SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Výstavba: - montované dřevěné stavby-chaty, rodinné domy.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce, oprava: - dopravní stavby - komunikace, chodníky, mosty, parkoviště - úpravy koryt vodoteči - sanace betonových konstrukcí - prodej plastových výrobků společnosti TRANSFORM a.s. Výroba, prodej, montáž: - dřevěná okna. Odštěpný závod Jemnice.

Dodávka: - stavební práce - pozemní stavitelství - zateplování budov.

Výroba: - čistírny odpadních vod. Výroba: - ocelové konstrukce - hutní válcovaný materiál - převlaky - těžké profily - ocelové trubky.

Stolařství: - designové kuchyňské linky - vestavěné skříně na míru - šatny - postele - schodiště z masivu - obývací stěny - jídelní stoly - altány - voliéry.

Zabýváme se realizací staveb na klíč, zajistíme dopravní a manipulační techniku, poradíme v oblasti energetiky a provedeme výpočet energetické náročnosti budov.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce objektů - rekonstrukce a opravy střech - stavební práce - montážní práce - topenářské, vodoinstalační, elektroinstalační práce.

Instalatérství. Provádění instalatérských, topenářských a plynařských prací. REKONSTRUKCE - OPRAVY - MONTÁŽE Rodinné domy, byty, bytová jádra, kuchyně… Montáže, rekonstrukce a opravy vodovodních rozvodů a opravy ústředního vytápění Instalace podlahového topení, automatických kotlů na tuhá paliva a ohřívačů vody. Výměna stoupacích ...

Výroba: - řezivo. Výroba, stavba a rekonstrukce: - krovy - pergoly - altány - garážová stání - plotová pole.

Koupelnové studio Crystal line. Maloobchod, prodej: - vybavení koupelen - vany - sprchové kouty, boxy - vodovodní baterie - sanitární technika - obklady a dlažby - koupelnový nábytek - koupelnové doplňky, radiátory, svítidla. Hodinový manžel. Rekonstrukce: - koupelny - kuchyně - bytová jádra. Sídlo firmy: - Bratří Čapků ...

Výstavba rodinných domů na klíč . Sádrokartony. Kazetové podhledy. Rekonstrukce rodinných domů.

Malířské, natěračské práce. Sádrokartonářské práce. Zateplování fasád. Rekonstrukce bytů, domů.

Rekonstrukce: - koupelny - interiéry - bytové jádra. Pobočka: - Nový Jičín, Hukovice 74.

Výstavba: - komunikace - parkoviště - kanalizace. Pokládka zámkové dlažby.

Úprava, realizace travnatých ploch, sportovních ploch. Výstavba sportovních ploch s umělými povrchy. Servis závlahových systémů. Prodej: - hnojiva - pesticidy - travní osiva.

Výkopové práce. Stavební práce. Rekonstrukce a opravy objektů.

Stolařské práce. Sádrokartony. Stavební práce. Rekonstrukce: - bytové jádra - koupelny. Zateplení fasád.

Veškerá stavební činnost. Zednické práce.

Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Zednické práce. Malířské práce. Sádrokartony. Elektroinstalační práce. Hodinový manžel.

Výstavba a rekonstrukce: - obytné domy - nebytové prostory.

Projekční činnost ve stavebnictví. Stavební práce. Prodej, doprava: - betonové a podlahové směsi.

Inženýrská činnost ve výstavbě: - provádění staveb - projektová činnost ve výstavbě - výroba kovových konstrukcí - výkovky ze speciálních ocelí

Stavební činnost: - zateplovací systémy.