SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Čištění, údržba, oprava, stavba: -komunikace, chodníky, veřejné plochy. Výstavba: -kanalizace, kanalizací. Instalace dopravního značení.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Návrh a realizace interiérů. Rekonstrukce bytových jader. Renovace koupelen. Prodej a výroba - nábytek na míru: - ložnice - vestavěné skříně - obývací pokoje. Pokládka - plovoucí podlahy. Podlahářské a obkladačské práce.

Činnost: - zednictví - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zateplování - sádrokartonářské práce

Dodávka, montáž, servis: - topné systémy - průmyslové vytápění (vytápění hal) - terasové vytápění (vytápění teras) - solární systémy (pro ekonomický ohřev TUV). Výstavba: - plynové kotelny (průmyslové kotelny a předávací stanice tepla) - kotelny a zdroje tepla pro vytápění bytových domů.

Stavební firma. Stavební činnost: -půdní vestavby -zateplování (izolace) budov, domů -minerální omítky. Montáž: -sádrokarton -podhledy.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - technologické zařízení - elektrárny, teplárny, spalovny, výtopny. Projekce, montáž, dodávka: - ČOV - čerpací stanice - úpravny - kompresorové stanice - potrubní rozvody.

Stavební činnost, firma: - zateplování budov, rodinných domů - rekonstrukce, modernizace - výstavba rodinných domků, hospodářských a průmyslových budov. Sídlo firmy: - Na Šancích 464/70a, Ostrava - Nová Bělá.

Pobočka. Služby: - studie vlivu na životní prostředí, posudky EIA. Stavební projekce, výstavba: - kanalizace, ČOV - stavby z oblasti odpadového hospodářství - závlahy - vodohospodářské stavby - vodovody, úpravny vod. Sídlo společnosti: - Táborská 940/31, Praha - Nusle.

Stavební práce: - rekonstrukce - bytová jádra - dlaždičské, podlahařské, obkladačské práce. Výroba, montáž: - garážová vrata - zahradní branky - kuchyňské linky - nábytek na míru.

Opravy, rekonstrukce, čištění, revize, výstavba: - kanalizace, kanalizační přípojky - hydroizolace základových konstrukcí budov, jejich odvodňování Údržba odpadních systémů čistícím, monitorovacím a fekálním vozem. Výstavba, rekonstrukce: - zpevněné plochy (náměstí, chodníky, zámková dlažba, parkoviště, živičné plochy, ...

Rekonstrukce všeho druhu, rekonstrujeme bytová jádra, kuchyně, koupelny i celé byty.

Stavební firma: - stavby na klíč - rodinné domy - výměna plastových oken - sanace panelových domů - rekonstrukce bytových jader a interiérů - zateplování fasád. Zelená úsporám.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytových jader - oprava a sanace balkónů - zateplování fasád - půdní vestavby - rekonstrukce elektroinstalace - chodníky, odstavné plochy.

Rekonstrukce a výstavby silnic, dálnic aj.

Dřevovýroba - pila: - palety, obaly, bedny - řezivo - hranoly, latě, trámy, fošny, desky a paletový přířez - palubky, OSB - pořez kulatiny. Zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně - postele. Realizace interiérů. Výstavba: - nízkoenergetické domy (dřevostavby). Rekonstrukce: - zděné stavby.

Revitalizace panelových domů, zateplení střech. Poradenství a zpracování projektů.

Stavební společnost. Kompletní rekonstrukce budov. Revitalizace panelových domů. Výstavba průmyslových objektů. Stavební projekce. Autodoprava: - nákladní vnitrostátní - nákladní mezinárodní - kontejnerová. Výkopové práce: - strojem JCB 4CX včetně odvozu výkopu na skládku. Půjčovna: - stavební, zemní stroje.

Projekce, výstavba: - zahradní dřevostavby - terasy WOODPLASTIC .

Dodávka: - stavební materiál. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Stavební práce a rekonstrukce objektů. Revitalizace panelových domů.

Stavební práce. Výstavba, rekonstrukce: - průmyslové objekty - objekty občanské vybavenosti - domy a byty. Stavební údržba. Opravy a rekonstrukce: - interiéry.

Stavební firma Václava Panáčka působí na trhu stavebnictví od roku 1995 a v roce 2008 došlo k transformaci na ZEDEX Panáček s.r.o. Stavební práce: - přípravné a dokončovací stavební práce - stavba, výstavba rodinných domů na klíč - zateplování fasád domů, rodinných domů - střešní vazby, altány, pergoly, zahradní domky - rekonstrukce ...

Stavební činnost - výstavba průmyslových objektů - výstavba občanských staveb - technické zařízení budov - zpevněné plochy Projekční činnost - dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení, o změně využití území, o změně vlivu užívání stavby - dokumentace pro vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení ...

FLIPCOM servis je specialista na komplexní rekonstrukce bytů, ale provádíme i jednotlivé služby samostatně, nejčastěji rekonstrujeme koupelny. Působíme v Ostravě, Havířově, Frýdku-Místku a okolí. Klient pro nás není jen zakázka, klient je pro nás partner, s nímž vytváříme jeho nový domov. S naší prací budete žít desítky let a tuto odpovědnost si ...