SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Výroba, dodávky na klíč, inženýrská a poradenská činnost: - výrobní linky pro průmysl Výroba, dodávky, montáže a demontáže: - průmyslové haly a objekty - ocelové konstrukce - skluzy, násypky, výsypky, dopravní cesty Výroba, stavba, rekonstrukce: - ocelové zásobníky, sila - mostní konstrukce.

Kompletní instalace voda-topení-plyn pro občanskou a průmyslovou výstavbu: - rekonstrukce bytových fondů - výměny stoupaček obytných domů - podlahové vytápění - výměny plynospotřebičů.

Výstavba: - rodinné domy - domy na komplexní realizaci stavby.

Stavební firma. Výstavba: -rodinné domy na klíč.

Stavební činnost: * pozemní stavitelství včetně rekonstrukcí: - bytové, kancelářské, výrobní, účelové stavby pro lesní hospodářství a myslivost. * vodohospodářské stavby: - úpravy vodních toků. - lesnická činnost: - těžba břehových porostů.

Veškeré stavební práce: - rekonstrukce staveb všeho druhu - novostavby, fasády, stavby na klíč, izolac, střechy - stavební projekce. Elektroinstalační práce: - elektromontáže třídy A, B do 1000V, slaboproudé montáže - montáže hromosvodů včetně revizí revizních.

Výstavba: - bytový dům-36 bytových jednotek s garážovým stáním v Olomouci - bezbariérový přístup, vlastní plynový kotel - variabilní příčky, obklady, dveře atd. dle přání kupujícího - byty 1+1(kk) až 3+1(kk) s lodžiemi - standartní obklady, dveře, sanita v ceně - z horních pater krásný výhled na Olomouc a okolí - cena od 27000 Kč/m2 + ...

Výkup - staré řezivoprodej - opracované staré řezivo desky s patinou, prkna, trámy Zakázková výstavba - dřevostavby

Pokrývačství, tesařství, rekonstrukce památkových objektů, zámků, hradů kostelů kostelních věží, výroba a montáž krovů, altánů, .pergol

Stanislav Derych - Truhlářství a Podlahářství je firma orientovaná na potřeby zákazníků ze soukromé i státní sféry. Zaměřujeme se především na kvalitní produkty s vysokou přidanou hodnotou, vyrobené poctivou řemeslnou prací. Naší specialitou jsou repliky historických oken a dveří, zpracované podle původních technologií a z kvalitních materiálů. ...

Stavby a výstavby: - rodinných, bytových a řadových domů.

Realizace: - stavby - rekonstrukce domů, bytů, průmyslových objektů.

Práce: - zednické práce - obkladačské práce - instalatérské práce - rekonstrukce bytových jader na klíč.

Stavební a realitní společnost. Stavební činnost: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - výkopové práce, úprava zeminy - podbití podhledů - zateplení domů - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce.

Výstavba: - podnikatelské objekty - rodinné domy - netypické stavby - rekonstrukce objektů. Zahradní architektura.

Stavební firma, rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Pozemní stavby: - stavba bytových domů - novostavby a rekonstrukce budov - střešní nadstavby - půdní vestavby - rodinné domy - rekonstrukce bytu - zateplení fasád - sádrokartonové stěny - sádrokartonové podhledy stropů.

Stavební činnost: - regenerace panelových domů - zateplení budov - výstavba rodinných domů na klíč. Práce: - zednické - malířské práce externí a interní - izolatérské, izolace - sádrové omítky.

Provádíme rekonstrukce a modernizace panelových domů. Nabízíme zateplování fasád i střech včetně výměny oken a rekonstrukcí lodžií i balkónů.

Stavební firma: -zateplování fasád -opravy a nátěry fasád -stavební a natěračské práce ve výškách -klempířské -rekonstrukce střešních krytin, balkonů, lodžií - rozvody vody, plynu.

Zajištění vodohospodářských staveb, projekční činnost, montáže, servis: - čistírny odpadních vod - čerpací stanice - úpravny pitné vody - potrubní rozvody - montáže vodovodů, kanalizací.

Inženýrská činnost Zemní práce Výstavba - průmyslové stavby Stavební činnost

Stavební práce: - zateplení obvodových zdí budov, balkonů a lodžií - revitalizace panelových domů.