SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Obchodní a stavební činnost specializující se na kanadské dřevostavby sendvičového typu v ČR i zahraničí. Stavby zahradních a rekreačních chat a kompletní stavby rodinných domků na klíč.

Činnost společnosti: - rekonstrukce panelových domů - zateplování budov - výměna oken a dveří - rekonstrukce nebytových prostor - školy, školky, kanceláře - rekonstrukce a stavby chodníků, sportovišť.

Činnost, služby: -rekonstrukce-byty a bytová jádra, koupelny -montáž-sádrokartony a kazetové podhledy -půdní vestavby -obklady a dlažby -plovoucí podlahy.

Stavební práce: - hrubá stavba, zednické práce, základy, zateplení, střechy, komíny, krovy.

Stavební práce. Rekonstrukce: - byty - bytová jádra - koupelny - kuchyně. Demolice starých jader, demoliční práce. Obklady, dlažby - obkladačské a dlaždičské práce. Instalace sanitárního vybavení. Úpravy, přestavby interiérů. Zednické práce. Výstavba: - rodinné domy na klíč. Zateplování fasád domů.

Novostavby, nízkoenergetické domy. Rekonstrukce: - stavby - interiéry. Zateplování budov.

Realizace interiérů na klíč. Kuchyňské a koupelnové studio. Stolařství, stolařské práce. Výroba, montáž: - kuchyně na míru, kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - plovoucí podlahy. Stavební práce. - rekonstrukce koupelen a bytů - obklady, dlažby - sádrokartony. Sídlo firmy: - Nákupní 468/14, Havířov - ...

Stavební firma, výstavba: - rodinné domky - rekonstrukce - zateplování - střechy. Maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál.

Stavební dozor, inženýrská činnost. Zajistíme: - stavby na klíč - výstavba a rekonstrukce domů, bytů a bytových jader - stavební dozor na veškeré stavební práce.

Řemeslnická činnost: - vodoinstalatérské práce - topení, topenářské práce - obklady, dlažby - přestavby bytových jader - koupelny na klíč - půdní výstavby, přestavby.

Provádění staveb: - průmyslové - obytné - inženýrské.

Stavby, stavební činnost: - rekonstrukce - bytová jádra - stavební úpravy objektů - likvidace stávajících objektů, demolice - topenářské a vodoinstalatérské práce - podlahové vytápění - vnitřní dlažby a obklady. Stolařské a zámečnické práce. Elektro: - projekční, revizní činnost, montáž - elektroinstalace. Velkoobchod, ...

Rekonstrukce: - koupelny, bytové jádra - omítky - sádrokartonářské práce - obklady a dlažby.

Provozovna: - Havířov Šumbark, areál firmy Semag. Výstavba rodinných domů. Zateplování budov.

Práce: - instalatérské, vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Rozvody: - podlahové vytápění - voda, odpad v bytových jádrech a rodinných domech. Montáž: - kotle na plyn a pevná paliva - solární kolektory - radiátorové topení. Koupelny na klíč.

Voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla.

Stavební firma-oblast železniční dopravy: -komplexní stavební práce -dopravní stavby na klíč -sanace a rekonstrukce železničního spodku a svršku -údržba-koleje, výhybky -projektová činnost -dohled kolejí, výhybek a firemních vleček s plnou právní odpovědností včetně odstraňování závad -revize, měření-koleje, výhybky. Zemní ...

Rekonstrukce: -koupelny. Práce: -sádrokarton. Kazetové podhledy-THERMATEX. Půdní vestavby. Izolace: -tepelné, zvukové.

Výstavby, opravy a rekonstrukce rodinných domů. Zateplování RD. Zednické práce. Zámková dlažba včetně venkovních terénních úprav. Oplocení rodinných domů.

Stavby, stavební práce, zednické práce, rekonstrukce. Řemeslo: - dlaždič-dlažby - obkladač-obklady - vodoinstalace - práce ve výškách, výškové práce - malby, nátěry (malíř, natěrač). Fasády, zateplování.

Stavební činnost, výstavba: - inženýrské stavby - čističky odpadních vod pro obce a města - venkovní přípojky - vysokotlaké, středotlaké, nízkotlaké plynovody - regulační stanice - zemní práce.

Stavební činnost, speciální stavební práce, výstavba, údržba, oprava: - tramvajové koleje, zastávky - koleje - nástupiště a železniční přejezdy - kolejové vlečky. Stavební činnost.

Realizujeme kompletní výstavbu na klíč v oboru pozemního stavitelství, a to jak novostavby, tak rekonstrukce. Hlavní předmět naší činnosti tvoří provádění staveb občanských, průmyslových a bytových. Naše zkušenost a odbornost zajišťuje kvalitu, estetičnost a funkčnost realizovaných staveb a tím i spokojenost všech naších zákazníků.