrokartonářské práce.

Stavební práce: - rekonstrukce - pozemní stavby - výstavba nových objektů - rekonstrukce střech - rekonstrukce domů.

Stavební firma. Přípravné a dokončovací stavební práce. Výstavba, rekonstrukce: - zděné rodinné domy na klíč - průmyslové stavby, průmyslové objekty - domy s pečovatelskou službou. Práce realizujeme zejména v Bruntále, Krnově, Opavě a Šumperku.

Zemní a výkopové práce: - základy staveb - založení inženýrských sítí - převozy zeminy - dovoz stavebního materiálu - terénní úpravy - příprava pozemku pro stavbu - demolice včetně recyklace odpadů - úpravy komunikací - vozovky, chodníky, parkovací plochy - regulace vodních toků a nádrží. Vozový park: - kolové traktorbagry TEREX ...

Stavební činnost: - bytové stavby - občanské stavby - průmyslové stavby - stavby na klíč. Rekonstrukce staveb. - hliníkové okna - hliníkové dveře - zimní zahrady.

Stavba: - rodinné domy - zahradní chatky - terasy - pergoly.

Celková rekonstrukce: - výstavby od A do Z. Sanace. Výstavba rodinných domů, RD na klíč. Řemesla: - voda, topení, plyn - elektro - sádrokarton - kanalizace. Práce: - vodoinstalační - topenařské - plynařské - elektromontážní - sádrokartonářské - zednické - obkladačské. Zemní práce, výkopové práce. Stavba, opravy: ...

Výstavba rodinných domů. Stavební práce.

Stavby a provoz: - vodovody - kanalizace - studny, čištění studní - drobné pozemní stavby. Domovní čistírny odpadních vod. Projekce - vodohospodářské stavby.

Zapůjčení vysokozdvižné montážní plošiny. Zpracování kamene. Výroba: - ocelové konstrukce. Stavba: - ocelové montované a svařované kostrukce výrobních a zásobovacích hal, přístřešků - výstavba technologických celků pro zpracování kamene - kompletní výrobní linky pro zprac. kamane. Výroba, prodej, montáž: - potrubí, regulační prvky, ...

Výroba a stavby na klíč: - montované rodinné domy.

Autodoprava: - nákladní mezinárodní a vnitrostátní - převoz sypkých materiálů - sklápěcí nákladní automobily. Výstavba: - inženýrské stavby - pozemní stavby.

Montáž rodinných domů na klíč. Pokrývačské práce. Elektroinstalace. Zateplování.

Stavební práce. Rekonstrukce. Terénní úpravy.

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy. Práce: - tesařské - sádrokartonářské - obkládačské. Zateplení budov.

Stavební práce: - zateplování fasád - rekonstrukce bytových jader - zednické práce - rekonstrukce střech.

Výstavba: - průmyslové objekty.