SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Výroba: - stropní panely dutinové - silniční panely - silážní žlaby tvaru A - opěrné stěny tvaru T, L Projekce, montáž: - univerzální železobetonové montované haly - prefabrikované základy.

Stavební a inženýrská činnost: - stavby na klíč - rekonstrukce historických objektů zejména fasád.

Zateplovací systémy, venkovní a vnitřní omítky, malířské a natěračské práce a revitalizace panelových domů.

Údržbářství.cz Práce: - bourací práce, demolice - zemní práce, výkopové práce, terenní úpravy - stavební práce, rekonstrukce - malby, nátěry - montáže sádrokartonu - kompletní stavební činnost - úklidové služby - průmyslovné čištění - solární systémy - výškové práce - obklady, dlažby - vodoinstalace, topenářské ...

Práce: -sádrokartonářské, zednické: -podhledy -půdní vestavby -zateplování fasád -dubové podlahy.

Stavby, stavební činnost: -pozemní stavitelství -provádění staveb a jejich odstraňování -přípravné práce pro stavby.

Stavební firma. Stavební společnost.

Služby: - stavební činnost - montáž sádrokartonů - vodoinstalace, plynoinstalace - klempířské a pokrývačské práce - rekonstrukce - zámečnické a kovářské práce Správa budov: TEL.: 585 054 066 Výroba, nákup, distribuce: - tepelná energie TEL.: 723 692 672 Projekční práce: TEL.: 585 054 467 Reality

Stavební výroba, výstavba: - mosty a lávky - vodohospodářské stavby - pozemní stavby. Projekce, projektování staveb. Provádění izolací skládek.

Komplexní řešení bytového jádra panelových domů na klíč.

Dřevostavby na klíč. Dřevěné přihranové vazníky a konstrukce. Nízkoenergetické domy.

Stavební firma: - kompletní stavební práce - rekonstrukce - zateplování - stavby na klíč - obklady, dlažby - koupelny.

Řemeslo: -instalatér -voda-topení-plyn. Vodoinstalace. Rekonstrukce bytových jader a koupelen. Montáž: -vodoměry -ústřední topení. Oprava: -ústřední topení.

Práce: -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -rekonstrukce bytových jader -koupelny na klíč.

Stavby: -komplexní práce -projektová dokumentace -rekonstrukce -dodávky stavby na klíč -rodinné domky -průmyslové stavby, haly -půdní vestavby a nástavby.

Stavební a zednické práce: - zateplování fasád - rekonstrukce panelákových jader Pokládání dlažeb a obkladů.

Rekonstrukce bytových jader, provádění obkladačských prací.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - renovace koupelen. Umělecké kovářství.

Poradenství - poradenství v oblasti výstavby čerpacích stanic a dalších investičních celků - vhodnost umístění ČS v předpokládané lokalitě - navržení velikosti ČS (počet výdejních stojanů, velikost nádrží, velikost prodejní plochy, atd.) - ekonomická studie návratnosti vložené investice. Financování: - pomoc při zajištění finančních ...

Stavební firma, výstavba na klíč: -stavby občanské -stavby bytové -stavby průmyslové -novostavby -rekonstrukce -adaptace.

Práce, služby -nátěry fasád -malířské a natěračské práce -nátěry střech a klempířských prvků -zateplování -veškeré stavební dokončovací práce.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů na klíč. Zednické práce.