SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.

Moderní energie s.r.o. se zaměřuje na realizace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a wallboxů pro úsporu nákladů na energie.

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Jsme stavební firma s mnohaletými zkušenostmi. Hledáte firmu, která se věnuje výstavbě rodinných domů i průmyslových staveb? Potom se na nás neváhejte obrátit. Naše portfolio služeb nabízí výstavbu zděných domů, nebytovou výstavbu, průmyslové stavby, rekonstrukce i realizace interiérů. Vaší stavbě se budeme věnovat od povolení až po ...

Stavební činnost, rekonstrukce inženýrských sítí, výkopové, demoliční a zemní práce, úpravy terénu, realizace zámkových dlažeb. Stavby pro energetiku, liniové stavby (vodovody, kanalizace, komunikace a další). Certifikace podle normy ISO9001.

Společnost S4-Stavební, s.r.o. se sídlem v Ostravě se zabývá projektováním a výstavbou investičních celků, a to především realizací na železobetonové a ocelové konstrukce, včetně obvodového vnějšího i střešního pláště. Dále se zabýváme výstavbou mrazírenských a chladírenských provozů, požárních a vnitřních příček a stropů tvořených ...

Rekonstrukce a zakládání staveb především na Moravě a ve Slezsku, ale u v rámci celé České republiky. Firma provádí rekonstrukce bytů a rodinných domů, realizace základových desek.

FVA Solar s.r.o. dodává fotovoltaické elektrárny na klíč. Pomůžeme se získáním státní dotace pro realizaci fotovoltaiky. Poskytujeme také záruční a pozáruční servis námi instalované fotovoltaické elektrárny. Poskytujeme také energetické poradenství, kdy Vám pomůžeme s výkupem přebytků z Vaší elektrárny.

Stanislav Žydel se zaměřuje na rekonstrukce domů, bytů a chatek, realizuje bezbariérové i klasické koupelny a provádí elektroinstalační, vodoinstalační a zednické práce.

Společnost European Welding Institute s.r.o. se zaměřuje na komplexní služby týkající se svařování, realizaci staveb a stavebního dozoru a na oblast tlakových, zdvihacích, elektrických a plynových zařízení.

Stavba: - domy na klíč - základové desky. Práce: - zámkové dlažby - výkopové práce. Služby: - autodoprava.

Stavby, stavební činnost: - veškeré zednické a stavební práce - rekonstrukce - novostavby - zateplování budov a objektů - montáž sádrokartonu - venkovní úpravy - dlažby - fasádnické a štukatérské práce - obklady, dlažby - montáž - krby.

Jsme společnost zajišťující kompletní balíčky a služby pro naše občany formou bližší domluvy a vzájemného porozumění ve věcech potřebných. Zajistíme a rádi poskytneme bližší informace týkající se ať rekonstrukcí rodinných domů nebo informací týkajících se dotačního programu zelená úsporám. Naší předností je obnovit vzhled dnešních obcí ...

MTM Building Home s.r.o.je stavebně obchodní a poradenská společnost zaměřující se na realizaci staveb zděných rodinných domů na klíč: - stavby pozemního stavitelství - rodinných a bytových domů a jejich rekonstrukce - výstavba nových domů na klíč - provádíme demolice i výstavbu hrubých staveb u velkých objektů Součástí služeb jsou ...

David Přívětivý provozuje na webu společnosti Vorkstav. Je to firma specializující se na rekonstrukci bytových jednotek a domů.

Rekonstrukce, stavební činnost, bourací práce

Kompletní dodávky, montáž, servis, revize vzduchotechnických systémů všech typů vč. chlazení. Realizace, revize silnoproudé elektroinstalace do 1 000 V. Rekonstrukce, výstavba objektů. Zateplování budov. Prodej a realizace zateplovacího systému OMLUX.

Řemeslo: - stavební práce a řemesla. Realitní činnost, finanční poradenství. Rekonstrukce bytů a interiérů.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy.

Firma dodává čističky odpadních vod a domácí čističky českých a slovenských výrobců. Prodej jímek, septiků a filtrů. zajištění dovozů a montáže domácích čističek. Poradenství s výběrem čističek pro novostavby a rekonstruované domy.

Služby: - úklidové práce - údržba zeleně - malířské a natěračské práce - výškové práce - výměna kuchyňské linky - rekonstrukce koupelen - deratizace

Jsme malá rodinná firma zabývající se projektováním a stavbou nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb.

Stavební a obchodní společnost. Výstavba, stavby: - pozemní obytné - dopravní - komunikace - průmyslové - zemědělské. Železobetonové konstrukce, bednění, základové desky. Rekonstrukce a opravy zpevněných ploch. Práce: - zemní - zednické. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje a zařízení s obsluhou. Stavební projekce.

Realizace, výstavby a rekonstrukce na klíč v oblasti energetiky a alternativních zdrojů energií. Velkoobchodní prodej LED svítidel značky XENIUM®

Stavby na klíč: - rodinné domy - garáže, garážová stání, altány - chodníky, parkoviště, oplocení, zámková dlažba Projekty rodinných domů: - individuální, nízkoenergetické, pasivní a bytové projekty - studie, návrhy, vizualizace. Zpracování průkazu energetické náročnosti budov (energetický štítek). Stavební dozor. Požárně bezpečnostní ...