SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební firma v Přerově. Stavební činnost: - dodávka na klíč, stavba, rekontrukce: - rodinné domy - průmyslové stavby - haly - rekonstrukce objektů - modernizace objektů - zateplování, zateplení budovy, fasády - klasické vnitřní omítky - sanační omítky - průmyslové podlahy - drátkobetony - lité podlahy a ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Práce: - stolařské - stolárna - truhlářství - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně - zakázková výroba nábytku - pergoly, zahradní posezení.

Sluneční elektrárny na míru: - fotovoltaika - fotovoltaické elektrárny na klíč.

Zateplování - fasády - panelové domy - ZELENÁ ÚSPORÁM Stavební činnost, výstavba: - domy na klíč Klempířské prácevýstavba - střechy na klíč

Stavební firma: - stavby vodohospodářské, dopravní, pozemní - doprava a mechanizace.

Dodávka: -stavby pro průmysl a energetiku.

Tesařství, tesařské práce: - kompletní dodávka nových střech - rekonstrukce střech - atypické střechy a vikýře - pergoly, altány - nástavby na panelových domech.

Dodávka, montáž, prodej: - plastová okna a dveře - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu. Sanace. Úklidové a dekontaminační práce po požárech a škodách způsobených vodou. Sanace vlhkého zdiva. Zateplení fasád.

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - obývací stěny - vestavěné skříně - dveře - ložnice - bytové doplňky - přístřešky na auta - pergoly - venkovní terasy z exotických dřevin. Řemeslo: - stolař - truhlář.

Provádění staveb, rekonstrukce, malby, nátěry, podlahy, elektro, voda, topení, plyn, dlažby, obklady, zateplování

Koupelny CZ: - rekonstrukce bytových jader - práce obkladačské, instalatérské, zednické. Prodej: - vodovodní baterie - sanitární keramika - obklady, dlažba.

Stavební firma: -inženýrské stavby (vodovody, plynovody, kanalizace, komunikace a zpevněné plochy) -demolice.

Stavební a výkopové práce: Pronájem: - stavební stroje a vozidla. - bagry, kontejnerové auto, vibrační válec, bourací kladivo - stavby chodníků, komunikací, všechny druhy přípojek - stavby domů, garáží, plotů -prodej štěrků a písků Nákladní doprava. Možnost uložení sutě a zeminy na skládku.

Práce: - stavební - zednické - obkladačské. - úklidové Provádíme stavební práce obkladačské, zednické, kompletní přestavba bytových jader, spolupracujeme s veškerými stavebními řemesly. Úklid nemovitostí.

Stavební firma Kompletní dodávka staveb: -stavby průmyslové -stavby občanské -stavby sportovní. Projekce: -pozemní stavby -vodoinstalace -topení, plyn.

Zednické práce Drobné stavební práce Obkladačské práce Zateplování fasád Rekonstrukce bytových jader Půdní vestavby Sádrokartonářské práce Tesařské práce Dlaždičské práce

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Realizace - solární systémy. Topenářské práce. Dodávka - centrální vysavače HUSKY, DUOVAC Rekonstrukce - koupelny. Instalatérské práce stavební a dokončovací práce.

Technické služby. Údržba: - komunikací, městské zeleně, osvětlení - svoz domovního i nebezpečného odpadu - provoz hřbitovů a smuteční síně

Stavební firma: - novostavby - modernizace - rekonstrukce.

Realizace projektů od vlastních architektonických návrhů a projektové přípravy až po vlastní realizaci a předání díla zákazníkovi.

Tesařské práce: - výstavba - masivní dřevostavby roubenky, sruby - krovy - pergoly - altány - přístřešky. Pokrývačské práce. Montáž - střešní okna VELUX, FAKRO.

Stavební firma: - rodinné domy - suché stavebnictví - sádrokartony - lité podlahy - suché podlahy - zateplování fasád.