SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební firma: - rodinné domy - suché stavebnictví - sádrokartony - lité podlahy - suché podlahy - zateplování fasád.

Nabízí: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - malířské a natěračské práce - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - správa a údržba nemovitostí.

Čištění odpadních vod - zařízení pro zpracování a úpravu všech druhů odpadových materiálů, čistírny odpadních vod. Dodávky a montáže investičních celků, stavební práce. Ekologické zpracování odpadů.

Stavební firma VCES a.s. zajišťuje generální dodávky staveb: -od přípravy zakázky přes zpracování projektové dokumentace až po vlastní realizaci stavby -pozemní stavby (občanské a bytové, sociální a nemocniční stavby, průmyslové stavby, rekonstrukce) -vodohospodářské a vodní stavby -ekologické a inženýrské stavby a dopravní stavby ...

Stavební firma. Provádění staveb na klíč. Zemní a výkopové práce.

Výstavba - bazény Zateplování - budovy Obklady a dlažby - obkladačské práce Nástavby - přístavby - rekonstrukce - opravy Zednické práce - fasády rekonstrukce - koupelny

K-Styl - interiéry: - komplexní řešení interiérů - výroba nábytku - schodiště, dveře, okna - rekonstrukce půdních vestaveb - dřevěné exteriéry - pořez a hranolování laminovaných desek.

Montáž, demontáž: -ocelové mosty. Komplexní rekonstrukce železničních svršků. Silniční dopravní výkony. Projekce pro technickou ochranu železnic. Provozování dráhy a drážní dopravy.

Stavební firma, pozemní stavitelství: - zemní práce - inženýrské sítě - komunikace a zpevněné plochy - demolice objektů - výstavba rodinných a bytových domů - rodinné domy na klíč Pronájem. - stavební stroje - autojeřáby.

Projekce a dodávky vodohospodářských staveb. Inženýrské služby.

Stavební činnost: - výstavba rodiných domů - rekonstrukce budov - pokrývačské a klempířské práce - zateplování objektů a fasád - pokládání obkladů a dlažeb. Rekonstrukce: - panelové balkóny, lodžie a terasy v systému Schonox.

Zednictví, zednické práce: - obklady - dlažby - zateplení fasád - sádrokarton - bourací práce.

Stavební a realizační činnost: - sanační omítky - sanace lodžií, balkónů a teras - tesařská práce - klempířská práce - rekonstrukce bytových jader - energetické audity. Inženýrská činnost. Půjčování fasádního lešení včetně montáže.

Provozování: -vodovody -kanalizace -čistírny odpadních vod. Stavební činnost: -provádění inženýrských vodohospodářských staveb. Poradenská činnost. Služby: -měření teplé užitkové vody a studené vody.

Montážní práce, stavební činnost: - výstavba budov, výrobních objektů - údržba budov - zemní práce, stavební práce - zámečnické práce - oprava asfaltových ploch.

Stavební firma. Stavební výroba, výstavba: - bytová výstavba.

Stavební činnost: -výstavba rodinných domů na klíč -demolice, rekonstrukce staveb -zateplení fasád -dlaždičské práce-zámková dlažba -zemní práce-výkopy základů, terénní úpravy, nakládání a odvoz zeminy. Výroba betonového zboží: -zahradní obrubníky -schodnicové stupně -zákrytové desky zídek a plotů-FACE-BLOCK -bazénové lemy ...

Výroba, dodávka: -kotevní systém SOLO - N® typ 208, který je určen pro kotvení předpínacích kabelů složených z jednoho až jedenatřiceti sedmidrátových předpínacích lan (pramenců) o jmenovitém průměru 9, 3mm, 12, 5mm, 15, 3 mm (0, 6“) až 15, 7 mm (0, 62“) s napětím do 1860 MPa na mezi pevnosti. Stavební činnost: -mosty, lávky -předpínání ...

Stavební činnost, pozemní a inženýrské stavitelství. Zámečnická výroba, montáž.

Stavební práce: - rekonstrukce a výstavba budov - zateplování - sanace - nátěry. Prodej stavební chemie.

Práce: -zámečnické včetně svařování -instalatérské -topenářské -rekonstrukce bytových jader.

Naše firma je na trhu již od roku 1992 a vyrobí pro Vás na míru či na zakázku: Kuchyně, kuchyňské linky, postele, vestavěné skříně, stoly, židle, schody a schodiště, kancelářský nábytek, dřevěná okna a eurookna, dveře, interiérové dveře, vrata nábytek. Dále Vám vyrobíme a vybavíme Vaše interiéry restaurací, hotelů, kaváren, kanceláří ...

Statická kancelář. Statika a dynamika stavebních konstrukcí. Konstrukce: - betonové a zděné - ocelové a ocelobetonové - dřevěné. Zakládání staveb a geotechnika. Znalecká a poradenská činnost ve stavebnictví.

Koupelnové studio Prodej: -vany, také hydromasážní -masážní boxy -sanitární keramika -vodovodní baterie. -obklad a dlažba Provádíme: -přestavby interiérů -rekonstrukce koupelen a bytových jader

Stavební firma: - stavby bytové, občanské, průmyslové - rodinné domy na klíč - inženýrské sítě - rekonstrukce objektů.