SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební firma: - generální dodávky a komplexní subdodávky staveb, - ocelové konstrukce a opláštění, - projekce, realizace - energetické zařízení, Výroba a montáž: - tlakových částí kotlů, - vzduchovodů a spalinovodů, - stabilního hasícího zařízení.

Specializací stavební společnosti Brozire s.r.o. jsou rodinné domy na klíč - zajistíme kompletní průběh stavby včetně všech potřebných stavebních prací.

Společnost POLANSKÝ s.r.o. se od svého založení v roce 2004 zaměřuje na široké spektrum stavebních a demoličních prací. Jejich služby zahrnují nejen demolice a zemní práce, ale také stavební a výškové práce, autodopravu a recyklaci, včetně likvidace veškerých odpadů. Díky vlastnímu technickému vybavení je firma schopna provádět komplexní ...

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komerční objekty - revitalizace bytového fondu i komerčních objektů - vybavení a rekonstrukce interiérů. Dodávka, montáž: - plastová okna.

Bytové a domovní elektroinstalace, instalace svítidel, instalace a výměny vypínačů a zásuvek, údržba nemovitostí, výměny, opravy, servis zařizovacích předmětů, montáž nábytku, tapetování, stěhování, vyklízení, zahradní práce, ořezy stromů, autodoprava.

Společnost PALDY trade s.r.o. zajišťuje konzultace v oblasti rekonstrukcí a staveb včetně zpracování dokumentace k realizaci Vašich projektů. Dále rekonstrukce na klíč, elektroinstalace, vodoinstalace a odpady, modernizaci koupelen, práci se sádrokartonem, malířské práce, podlahy a další.

Stavební firma, výstavba: - vodohospodářské stavby - rodinné domy - sportovní stavby - rekonstrukce, zateplování - inženýrské sítě - oprava střech - chodníky, komunikace. Zelená úsporám.

Realizace Hrubých staveb, sádrových a vápenocementových omítek a fasád.

Realizace, prodej - gabionové konstrukce, gabiony Stavba - opěrné stěny - zárubní, obkladní a protihlukové zdi - stěny, ploty, treláže Sanace půdních sesuvů Zpevňování krajnic Úprava, regulace - vodní toky

Rekonstrukce interiérů: - půdní vestavby - vodoinstalace - elektroinstalace - tepelná izolace.

OCEKO Průmyslové stavby s.r.o. se specializuje především na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, potrubních systémů a na realizace průmyslových staveb.

Společnost GANSA STAVBY s.r.o. se zaměřuje na výrobu panelů a stavbu rodinných domů, postará se také o financování a sledování stavby.

Stavební firma, výstavba: - bytové, občanské, průmyslové stavby - rekonstrukce, revitalizace - sanační práce. Programy Zelená úsporám a Nový panel.

Firma dodává dřevěné konstrukce a střešní krytiny. Výroba dřevěných příhradových vazníků a tesařských krovů. Montáž střešních krytin pro šikmé střechy včetně klempířských prvků. realizace hrubých staveb dřevostaveb.

Výstavba a rekonstrukce domů a bytů. Instalace fotovoltaických elektráren. Prodej nemovitostí.

Firma STAVOSTA OSTRAVA s.r.o. provádí výstavbu RD, zateplování a rekonstrukce objektů, ale také zemní práce, výkopy, kanalizace.

Společnost PASIVNÍ DOMY MORAVA s.r.o. Vám zajistí stavbu pasivního domu, která má minimální tepelné ztráty.

Firma Saton servis, s.r.o.realizuje práce v několik oborech - stavení práce, kovovýroba. Dále provozuje půjčovnu strojů - jeřábů, Tatry a dalších, a také poskytuje služby pneuservisu.

Firma Alvistav s.r.o.se specializuje na stavbu domu na klíč, dále rekonstrukce, zemní, výkopové, bourací práce v celém Moravskoslezském kraji.

Společnost Kemada Tech se zabývá instalací a následným servisem fotovoltaických systémů.

Společnost Moskala Stavební s.r.o.je stavební firma specializující se na rekonstrukce rodinných domů, novostavby rodinných domů, zateplování. Dále provádíme výkopové a zemní, geodetické práce, projekční činnost, stavební dozor a další.

Společnost PHK servis s.r.o. se zabývá energetickým poradenstvím, instalacím fotovoltaik, montáži tepelných čerpadel a plynových kotlů.

Společnost BM LURO CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu služeb v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, dodávek rozvaděčů pro fotovoltaické elektrárny, úklidových služeb a stavební činnosti.

Naše firma, sídlící v Ostravě, vám nabízí: vodoinstalace, kompletace zařizovacích předmětů, kanalizační a odpadní rozvody, topení, ústřední vytápění, solární zařízení, tepelná čerpadla, instalatérské práce, tlakové rozvody vzduchu, dodávky ohřívačů-ocel, plast, nerez, montáž a výměnu vodoměrů, montáž a výměny kotlů - kompletní ...