SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Služby: - údržba majetku města, zejména Slezské Ostravy. - údržba veřejné zeleně - údržba kanalizací - zimní údržba a čištění komunikací, parkovišť - pronájem nebytových, kancelářských prostor.

Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce obytných domů: - výměna oken, dvěří. Sanace: - teras, balkónů, betonových konstrukcí. Revitalizace sídlišť.

Pobočka. Stavební firma, stavby, stavební práce: - stavební projekce - bytová výstavba - průmyslové budovy - rekonstrukce. Půjčovna lešení, ručního nářadí.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komerční a průmyslové objekty - rekonstrukce bytových jader - program Zelená úsporám. Výroba - nábytek: - kancelářský - pro restaurace, hotely - kuchyně. Interiéry na klíč.

Stavební firma: - zateplování domů - výměna oken - výstavba rodinných domů - rekontrukce bytů.

Stavební činnost. Výstavba, opravy, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - průmyslové stavby, haly - inženýrské sítě - stavby na vodních tocích. Půjčovna: - ruční nářadí, malé stavební mechanizace. Středisko dopravy: - přeprava materiálu a zemní práce. Stavební bazar: - nové i použité stavební materiály.

Cestovní kancelář, agentura: - Itálie, Řecko, Chorvatsko, Slovensko. Stavební činnost: - opravy panelových domů, rekonstrukce - revitalizace, zateplování.

Stavby, rekonstrukce, výstavba: -mosty -komunikace -vodohospodářské stavby -budovy. Divize 03 - Ostrava.

Závod železniční stavitelství: -železniční svršek -silniční doprava -železniční spodek.

Zámečnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Pronájem nemovitostí včetně služeb. Ekonomické a organizační poradenství.

Poskytuje komplexní dodávky občanských, průmyslových, vodohospodářských a inženýrských stavebních děl. Disponuje vlastními kapacitami pro provádění hlavní stavební výroby i širokého spektra stavebních řemesel.

Stavební práce: - rekonstrukce - demolice - průmyslové stavby.

Výroba, montáž: - nábytek - kuchyňské linky -okna, dveře, schodiště, schody, pergoly.

Autorizovaný zástupce finské firmy IKIHIRSI pro Evropu. Výstavba, stavební činnost: - roubené (dřevěné) domy, sruby.

Stavby, stavební činnost: -pozemní a inženýrské stavby.

HM-V Active s.r.o. Ostrava. Komplexní služby pro majitele panelových domů. Servis pro bytová družstva, společenství vlastníků jednotek, obchodní společnosti a obce. Revitalizace panelových domů. Příprava a realizace rekonstrukce panelových domů. Financování na míru. Dotace od státu. Výběrové řízení. Inženýring ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zprostředkování služeb. Velkoobchod. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Pronájem a půjčování věcí movitých. Projektová činnost ve výstavbě. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických ...

Projektová činnost. Projekty staveb a stavby na klíč všeho druhu: - rodinné domy - levné domy (rodinné domy konstruované se záměrem dosažení co nejmenší ceny) - nízkoenergetické domy - domy ze slámy - kanadské dřevostavby - luxusní domy. Zařízení stavebního povolení. Poradenská činnost při výstavbě. Stavební dozory. Stavby ...

Provádíme kompletní přestavbu bytových jader na klíč, veškeré sádrokartonářské práce, včetně rozvodů elektřiny, vody a plynu. Dále nabízíme výstavbu pergol, zahradních altánů, garážových stání a zahradních domků.

Stavební činnost: - renovace, rekonstrukce, opravy historických fasád - zateplování fasád kontaktními zateplovacími systémy - čištění fasád - odstranění graffiti - realizace a výstavba staveb, novostavby - revitalizace budov - rekonstrukce interiérů - štukatérské práce.

Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce: - staveb - bytových jader. Zateplování a půdní vestavby. Práce: - obklady, dlažby - malířské práce - elektroinstalace.

Rekonstrukce bytů. Rekonstrukce koupelny. Úpravy interiéru. Malířské a natěračské práce. Nátěry fasád. Montáž nábytku. Hodinový manžel.

Prodej, montáž: - žaluzie, rolety - plastová okna - koberce - plovoucí podlahy - parkety. Výroba: - bezpečnostní dveře - nábytek - atypický, kancelářský, kuchyňský

Výstavba: - vodohospodářské stavby - pozemní stavby - inženýrské sítě. Speciální demoliční práce. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje, těžká mechanizace, nákladní auta. Přeprava stavební techniky. Sídlo firmy: - Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov.