SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Správa objektů. Technické zajištění budov: - vzduchotechnika - vodoinstalace, kanalizace, topení. Projekce: - projektové práce - pozemní stavitelství, novostavby. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce staveb - průmyslové stavby, stavba bytových domů.

Stavební práce: - rodinné domy - průmyslové stavby - vodohospodářské stavby - inženýrské stavby.

Stavební práce, výstavba: - pozemní komunikace, chodníky, cesty, silnice - zemní práce - dlažby - demoliční práce.

Výroba, dodávka: - osvětlovací technika - osvětlení - elektrické zdroje - solární systémy.

Provádíme stavební, zednické a klempířské práce. Výstavba rodinných domů na klíč.

Stavební firma: - stavba a rekonstrukce budov - výstavba průmyslových objektů, rodinných domů, občanské stavby.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby. Stavby, rekonstrukce: - vodohospodářské stavby - liniové stavby - vodovody, plynovody, kanalizace, telefonní a elektro kabeláže - výrobní a administrativní objekty - chodníky a parkoviště - čističky, žumpy, mosty a meliorace.

Stavba rodinných domů. Výstavba na klíč. Zednické práce. Zateplování.

Pozemní stavitelství. Výstavba a rekonstrukce domů. Zateplování objektů.

Sanace: - po požárech a živelných pohromách - po záplavách, povodních a vodovodních haváriích. Likvidace škod způsobených vodou, uvedení objektu do původního stavu: vysoušení zdiva a objektu, ozónování, odstranění zápachu a plísní. Rekonstrukce: - průmyslové, komerční i soukromé objekty na klíč. Práce: - stavební - ...

Stavební firma: - stavby domu - revitalizace - střechy - venkovní omítky - vodoinstalace, elektroinstalace.

Firma je zaměřená na opravy a zdění komínů v nadstřešní části nebo komínů celých od základů. Realizace veškerých druhů střech, rekonstrukce budov, hrubé stavby, fasády, zámkové dlažby, sádrokartony, půdní vestavby a komplexní stavby na klíč. Společnost je držitelem iso certifikátů ISO 9001, 14001, OHSAS 18001.

Stavební firma. Pozemní a inženýrské stavitelství, stavby.

Stavební práce: - základy rodinných domů - hydroizolace - realizace stropních konstrukcí - fasády rodinných domů.

Stavby a rekonstrukce rodinných domů: - zateplení fasád. Montáž oken a dveří: - plastová - hliníková - dřevěná - zasklení zimních zahrad. Zednické práce. Betonářské práce a lité podlahy.

Inženýrské sítě - výstavba, oprava, rekonstrukce: - rekonstrukce, výstavba vodovodů a kanalizací - domovní čističky odpadních vod, septiky, žumpy. - zemní práce rypadly - autodoprava, přistavení kontelnerů 3, 5t - opěrné zdi, gabiony - zpevněné plochy

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - zateplovací práce - demoliční práce - malé i velké stavby.

Speciální výškové práce: - nátěry střech, vodojemů, konstrukcí - údržba výškových budov - mytí prosklených ploch - zateplování NOVEX - práce nad volnou hloubkou - rizikové kácení stromů - klempířské, pokrývačské práce - odstranění graffiti - celkový servis.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce - projektová dokumentace.

Stolařství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba, montáž: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - dětské pokoje - dřevěné podlahy - pergoly - dřevostavby. Sídlo firmy: - Markova 2928/17, Ostrava - Zábřeh.

Komplexní stavební činnost. Půjčky, konsolidace, úvěry, výplaty exekucí

Zprostředkování výstavby dřevostaveb, pasivních rodinných domů, nízkoenergetických domů.

Služby: - stavby a rekonstrukce budov nebo jejich částí - výstavba rodinných domů - zpevněné plochy - zateplování objektů - zpracování projektové dokumentace včetně inženýrských činností Specializované práce: - montáž obkladů a dlažeb - montáž sádrokartonových konstrukcí a podhledových systémů - lité podlahy Anhydrit.