SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Technické služby města Olomouce, a.s.: - čištění komunikací - svoz odpadu - oprava komunikací - údržba zeleně - údržba veřejného osvětlení. Dispečink-stálá služba: - tel.: 585700000, 605201686.

-Přípravné práce pro stavby -Specializované stavební činnosti

Rekonstrukce: - bytové jádro, interiéry - koupelny na klíč - stavební úpravy a opravy v bytě a rodinných domech - renovace dveří a zárubní - posuvnédveře, bezpečnostní dveře (Sherlock) - skleněné dveře - lamelové dveře - žaluzie, rolety, markýzy.

Montáž: - sádrokartonové příčky - sádrokarton - výplně otvorů - fotovoltaické elektrárny, panely. -BOZP -engeneering

Tesařství Výroba: - dřevěné domy - krovy a dřevěné konstrukce - speciální tesařské konstrukce - pergoly a altány - roubenky - dřevostavby.

Rodinné domy na klíč. Montované nízkoenergetické i pasivní dřevostavby na klíč, zděné stavby. Ekonomické stavby. Poradenství, projekty, financování, ukázkové stavby. Prohlídky rodinných domů i rozestavěných staveb.

Práce: - zednické - obkladačské. Stavební práce. Rekonstrukce bytových jader domů, bytů, systémová řešení, hydroizolace balkonů a teras, pokládka dlažeb.Strojní omítky

Práce: - stavební práce - rekonstrukce, revitalizace - práce ve výškách - pokrývačské práce - střešní práce - výškové práce. Zámečnické práce: - výroba zámků a kování. Předpovrchové a povrchové úpravy kovů: - tryskání, odmašťování kovů, práškové lakování KOMAXIT

Opravy: - jezy - stavidla. Dodávka, montáže: - potrubí - konstrukce.

Rodinné domy na klíč. Inženýrská činnost ve výstavbě a poradenství v oblasti stavebnictví. Stavební úpravy. Občanské stavby. Projektová dokumentace na klíč.

Výroba a prodej mlýnských výrobků, pšeničné a žitné mouky, celozrnné mouky pro velko i maloodběratele / domácí pekárny/. Výstavba: - dřevostavby - výstavba hrubých staveb - pergoly.

Stavební a developerská společnost. Výstavba domů na klíč, projekční služby. Hypoteční úvěry. Právní servis klientům. Inženýrská činnost.

Výroba, montáž: - betonové prvky - silniční a stropní panely - desky, opěrné stěny - ztracené bednění Řezání a jádrové vrtání železobetonu.

Stavební práce: - chodníky, komunikace - vodovody, kanalizace - opravy živičných povrchů

Veškeré stavební práce, bytová výstavba, inženýrské sítě, realizace zahrad, ekologické stavby.

Realizace veškerých typů minigolfu - zahradní - hobby - adventure - crazy - Pit Pat - filcový - betonový - miniature. - neonový a putting. Dodáváme stojany pro hráče, lavičky, tabule, koše a popelníky. Areál golfu oplotíme a vystavíme chodníčky.

Instalatérské, topenářské práce a rekonstrukce plynovodu. Opravy a servis vodovodního a kanalizačního potrubí, koupelen a jader. Instalace měděného a plastového potrubí, podlahového topení a solárních systémů. Renovace plynového ocelového bezešvého potrubí, nízkotlaké i střednětlaké plynovody.

Stavební společnost Navrátil, s.r.o. Provádí: - novostavby, rekonstrukce, přestavby a modernizace staveb - zajišťuje komplexní činnost, včetně projektových a inženýrských služeb - autodoprava v rámci ČR - půjčování stavebních strojů.

Koupelnové studio. Stavebniny. Stavební firma: - obkladačské práce - sádrokartony - výstavba bytových jáder na klíč.

Pilařská výroba Impregnace dřeva. Hoblování. Výroba: - veškerého stavebního řeziva - altány, pergoly - palety a přepravní bedny.

Truhlářské práce - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - zahradní domky - pergoly. Zakázková výroba - nábytek - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje - zahradní nábytek - posuvné dveře - koupelny.

Rekonstrukce: - průmyslových, občanských, zemědělských a bytových staveb. Stavební práce: - voda, plyn, elektro - malíř, natěrač.

Tesařské práce: - krovy - dřevostavby - altány - pergoly

Služby: - výroba kuchyní a nábytku na míru - rekonstrukce koupelen - malířstvím, natěračstvím