SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Výstavby domů Stavebnictví, stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - obkladačské, sádrokartonářské práce - zateplování budov, úsporná opatření.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytových, nebytových objektů - rekonstrukce historických fasád - rekonstrukce střech, půdních vestaveb - realizace průmyslových objektů, výrobních hal.

Odstraňování staveb. Kompletní stavební činnost ve výstavbě. Občanská, bytová výstavba, rekonstrukce. Provozování obchodu se smíšeným a zahrádkařským zbožím.

Bývalé Technické služby města Hranic. Autodoprava: - nákladní - práce speciálními mechanizmy. Oprava, údržba: - komunikace, silnice - elektrozařízení - elektrické instalace. Likvidace: - odpady (tuhé i komunální) Provozování skládky odpadů. Zahradnické služby: - údržba zeleně - ruční a strojní čištění ploch. Hřbitovní ...

Stavební činnost: - stavby, rekonstrukce rodinných domů - zateplování - montáž sádrokartónu, půdní vestavby - zednické, řemeslnické práce - kontejnerová autodoprava.

Realizace staveb na klíč, rodinné domy, dřevostavby, půdní vestavby: - strojní omítky - sádrokartony - anhydrity - fasády.

-Testování, měření, analýzy a kontroly -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování pozemkových úprav -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních ...

Činnost: - stavby na klíč - zateplovací fasády - rekonstrukce objektů.

Stavebnictví-základové desky, výstavby a rekonstrukce domů, vekovní dlažby a oplocení objektú.

Zednické práce, montáže sádrokartonu, bytová jádra, obklady, dlažba, rekonstrukce bytů, zateplování fasád, zámková dlažba.

Výstavba rodinných domů. Rekonstrukce, opravy, nástavby, dostavby. Studie bydlení, poradenství. Program Zelená úsporám.

Dodávka, montáž, prodej: - čerpadla, čistírny odpadních vod. Zámečnická výroba. Dodávka investičních celků pro energetiku. Opravy, revize a repase čerpadel. Výroba sítopásových lisů.

Služby: Projekty a realizace nízkoenergetických a pasivních domů.

Údržba zeleně: - vyhrabání a vyčištění travnatých ploch - vyčištění vodních ploch - sečení a hnojení trávníků - mulčování - kácení stromů, drcení větví - realizace zahrad a parků. Stavební činnost: - rodinné domy - zahradní domky - stavby chodníků - zemní práce.

Stavební firma - realizace staveb - rekonstrukce staveb - zateplování budov - izolace proti vodě - sanace betonových konstrukcí

Zabýváme se výstavbou pozemních komunikací. Provádíme stavby včetně jejich změn i odstraňování.

Služby: - stavební činnost - bourací práce, demolice - desinfekce - dodávka průmyslová, úklidová chemie, gastrochemie

Stavební činnost: - stavební práce na klíč - komplexní stavební a zednické práce - zateplení fasád rodinných a bytových domů - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce - čištění a regenerace fasád - obklady, dlažby

Stavební činnost: - stavby na klíč - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - vodoinstalace - topenářské práce

Činnost: - výstavba zpevněných ploch - zemní a výkopové práce - výstavba inženýrských sítí.

Činnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - dodávka a montáž dekoračních obkladových panelů ABITIBI

Montáže opláštění a střech průmyslových budov - montáž obvodových opláštění včetně všech souvisejících prvků montovaných fasád - izolace střech. Školení BOZP

Stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů a bytů - opravy fasád a zateplování - montáž oken.

Stavebně historické průzkumy Inženýrská činnost Architektonická kancelář Projekční práce Novostavby - rekonstrukce

Provozování, údržba, servis: -tepelná zařízení v Uničově a Lutíně -tepelná zařízení v Moravské Třebové, Budišov nad Budišovkou, Šternberk.