SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Výstavba: - pozemní stavby - rekonstrukce staveb. Tepelné izolace průmyslové. Hydroizolace. Komplexní dodávka šikmých střech. Pokrývačské a stavebně klempířské práce. Pronájem nemovitostí.

Autoškola. Tesařství: - střešní práce - rekonstrukce starších staveb - dřevovýroba - dřevostavby - opravy a renovace starého nábytku.

Stavební činnost. Výstavba: - bytové, občanské a průmyslové stavby. Pozemní a inženýrské stavitelství. Stavební projekce. Nákup, prodej: - nemovitosti, reality.

Stavební činnost: - stavby, výstavba.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivu: -dveře vč.zárubní - interiérové, vchodové -garážová vrata -schodiště, schody -přístřešky, pergoly, altány, -lavice -ploty. Pilařská výroba.

Výstavba bytových a nebytových budov.

Výstavba: - rodinné domy na klíč. Práce: - rekonstrukcí bytových a nebytových prostor.

Stavební činnost: - výstavby budov a domů - bourací práce - včetně odvozu - rekonstrukce budov, domů a fasád - přestavby a dostavby budov, domů - rekonstrukce koupelen a sociálních zařízení.

Služby: - fasádnické práce - zateplování budov, systémem ETICS - veškeré povrchové úpravy - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - zednické práce.

Radek Pecha StAR+ - zhotovení fasád u historických budov - zhotovení nezateplených a zateplených fasád u rodinných domů - rekonstrukce, adaptace budov a půdních vestaveb - rodinné domy na klíč - oprava a rekonstrukce lidových stavení.

Stavby: - silniční a železniční mosty - železniční stavby - dopravní stavby - kovovýroba - prodej stavební chemie - truhlářská výroba.

Stavební činnost: - zemní práce - demolice - výstavba inženýrských sítí - výstavba komunikací.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - výkopové - servisní. Montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - kondenzační kotle.

Stavební firma. Stavby: -bytové -průmyslové -na klíč -rekonstrukce.

Stavby na klíč. Výstavba a opravy: - rodinné domy, průmyslové objekty, inženýrské sítě, komunikace, parkoviště, opěrné zdi. Rekonstrukce: - bytová jádra, rodinné domy, obytné domy.

Pronájem a správa: -vlastní nemovitý majetek. Developerská činnost. Realizace: stavby průmyslových objektů, skladových hal přímo „na míru“ klienta.

Stavební firma. Stavby na klíč Rekonstrukce a opravy Fasády Kamenné zdivo Terénní úpravy Zahradní jezírka Realizace okrasných zahrad Projektová dokumentace.

Tesařství: - střešní konstrukce - přístřešky - altány - terasy - dřevěné obklady.

Ibex Práce: - teplné izolace - výstavba rodinných domků - údržba bytových i nebytových objektů.

Výroba a montáž: - zahradní nábytek, postele, kuchyně, předsíně, stoly, zahradní domky a pergoly.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - interiéry - sauny - kuchyňské linky - dveře s obložkovými zárubněmi - vestavné skříně - zahradní altány a pergoly - schodiště.

Zateplování, fasády, provádění staveb, jejich změny a odstraňování.