SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Firma staví zděné rodinné domy na klíč. Stavba typizovaných domů, individuální přístup ke každému zákazníkovi. Realizace bungalovů, klasických i moderních domů.

Dřevostavby. Roubenky. Mobilní dřevodomky. Prodejce ručního nářadí Mafell.

Zdené domy. Dřevostavby, nízkoenergetické domy. Montované haly. Základové desky. Přestavby, rekonstrukce.

Firma se zabývá výstavbou zdravého a udržitelného bydlení. realizace modulárních staveb, ale i projektovou výstavbou. Staví bytové i rodinné domy.

Dodavatel občanských a průmyslových staveb. Projekce a výstvba RD na klíč.

Instalace fotovoltaických elektráren na klíč. Instalace tepelných čerpadel, FVE pro rodinné domy i firmy. FVE pro seniory.

Firma LukStone s.r.o. provádí především stavební činnost - konkrétně pokládku kamenných koberců, rekonstrukci bytových jednotek

ECON MORAVIA s.r.o. je stavební a inženýrská společnost se specializací na inovativní projekty pro bydlení, podnikání, obchod a služby v rámci střední Moravy.

Stavební firma: - novostavby - opravy budov - rekonstrukce objektů - modernizace - zateplování - sádrokartony - stolařská, zámečnická výroba - protipožární uzávěry - inženýrská činnost - správa nemovitostí.

Dřevovýroba: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - pořez kulatiny - opracování řeziva - výroba obalů - dřevěné výrobky pro dům a zahradu Nákup, prodej: - řezivo a kulatina.

Zabýváme se činností v oblasti stavebních a výškových prací. V rámci stavebních prací nabízíme např. výstavbu RD, realizaci sádrokartonů, rekonstrukce bytů a bytových jader, realizaci vnitřních omítek, pokládku obkladů a dlažeb, a další. Současně zajišťujeme také další služby týkající se staveb - elektroinstalace, vodoinstalace. Dále provádíme ...

SIMPLY INSULATION s.r.o. je stavební firma - zateplování fasád, montáže plastových oken a dveří, omítek, dekorativních omítek.

Společnost Gatol building s.r.o. realizuje development rodinných staveb s moderní architekturou a technologiemi vedoucím ke zdravému a úspornému bydlení.

Stavební společnost ADAR ing s.r.o. zajišťuje realizaci staveb.

Společnost BEZCIHEL s.r.o. zajišťuje stavbu dřevostaveb.

Firma provádí výstavbu vodohospodářských staveb, zejména inženýrských sítí.

Společnost BullMarc Stavby, s.r.o. byla založena v roce 2004 a nabízí realizaci obkladů a pokládání dlažeb. Sledujeme nejnovější trendy a při své práci využíváme nové technologie i staré dobré kvalitní postupy. Jsme perfekcionisté a rádi si s prací hrajeme, aby výsledek byl co nejlepší. Naše firma, BullMarc Stavby, s.r.o., se specializuje ...

BP STAVBY Morava s.r.o. se zaměřuje na stavební a inženýrskou činnost, zakládání staveb, monolitické konstrukce a generální dodávky staveb.

Firma se specializuje na dodávku tepelných čerpadel. Realizuje fotovoltaické elektrárny na klíč.

Výstavba nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb. Realizace staveb na klíč, staveb na dokončení.

Společnost VOMOSTAV s.r.o. se zaměřují na modulové dřevostavby.

Skanska a.s, divize Inženýrské stavitelství, závod Inženýrské stavitelství Morava se sídlem v Olomouci zajišťuje veškeré stavby pro obce a kraje - výstavbu komunikací, chodníků a parkovišť, cyklostezek, ale také kanalizací, vodovodů a ČOV.

Skanska a.s., divize Inženýrské stavitelství, oblast AT a speciálních prací se sídlem v Olomouci se zaměřuje na oblast asfaltových technologií a speciálních prací. Provádí pokládku asfaltových směsí, frézování a recyklaci komunikací, zlepšování zemin a montáž silničních svodidel a hydroosev.

Firma provádí rekonstrukce interiérů domů nebo bytů na klíč.

Společnost MM SofiBau GmbH s.r.o. provádí veškeré stavební a zednické práce, od stavby RD na klíč až po rekonstrukce a přestavba domu.