SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Dřevostavby Michlovský. Tesařství. - dřevostavby, nízkoenergetické rodinné domy - zahradní domky, pergoly, altány - půdní vestavby, vikýře - venkovní terasy - brány, ploty - dřevěné obložení.

Stavební činnost: - základové desky - výstavba rodinných domů - zateplování rodinných domů - strojní omítky - půdní vestavby - rekonstrukce bytů - obklady, dlažby. Pronájem: - trubkové lešení.

Práce: - rekonstrukce interiérů - instalatérské - topenářské.

Činnost: - realitní a stavební společnost - stavby na klíč - rekonstrukce

Stavební firma JPS Zajišťování stavebních, zemních a výkopových prací. Pokládky dlažeb, stavby na klíč včetně rozpočtových dokumentací. Internetové připojení jesenicko.

Stavební firma: - rodinné domy - občanská výstavba.

Služby: - zemní a výkopové práce - úpravy vodních toků, čištění rybníků - výstavby nových rybníků - svahování v nedostupném terénu - úpravy sjezdovek

Výstavba: - montované mobilní dřevostavby, modulové domy.

Ateliér Abakuk: - ateliér dřevěných soch. Výroba: - srubů - zahradního nábytku.

Kompletní dodávky staveb RD na klíč, rekonstrukce

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování, kompletní dodávky na klíč, demolice.

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - obkladačské - stavby a rekonstrukce domů i bytů - koupelny

Truhlářství: - výroba zakázkového nábytku - kuchyně, dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje - stavby pergol. Prodej: - elektronářadí - vybavení truhlářských a zámečnických dílen.

SZA-STAV, s.r.o. - provádění staveb: - novostavby - rodinné domy na klíč - rekonstrukce staveb - fasády - obklady a dlažby - půdní vestavby - přestavby bytových jader - vyměřování objektů - oplocení objektů - autodoprava nákladní - zemní práce - školící centrum.

Výstavba a komplexní regenerace: - sportovní travnaté plochy. Zakládání a zahrady: - parky - hřbitovy - hřiště.

Veškerá stavební činnost. Práce a agenda: - Zelená úsporám.

Stavitelství: - výstavba, modernizace - rekonstrukce průmyslových, občanských objektů - nákladní doprava. Speciální stavební práce: - nosné konstrukce turbínových stolic - jádrové vrtání - práce se zemními stroji.

Práce, řemeslo, výroba: - zámečnictví - truhlářství - vrata, brány - pergoly, přístřešky

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - obklady, dlažby - tesařské a pokrývačské práce

Stavební firma. Výstavba: -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace, sanace a opravy budov -projekční práce, zejména pro Zelenou úsporám -střešní nástavby -izolace staveb, zateplování objektů -odborné bourání objektů -inženýrské sítě včetně zemních prací. -autorizovaná osoba, certif.jakosti ISO

Práce: - topenářské - instalatérské - rekonstrukce bytových jader.

Práce: - montáže teras (dřevo, WPC) - pokládka podlah (dřevo, vinyl, PVC) - výroba pergol, altánů, plotů ze dřeva - dřevěné obklady fasád - renovace dřevěných podlah - dodávka, montáž finské sauny.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy Prodej: - stavební materiál

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské - realizace střech - dřevostavby.

Zednictví -Poskytování technických služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých Pekařství, ...