SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Kontejnerová doprava Nákladní doprava Čistírna odpadních vod Demolice Zemní a výkopové práce

Dodávka - hydroizolace Realizace - technologické stavby

Nabízí: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - malířské a natěračské práce - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - správa a údržba nemovitostí.

Čištění odpadních vod - zařízení pro zpracování a úpravu všech druhů odpadových materiálů, čistírny odpadních vod. Dodávky a montáže investičních celků, stavební práce. Ekologické zpracování odpadů.

Služby hodinového manžela: - opravy - výměna oken - montáže nábytku - zahradnické práce - instalatérské práce - zapojení spotřebičů.

Potřebujete vyměnit žárovku, přilepit upadlou dlaždičku? Jste bezradní s novým montovaným nábytkem? Nebo prostě jen nemáte čas se o takové věci starat? Pak jsme tu právě pro Vás! Hodinový manžel zvládne zastat veškeré běžné opravy a drobné přestavby v domácnosti. Žádná práce pro nás není malá.

Kompletní rekonstrukce bytů vč. revizní zprávy, statického posudku. Rekonstrukce bytových jader, zakázková výroba drobného nábytku. Výroba kuchyní, vestavěné skříně. Provádíme obklady, dlažby, plovoucí podlahy, sádrokartony.

Zemní práce. Stavební činnost. Demoliční práce. Obchodní činnost. Zasílatelství. Rekultivace skládek a ekologických zátěží.

Stavební firma: - zateplování domů - inženýrská činnost.

Projekce a realizace staveb: - pozemní stavitelství - inženýrské sítě - elektroinstalace - rozpočtování staveb - zpracování energetických průkazů budov - zajištění realizace staveb - statické posouzení stávajících návrhů - program Zelená úsporám - energetické štítky.

Tesařství: - střechy - altánky, pergoly - dřevostavby - ošetrření, impregnace dřeva.

Stavební firma VCES a.s. zajišťuje generální dodávky staveb: -od přípravy zakázky přes zpracování projektové dokumentace až po vlastní realizaci stavby -pozemní stavby (občanské a bytové, sociální a nemocniční stavby, průmyslové stavby, rekonstrukce) -vodohospodářské a vodní stavby -ekologické a inženýrské stavby a dopravní stavby ...

Kompletní projektová a inženýrská činnost v oborech: - pozemní stavitelství - stavební akustika - stavební statika - vytápění - vzduchotechnika - zdravotní instalace včetně plynoinstalací - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace - měření a regulace - rozpočty a cenové kalkulace - rozptylové studie - hlukové ...

Nové rozvody vody, topení, plynu a opravy stávajících rozvodů. Rozvody technických a medicinálních plynů. Instalace kotlů na plyn, elektřinu či pevná paliva. Instalace a výměny van, sprchových koutů, bidetů, umyvadel apod. Stavební zámečnictví a nerezová výroba. Výroba a montáž garážových stání a přístřešků, zábradlí, bran a branek. Dodávky a ...

Výroba - vrata Tesařské prácevýroba - chaty - sruby - pergoly - altány - stropy Truhlářské práce Výroba - podlahy Výroba - ploty Podlahářské práce

Stavba: - dřevostavbyvýroba - pergoly - altány - garáže. Výroba: - nábytek na zakázku - podlahy - vnitřní a vnější dveře - schodiště. Provozovna: Tvarůžkova (STK) Rožnov pod Radhoštěm.

Stavební firma. Provádění staveb na klíč. Zemní a výkopové práce.

Zateplování - projekt ZELENÁ ÚSPORÁM Výstavby - inženýrské stavby - pozemní stavby

Výstavba - bazény Zateplování - budovy Obklady a dlažby - obkladačské práce Nástavby - přístavby - rekonstrukce - opravy Zednické práce - fasády rekonstrukce - koupelny

Bytová jádra na klíč. Obkladačské práce, sádrokartony, plovoucí podlahy, rodinné domy na klíč, návrhy a realizace interiérů.

Rekonstrukce bytových jader, montáž sádrokartonu, podhledů, půdní vestavby, rekonstrukce, zateplení. Stavby - nádstavby rodinných domů.

K-Styl - interiéry: - komplexní řešení interiérů - výroba nábytku - schodiště, dveře, okna - rekonstrukce půdních vestaveb - dřevěné exteriéry - pořez a hranolování laminovaných desek.

Montáž, demontáž: -ocelové mosty. Komplexní rekonstrukce železničních svršků. Silniční dopravní výkony. Projekce pro technickou ochranu železnic. Provozování dráhy a drážní dopravy.

Stavební práce: - rodinné domy - dřevostavby - základové desky - vily - bungalovy - nízkoenergetické domy.

Zednické práce. Obkladačské práce. Zateplování fasád.