SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební činnost. Zprostředkování bankovních a nebankovních úvěrů či půjček.

Práce: -montáže vnitřních i venkovních rozvodů vody a kanalizace -kompletní montáže topení -montáž podlahového vytápění -čištění odpadů -veškeré instalatérské -rekonstrukce koupelen a bytových jader -veškeré topenářské.

Stavební firma: - inženýrské sítě - novostavby rodinných domů - rekonstrukce - půdní vestavby - demolice - fasády včetně zateplovacích systémů - střešní konstrukce.

Stavební práce od A do Z: - zelená úsporám, zateplení budov.

Stavební výroba: -výstavba rodinných domů -celková rekonstrukce staveb -stavební práce -renovace a zateplení fasád -tepelné izolace objektů i střešních plášťů -klempířské a pokrývačské práce -tesařské práce při opravách nebo zhotovení krovů.

Stavební činnost. Rekonstrukce Novostavby Izolace tepelné izolace proti zemní vlhkosti fasády, bytová jádra obklady, dlažby sanační omítky zednické práce ploty půjčovna nářadí

Výroba, výstavba, stavební činnost, stavby: - montované dřevěné domy i nebytové stavby - montáž rodinných domů - rychlost stavby - variabilita vnitřního uspořádání. Adresa provozovny: Ohrozimská 414 798 03 Plumlov.

Bezplatné a nezávazné poradenství a konzultace na místě budoucího sportoviště. Nabízíme servis a opravy nejen námi postavených hřišť.

Projekty, prodej, montáž, servis: - alternativní zdroje energie. Provádí: - montáž špičkové solární techniky - rehabilitace - penziony, banky, administrativní budovy, chaty, domky-bazény.

Kompletní stavební a zednické práce. Obkladačské práce. Kompletní rekonstrukce koupelen, bytů a bytových jader na klíč. Demoliční a bourací práce. Likvidace suti. Vodařské a elektroinstalační práce. Úklidová firma. Vstupní dveře.

Stavební firma. Kompletní výstavba v oboru pozemního stavitelství: - novostavby - rekonstrukce a modernizace občanských staveb, bytů a fasád.

Výstavba bytů, řadových rodinných domů, inženýrská činnost.

Stavební firma: -stavby na klíč rodinných domů -rekonstrukce staveb -rekonstrukce bytového fondu a nebytových prostor -zelená úsporám.

Výroba, dodávky, montáž, opravy: - minigolfové systémy - minigolfová hřiště.

Činnost firmy: - podlahy - autodoprava - lešení.

Společnost se zaměřuje na : - dopravní, železniční, silniční a dálniční stavby - vodohospodářské a ekologické stavby - inženýrské a energetické stavby - pozemní i podzemní stavby.

Stavby a přestavby rodinných domů a bytů: - stavební práce na klíč - dřevěné i zděné domy, chaty a garáže - opravy a renovace domů, bytů, koupelen - výstavba nízkoenergetických domů a dřevostaveb - přestavby koupelen, vody a elektrorozvodů.

Stavební práce: -novostavby -rekonstrukce objektů -rekonstrukce koupelen, kanceláří -přestavby bytových jader -dlažby, obklady -zateplování objektů -opravy komínů -topení, voda, plyn -sádrokartonářské, malířské, natěračské, tesařské, pokrývačské, klempířské, elektroinstalační práce.

Truhlářství, zakázková výroba: -dřevěné ploty, výplně bran a branek, plotové dílce -dřevěné balkóny a terasy "alpského typu" -pergoly, přístřešky, zahradní domky a altánky -zahradní nábytek -vnitřní a vnější masivní dveře -vnitřní a vnější schodiště včetně zábradlí -stylové vybavení restaurací a interiérů ...

Provádí: - průmyslová, občanská a bytová výstavba - rekonstrukce bytových jader - zateplování - výstavba domů na klíč - stavební, zemní a lešenářské práce - půdní vestavby - tažení inženýrských sítí. Půjčovna: - lešení.

Stavební firma: -vodní stavby -ekologické stavby -inženýrské stavby-k -pozemní stavitelství -zemní práce strojní Sídlo firmy: -Olomouc, Na Vlčinci, tel./fax:585232381.

Pozemní stavby Přerov. Autodoprava, doprava: - osobní - autobusová pro 45 osob - nákladní přeprava - LIAZ s hydraulickou rukou, sklápěč - TATRA valník+vlek - domíchávač T 815 - tahač návěs T 815, cisterna - autojeřáb 6 - 7 tun - PRAGA V3S - sklápěč T815. Oprava, servis: - nákladní auta - zemní stroje. Prodej: - ...

Montáž: - sádrokarton - půdní vestavby - stropní podhledy - fasádní zateplovací systémy - tepelné a zvukové izolace - drobné zednické práce - vodoinstalační práce - bytové jádra - rekonstrukce.